|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - نسخهی قابل چاپ |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - n a z a n i n - 13 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۴۹ ب.ظ
بچه ها واسه منم فقط اولش سخته وقتی مرحله بیدار شدنو و صورت شستنو میگذرونم و پنجره رو وا میکنم یه هوایی میخورم دیگه موتورم روشن میشه تا شب بیدارم .... شما چطور ؟ |
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - A V A - 13 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۰۰ ب.ظ
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۴۹ ب.ظ)n a z a n i n نوشته شده توسط: بچه ها واسه منم فقط اولش سخته وقتی مرحله بیدار شدنو و صورت شستنو میگذرونم و پنجره رو وا میکنم یه هوایی میخورم دیگه موتورم روشن میشه تا شب بیدارم .... شما چطور ؟ بدبختی اون مرحله ی دل کندن از تخت تا رسیدن به شیر اب هست ))
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - vesta - 13 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۴۴ ب.ظ
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۴۹ ب.ظ)n a z a n i n نوشته شده توسط: بچه ها واسه منم فقط اولش سخته وقتی مرحله بیدار شدنو و صورت شستنو میگذرونم و پنجره رو وا میکنم یه هوایی میخورم دیگه موتورم روشن میشه تا شب بیدارم .... شما چطور ؟ منم همینطورم |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - A V A - 14 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ق.ظ
٤ بیدار شدم رفتم با معده خالی نوشابه خوردم خابم پرید:دی |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - Eagle777 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۵ ق.ظ
عجب سحرخیزانی ی ی !!! احتمالا پلمپ کردین بابا تازه داشت گرم میشد |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - tayebe68 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۳ ق.ظ
درود من هم سحر خیزم، بین ۶ تا ۶/۵ بیدار میشم ولی معمولا لبتابو تا نزدیکای ظهر روشن نمی کنم اینجا مرز سحر خیز بودن چه ساعتیه؟ |
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - Eagle777 - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۹ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۳ ق.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط: درود دقیقا ساعت بیداری رو رعایت میکنید ۶تا ۷ |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - ریحان - ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۵۷ ب.ظ
واییی...میخوام برای خودم قسم بخورم که زود بیدارشم...دیگه نه راه پس دارم نه پیش...یه هفته یه هفته تمدید میکنم.مگه اینکه واقعا مشکلی پیش بیاد یا حالم بد باشه...خودم هووول کردم.فکر کننننن.خخخخخخخ |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - elham_sh219 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۷ ق.ظ
سلام منم امروز توفیق اجباری نصیبم شد بیام جزء سحرخیزا... ![]() البته ناگفته نماند که مغزم یه کم هنگ کرده الان بیدارش کردم! دعا کنین سمینار رو خوب ارائه بدم، یه کم استرس گرفتم...
|
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - Eagle777 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۴ ق.ظ
اومدم بر روی در سحر خیزان بنویسم ( آمدم نبودید) ساعت ۵:۰۰ بامداد اینجا ایران سرحاله سرحال ![]()
|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - ریحان - ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ب.ظ
و یعنی بعد از ۵ دیگه نمیخوایییییین؟ و بعد از ظهرشم نمیخوابید؟؟؟ یباره ۸ بیدارشیمو برییییم تا ۱۲ شب... |
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - Eagle777 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۸ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: و یعنی بعد از ۵ دیگه نمیخوایییییین؟ و بعد از ظهرشم نمیخوابید؟؟؟ یباره ۸ بیدارشیمو برییییم تا ۱۲ شب... نه این طوری که نمیشه ساعت ۵ بیدارشی!!!! ![]() الان ۱۶:۲۵ دیقه بیدار شدم ساعت ۱۵:۲۵ هم خوابیده بود
|
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - Eagle777 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۲۶ ق.ظ
پیامبر صلى الله علیه و آله: باکِروا طَـلَبَ الرِّزقِ وَ الحَوائِجِ فَاِنَّ الغُدُوَّ بَرَکَةٌ وَ نَجاحٌ؛ در پى روزى و نیازها، سحر خیز باشید؛ چرا که حرکت در آغاز روز، [مایه] برکت و پیروزى است. ساعت ۵:۲۰ دیقه بامداد اینجا ایران ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() شبکه تلاش و کوشش و نشاط ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - SaMiRa.e - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۴۹ ق.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۲۶ ق.ظ)Eagle777 نوشته شده توسط: شبکه تلاش و کوشش و نشاط صبح همه سحر خیزان بخیر ![]() از من به شما نصیحت به جمع سحرخیزان این تاپیک امیدی نداشته باشید ![]()
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - vesta - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۴۴ ق.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۴۹ ق.ظ)SaMiRa.e نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۲۶ ق.ظ)Eagle777 نوشته شده توسط: شبکه تلاش و کوشش و نشاط سلام سلام ای خانم چرا تبلیغات منفی میکنی بابا من هستم... همیشه در صحنه... امید رو چرا میگیری آخهداره بارون میاد... خدایا................. |