تالار گفتمان مانشت
روزنوشت های محمد تنهایی - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴
RE: روزنوشت های محمد تنهایی - javadjj - 18 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۸ ق.ظ

(۱۷ بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۰۳ ق.ظ)admin نوشته شده توسط:  مدیر گروه امریکا تشریف دارند!

به به!! ا . م. ر . ی. ک. ا
دکتر الان مدیر گروه دکتر قدسی هستش یانه؟

RE: روزنوشت های محمد تنهایی - Soheil - 18 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۰۰ ب.ظ

(۱۷ بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۰۳ ق.ظ)admin نوشته شده توسط:  مدیر گروه امریکا تشریف دارند!
خدا بگم این آمریکا و کانادا رو چکار نکنه، ما هم هرچی استاد خوب داریم دائم اونجان! یعنی در واقع مال اونجا هستند و به اینجا هر از گاهی سر میزنن!

روزنوشت های محمد تنهایی - admin - 18 بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۳۷ ب.ظ

دکتر قدسی هم تشریف می‍‏‏برن امریکا این ترم. مدیر گروه آی تی دکتر موقر بود که ایشون هم رفتن امریکا. علاوه بر این‍‏‏ها این ترم دکتر ابوالحسنی هم کانادا تشریف داره. کلا این ترم بحران استاد داریمSmile

RE: روزنوشت های محمد تنهایی - mahdi20 - 18 بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۳۹ ب.ظ

کلا دانشگاه شریف را منتقل کنند کانادا Smile

RE: روزنوشت های محمد تنهایی - Maryam-X - 19 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۲۱ ق.ظ

(۱۸ بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۳۷ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:  دکتر قدسی هم تشریف می‍‏‏برن امریکا این ترم. مدیر گروه آی تی دکتر موقر بود که ایشون هم رفتن امریکا. علاوه بر این‍‏‏ها این ترم دکتر ابوالحسنی هم کانادا تشریف داره. کلا این ترم بحران استاد داریمSmile

فهمیدند مانشتی‌ها دارند امسال می یان.ترسیدن نتونند از پسشون بربیان.فرار را بر قرار ترجیح دادندBig Grin

روزنوشت های محمد تنهایی - admin - 19 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۶ ب.ظ

دقیقاً زمانی که مانشتی‍‏‏ها برگردن اونها هم همه میان. رفتن که تمرین کنن برای چزوندن مانشتی‍‏‏ها Big Grin

این پرواز ایلام هم که خیلی مسخره است الان در حالت تعلیق قرار داره!! نه معلومه انجام می‍‏‏شه نه معلومه که کنسله. خیلی خیلی مذخرفه سیستم. اعصابم به هم ریخته حسابی. آخه این چه فرودگاهیه که با باراش حتی یه قطره باران پروازش کنسل می‍‏‏شه؟ باید به حال این شهر و استان گریه کرد. من که الان حسابی از درس دادن در ایلام نا امید شدم.

روزنوشت های محمد تنهایی - Maryam-X - 20 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۳۲ ق.ظ

حرص نخور دکتر جان!
هر مشکلی راهی داره.
بلیط یکی از استان های همجوار رو بگیر باماشین خودتو برسون ایلام.

روزنوشت های محمد تنهایی - hadi8963 - 20 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۲ ب.ظ

مانشتها ببینم امسال میترکونید یا نه منتظرم ببینم برای موفقیت همه مانشت‌ها بخصوص آقای دکتر
شریف در دستان شماست

RE: روزنوشت های محمد تنهایی - mosavat - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۲۱ ب.ظ

(۱۹ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۶ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:  دقیقاً زمانی که مانشتی‍‏‏ها برگردن اونها هم همه میان. رفتن که تمرین کنن برای چزوندن مانشتی‍‏‏ها Big Grin

این پرواز ایلام هم که خیلی مسخره است الان در حالت تعلیق قرار داره!! نه معلومه انجام می‍‏‏شه نه معلومه که کنسله. خیلی خیلی مذخرفه سیستم. اعصابم به هم ریخته حسابی. آخه این چه فرودگاهیه که با باراش حتی یه قطره باران پروازش کنسل می‍‏‏شه؟ باید به حال این شهر و استان گریه کرد. من که الان حسابی از درس دادن در ایلام نا امید شدم.

جناب تنهایی ‌: من پیشنهاد میکنم بجای هواپیما با قطار سفر کنید

از تهران تا خوزستان مسیر ریلی که هست ‌، میتونید از تهران تا خوزستان رو با قطار سفر کنید ‌، از خوزستان تا ایلام رو هم از طریق زمینی

روزنوشت های محمد تنهایی - admin - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۱۸ ب.ظ

مگه می خوام خودکشی کنم با این مسیر برم؟

RE: روزنوشت های محمد تنهایی - mosavat - 30 بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۴۰ ب.ظ

(۳۰ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۱۸ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:  مگه می خوام خودکشی کنم با این مسیر برم؟

خودکشی ؟!؟!؟!؟!؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Exclamation

چرا خودکشی ؟!

مگه مسافرت با قطار چه اشکالی داره ؟!

بخاطر طولانی بودن مسیر میفرمایید ؟!

مگه کلش چند ساعت طول میکشه ؟!

روزنوشت های محمد تنهایی - hanif - 18 اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۲۵ ب.ظ

دکتر می خوای من به جات روز نوشت هات رو ادامه بدم!!!!!!!!!!!!

روزنوشت های محمد تنهایی - saeid_masoumi_88 - 07 فروردین ۱۳۹۰ ۰۳:۴۸ ق.ظ

سلام دکتر جان
من تازه عضو مانشت شدم و تو این تعطیلات عید پروژه برداشتم که کل مطالب سایت رو بخونم و هرجا تونستم و اطلاعات داشتم پست بزارم

تمام رونوشتاتونو خوندم جالب بودن - بابت سایتم تبریک میگم
یاشیسن داداش - یورولما

روزنوشت های محمد تنهایی - hanif - 07 فروردین ۱۳۹۰ ۰۱:۰۱ ب.ظ

البته دوست عزیز استاد ما ترک نیستند و کرد هستند بهتره بگی "برا دست و چاوت خوش بی".

روزنوشت های محمد تنهایی - a3mooneabi - 07 فروردین ۱۳۹۰ ۰۷:۵۰ ب.ظ

سال نو مبارک
من بعدکنکوربیشترازقبل کمکوربه اینجا سرمیزنم ولی حرف نمی زدم
این دست نوشته‌ها را که خوندم دیدم دیگه سکوت جایز نیست
واقعا دست مریزاد آقای تنهایی
امیدوارم همیشه شاد و موفق باشید