|
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - نسخهی قابل چاپ |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - banafshe - 18 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۴ ب.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۹ ب.ظ)elin123 نوشته شده توسط: سلاااااام وخسته نباشید به همه منتظرانجدی ؟سنجش گفت؟۵ شنبه که خیلی دیره برای من هم نوشته در انتظار بررسی تا حالا نشنیده بودم بنویسه تائید نکنه ما سر کاریم عججبببببب موضوع داره جالب میشه خودتون با چشماتون دیدین که نوشته تائید؟ (۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۱ ب.ظ)Ranaa نوشته شده توسط: به یکی میگن ۴شنبه یکی ۵شنبه رسماً با این جایابی راهی تیمارستانمون می کننخدایاااااااااااااااااااا امروز ۲ تا فیلم غمگین دیدم اینم از این خبر که ۵شنبه است و تائید و..... افسرده شدم بنفشه غمگین بنفشه افسرده اصن یه وضیه!!!!!! |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - Ranaa - 18 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۶ ب.ظ
(۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۴ ب.ظ)banafshe نوشته شده توسط:(18 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۹ ب.ظ)elin123 نوشته شده توسط: سلاااااام وخسته نباشید به همه منتظرانجدی ؟سنجش گفت؟۵ شنبه که خیلی دیره میگم شاید تاییدیه زیر صفحه رو که برای گرفتن رمز عبور هست رو گفته. |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - elin123 - 18 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۷ ب.ظ
ماله دوستمو تایید زده پس کمی خیالم راحت شد میخواستم فردا زنگ بزنم بگم این چه کاریه!!!همون دوستم که تونست از دانشگاه های دولتی هم انتخاب رشته کنه ولی من نتونستم چون پیام نوریم..اونم فارغالتحصیل پیام نور بود ولی تونست..حالا ماله اون تایید شده ماله ما بلاتکلیف مونده شماره ای باهاش تماس میگیرم اینه:مرکزه مرکزشه ۰۲۱-۸۸۹۲۳۷۸۵راستی شما که پیام نوری نیستید؟؟؟میگم شاید ماله پیام نوریا رو هوا باشه و تایید نشه |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - banafshe - 18 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۸ ب.ظ
[/quote] میگم شاید تاییدیه زیر صفحه رو که برای گرفتن رمز عبور هست رو گفته. [/quote] منم همین حدس رو می زنم واسه همین پرسیدم با جفت چشماتون دیدین؟ ببین جفت چشماتون مهمه یکیش هم ایهام داره هاااااا (۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۷ ب.ظ)elin123 نوشته شده توسط: ماله دوستمو تایید زدهیعنی انتخاب هاتون پیام نور بوده؟ نمی دونم فعلا که همه چیز در همه تلفن رو بیخیال شین که الکی بر می دارن جواب سر بالا می دن رعنا جان یه بار دیگه به سنجش ایمیل بزن ببین چی میگه |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - Ranaa - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ ب.ظ
میگم شاید تاییدیه زیر صفحه رو که برای گرفتن رمز عبور هست رو گفته. [/quote] منم همین حدس رو می زنم واسه همین پرسیدم با جفت چشماتون دیدین؟ ببین جفت چشماتون مهمه یکیش هم ایهام داره هاااااا [/quote] من پیام نوری نیستم شاید مال پیام نوری ها اونجور من تا با چشام نبینم باور نمی کنم |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - ۸Operation - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ ب.ظ
اگه اینجوری باشه این یعنی پرونده ایشون بررسی شده و پرونده های ما هنوز بررسی هم نشده.............و شاید تاییدیه به معنای بررسی است نه قبولی در ده انتخاب....به هر حال ایشالله که همه قبول شن...این سنجشی(!) که من میبینیم بعید نیست قضیه رو به هفته بعدم کش بده... |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - elin123 - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۷ ب.ظ
بله فارغ التحصیل پیام نورم و فقط از پیام نور تونستم انتخاب رشته کنم...من که ظهر زنگ زدم گفتن پس فردا راستی ایمیل سنجش رو میدمنید...من که تو قسمت پرسش پاسخا نوشته چن بار همیشه هم یه حرفی رو کپی کردن اونجا با یه شماره تلفن که هر چی زنگ میخوره ج نمیدن میگم شاید تاییدیه زیر صفحه رو که برای گرفتن رمز عبور هست رو گفته. [/quote] منم همین حدس رو می زنم واسه همین پرسیدم با جفت چشماتون دیدین؟ ببین جفت چشماتون مهمه یکیش هم ایهام داره هاااااا (۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۷ ب.ظ)elin123 نوشته شده توسط: ماله دوستمو تایید زدهیعنی انتخاب هاتون پیام نور بوده؟ نمی دونم فعلا که همه چیز در همه تلفن رو بیخیال شین که الکی بر می دارن جواب سر بالا می دن رعنا جان یه بار دیگه به سنجش ایمیل بزن ببین چی میگه [/quote] |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - setayesh123456 - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۷ ب.ظ
دوستان در انتظار بررسی یعنی برید کشکتونو بسابید دیگه!!! مشخصه وقتی مال بعضیا تایید خورده همونا هم انتخاب رشته شون بررسی میشه کی دیگه میخوان مدارکمونو بررسی کنن و تایید بزنن؟ تازه بعدش روند جایابی شون شروع میشه
|
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - banafshe - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۸ ب.ظ
پر از انرژی مثبت بچه ها انقدر انرژی منفی ندین به خدا داره فیلم ترسناک میشه یعنی آخرش چی میشه؟ نچچچچچچچچچ مطمئنم این هفته میاد |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - elin123 - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۹ ب.ظ
بله صد در صد به این معنیه منم منظورم همینه نه که به معنیه قبولی...نترسید (۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط: اگه اینجوری باشه این یعنی پرونده ایشون بررسی شده و پرونده های ما هنوز بررسی هم نشده.............و شاید تاییدیه به معنای بررسی است نه قبولی در ده انتخاب....به هر حال ایشالله که همه قبول شن...این سنجشی(!) که من میبینیم بعید نیست قضیه رو به هفته بعدم کش بده... |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - Ranaa - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۱ ب.ظ
بیخیال بشید دوستان اون صفحه ای که ما اطلاعات فرستادیم فقط برای ثیت اطلاعات بوده آخر سر معلوم میشه دیگه |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - banafshe - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۴ ب.ظ
چه صحنه های با شکوهیه الکی نشستیم دلمون خوشه یه شماره از سنجش بدین من ۲ تا جیغ بزنم دلم خنک بشه توکل به خدا |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - setayesh123456 - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۵ ب.ظ
پارسال اینطور که یادمه گفنه بودن از ۲۵۰۰ نفر که واسه جایابی ثبت نام کردن ۱۰۰۰ نفر پذیرفته شدن . |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - Ranaa - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۶ ب.ظ
این امکان نداره مال یک عده تایید بخوره یک عده نه اون موقع مال من رتبه یک ام باید خیلی سریعتر تایید میخورد بهتر به همدیگه انرژی + بدیم |
|
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - elin123 - 18 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ ب.ظ
lمن دادم دیگه شماره خود ناکسشه ) ۸۸۹۲۳۷۸۵دوتام عوض من جیغ بزن نمیگنااا بلاتکلیف موندن .تو یه آموزشگاهی ثبت نام کردم موقتی ولی همنوز منتظره اینم که بعدا قطعیش کنم (۱۸ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۴ ب.ظ)banafshe نوشته شده توسط: چه صحنه های با شکوهیه |