javadjj (بعد از مانشت قله بینالود نیشابور) پاسخ درست: ۱۲ سوال تاریخ ثبت نام: ۱۶ شهریور ۱۳۸۹ تاریخ تولد: ۱۰ March 1366 (37 ساله) زمان محلی: ۰۸ November 2024 , 04:45 PM وضعیت: آفلاین |
|
امضای javadjjمنم آن بیدل شیدا و غمش هست هویدا به دو چشمان همیشه ترو پیداست درون دلم آشوب و چه رسواست، دریغا... |
نظرهای کاربران
|
|
fo-eng (15 اسفند ۱۳۹۴ در ۱۰:۰۳ ب.ظ) |
|
ممنون میشم در انتخاب موضوع به من کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (20 آبان ۱۳۹۴ در ۱۱:۰۰ ب.ظ) |
|
سلام. لطفا در صورت اطلاع کمک نمایید. موضوع مرتبط با امنیت پایگاه داده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (03 آبان ۱۳۹۴ در ۰۲:۱۴ ق.ظ) |
|
با سلام. در صورت امکان من رو راهنمایی کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (22 مهر ۱۳۹۴ در ۱۰:۲۴ ب.ظ) |
|
با سلام. اگر امکان داره در انتخاب روش ها و الگوریتم های داده کاوی به من کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (02 مهر ۱۳۹۴ در ۱۱:۱۱ ب.ظ) |
|
سلام. عذرخواهی می کنم اگر بلد هستید منو راهنمایی کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (21 مرداد ۱۳۹۴ در ۰۴:۲۸ ب.ظ) |
|
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (13 مرداد ۱۳۹۴ در ۱۰:۴۳ ب.ظ) |
|
با سلام. اگر امکان داره در انتخاب موضوع به من کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (01 مرداد ۱۳۹۴ در ۰۱:۵۳ ب.ظ) |
|
سلام. اگر درباره این موضوع اطلاعاتی دارید ممنون میشم به من کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
fo-eng (06 خرداد ۱۳۹۴ در ۰۹:۰۳ ب.ظ) |
|
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. با تشکر. |
|
fo-eng (29 فروردین ۱۳۹۴ در ۱۱:۴۲ ب.ظ) |
|
سلام. اگر میشه به من در به نتیجه رسیدن در این تاپیک کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
|
|
سلام اقا جواد در مورد کتابتون با شما می خواستم صحبت کنم لطفا یک شماره تماس بدید با تشکر |
|
Breeze (01 اسفند ۱۳۹۲ در ۰۸:۳۴ ب.ظ) |
|
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ممنون میشم اگه همکاری کنید .. ایشالله که نتیجه میده |
|
fo-eng (29 مهر ۱۳۹۲ در ۰۶:۱۵ ب.ظ) |
|
سلام . خوبید .. میشه یک اطلاعاتی از رشته هوش بدید ....به نظرتون آینده شغلی اش چطوره و همچنین درساش چی؟سختن یا آسون .. با تشکر. | |
homa (31 مرداد ۱۳۹۲ در ۱۲:۳۶ ق.ظ) |
|
تو لیست متولدین امروز شما هم بودین ....تولدتون مبارک... انشالله همیشه شاد و موفق باشین | |
artink65 (27 خرداد ۱۳۹۲ در ۰۴:۴۳ ق.ظ) |
|
sharmande ye soal daram, man emsal azad sherkat kardam hanoz sare kar naraftam vali in chand roz ayande gharare sherkat khososi estekhdam besham , be nazaret age arshad natije biad va shahre dige ghabol shode basham va hamzaman sare kar basham mitonam estefa bedam ? moshkel nemikhoram , akhe nemishe alaf bod ta natije biad , be nazaret chikar konam,sharmande to forum matrah konam in fardad hey delete mikone age mishe javabo to PEIGHAM KHOSOSI behem begid mamnon misham jobran mikonam | |
Somayeh_Y (20 خرداد ۱۳۹۲ در ۱۲:۲۲ ب.ظ) |
|
بنده امروز یک نهضت شعرنویسی در پروفایل مدیران و برخی از دوستانم راه انداختم، این شعر هم تقدیم پروفایل شما می شود. نه هیچ چیز مرا از هجوم خالی اطراف نمی رهاند و فکر میکنم که این ترنم موزون حزن تا به ابد شنیده خواهد شد نگاه مرد مسافر به روی میز افتاد چه سیبهای قشنگی حیات نشئه تنهایی است و میزبان پرسید قشنگ یعنی چه ؟ قشنگ یعنی تعبیر عاشقانه اشکال و عشق تنها عشق ترا به گرمی یک سیب می کند مانوس و عشق تنها عشق مرا به وسعت اندوه زندگی ها برد مرا رساند به امکان یک پرنده شدن و نوشداروی اندوه ؟ صدای خالص اکسیر می دهد این نوش سهراب |
|
tinafanavari (27 فروردین ۱۳۹۲ در ۱۲:۲۲ ب.ظ) |
|
وبلاگتون که خاطره گذاشتید؟ | |
Dark Knight (07 خرداد ۱۳۹۱ در ۱۲:۲۶ ب.ظ) |
|
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
aatwo (07 اسفند ۱۳۹۰ در ۰۳:۰۰ ق.ظ) |
|
سلام مرسی که با راهنمایی هاتون بچه ها رو کمک میکنید | |
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |