تالار گفتمان مانشت
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - نسخه‌ی قابل چاپ

گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - maryam.raz - 10 دى ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ب.ظ

سلام بچه ها
شما واسه درسهایی که کلی تست دارن چیکار میکنید؟
اگه قرار باشه همه رو بزنیم که خیلی وقت میبره!

RE: گروه درسی مانشت - Lonely Palm - 10 دى ۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ ب.ظ

(۰۹ دى ۱۳۹۱ ۰۷:۴۳ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:  دکتر اون منفی رو من دادم واسه عدم QoS Big Grin
امیر جان زمانی سرویس دهنده ملزم به رعایت Qos میشه که این وسط یه (SLA ( Service Level Agreement ای وجود داشته باشه، کدوم provider ای رو دیدی که همین جوری مرامی به کاربراش Qos بده؟
الآن مدل سرویسی که مانشت میده مدل Best effort ئه Smile

گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - asiehmohammadian - 10 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ

سلام به همه دوستان
خسته نباشید
من هوش و از رو راسل وپوران ( که البته کپی راسله) خوندم ولی این فصلهای اخر که مربوط به منطق و برنامه ریزی و اصلا نمیفهمم
کسی از دوستان کتاب یا جزو خوبی سراغ نداره که تواین وقت کم بتونم نتیجه بگیرم
کلا بافهمش مشکل اساسی دارم
ممنونم

RE: گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - white bird - 10 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۴۱ ب.ظ

(۱۰ دى ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط:  سلام به همه دوستان
خسته نباشید
من هوش و از رو راسل وپوران ( که البته کپی راسله) خوندم ولی این فصلهای اخر که مربوط به منطق و برنامه ریزی و اصلا نمیفهمم
ممنونم

سلام دوست خوبم
کتاب راهیان ارشد مشکلت حل میکنه

RE: گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - Hamed92 - 11 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ ق.ظ

(۱۰ دى ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:  سلام بچه ها
اول تستای ازاد قربانی میشن بعد هم تستای سراسری قبل از ۸۰
من چندین بار این تستا رو حذف کردم و با همون سراسری ها به تسلط مورد نظرم رسیدم

(۱۰ دى ۱۳۹۱ ۱۱:۴۱ ب.ظ)white bird نوشته شده توسط:  
(10 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط:  سلام به همه دوستان
خسته نباشید
ممنونم

سلام دوست خوبم
کتاب راهیان ارشد مشکلت حل میکنه

بله کتاب راهیان سعی کرده موضوعات گنگ راسل رو با مثال باز کنه که در اکثر موارد موثره.
ضمنا من از کلیپ های آموزشی مهندس رهنمون که در انجمن هوش همین مانشت بود هم استفاده کردم که خوب بود.کلا بخش منطقش ۲ -۳ ساعت طول میکشه.رو اسلاید توضیح داده

RE: گروه درسی مانشت - Amir V - 11 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۲۰ ق.ظ

(۱۰ دى ۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ ب.ظ)a.nikfarjam نوشته شده توسط:  
(09 دى ۱۳۹۱ ۰۷:۴۳ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:  دکتر اون منفی رو من دادم واسه عدم QoS Big Grin
امیر جان زمانی سرویس دهنده ملزم به رعایت Qos میشه که این وسط یه (SLA ( Service Level Agreement ای وجود داشته باشه، کدوم provider ای رو دیدی که همین جوری مرامی به کاربراش Qos بده؟
الآن مدل سرویسی که مانشت میده مدل Best effort ئه Smile
حرفت درسته عزیز من مزاح کردم. حرفم جدی نبود. لطف آقای دکتر به ما از کسی پنهان نیست.

گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - ۸Operation - 11 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۴۶ ق.ظ

(۱۰ دى ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:  سلام بچه ها
من واسهIT می خونم اول اولویتو دادم به تستای IT بعد که اینا رو زذم میرم سراغتست های مهندسی کامپیوتر بعد علوم و.... البته ۸۰ به بعد!
(۱۰ دى ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط:  من هوش و از رو راسل وپوران ( که البته کپی راسله) خوندم ولی این فصلهای اخر که مربوط به منطق و برنامه ریزی و اصلا نمیفهمم
من هم راهیان رو توصیه می کنم!خیلی خوب توضیح داده فقط یه ذره مفصله!البته خیلی روونه!
به همه دوستان عزیز خداقوت می گم...همگی پرانرژی باشید...
مخصوصا دوستان عزیزم امیرجون ،مازیار جون و ....

Re: گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - Amir V - 11 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۳۷ ب.ظ

عملیات جون مرسی از لطفت. من چند روزی هست که زدم به در بیخیالی ... هر کار میکنم مطالعه مفیدم از ٦ ساعت بیشتر نمیشه... نمیدونم باید چیکار کرد... دوست دارم حداقل ۸ ساعت بخونم... اما تلاشم رو میکنم.

به هر حال امیدوارم همگی نتیجه ای رو بگیریم که آخرش دچار حسرت و پشیمونی نشیم... به امید موفقیت.

درضمن برای هوش هم به دوستمون ویدئوهای استاد رهنمون رو پیشنهاد میکنم که دوستان هم اشاره کردن بهش.

Sent from my Google Galaxy Nexus using Tapatalk 2.4

گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - tayebe68 - 11 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۳۹ ب.ظ

این سایت لینک دانلود دفترچه های همه رشته ها از سال ۸۶ تا ۹۱ رو داره

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

لطفا اگر لینک برای پاسخ تشریحی کنکورهای آیتی دارید، به اشتراک بگذارید

گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - shima_24 - 11 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۰۷ ب.ظ

یکی سوالای پارسال شبکه رو اسکن کنه بذاره دعاش میکنما :-)

RE: گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - ghaderiyaser - 11 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ب.ظ

(۱۱ دى ۱۳۹۱ ۰۲:۰۷ ب.ظ)shima_24 نوشته شده توسط:  یکی سوالای پارسال شبکه رو اسکن کنه بذاره دعاش میکنما :-)

خیلی سایت ها گذاشتن.(فکر کنم تو nasir.ir ) باشن

گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - armin_b00ter - 11 دى ۱۳۹۱ ۰۳:۲۸ ب.ظ

آقا این فصل آخر آمار سخته یا من نمی فهمم یا من دوس ندارم بخونمش یا پارسه بد توضیح داده ؟ چرا اصلا یه جور دیگه اس :-؟؟

RE: گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - maryam.raz - 11 دى ۱۳۹۱ ۰۳:۵۷ ب.ظ

(۱۱ دى ۱۳۹۱ ۰۳:۲۸ ب.ظ)armin_b00ter نوشته شده توسط:  آقا این فصل آخر آمار سخته یا من نمی فهمم یا من دوس ندارم بخونمش یا پارسه بد توضیح داده ؟ چرا اصلا یه جور دیگه اس :-؟؟
چه سرعت خوبی!Smile
به این زودی رسیدین فصل آخر؟
بد نیست فقط یه کم متفاوته جلوتر برین میاد دستتون
من که بیشترین مشکلم با حجمش بود مگه تموم میشد!!!اما بالاخره تموم شدShy

گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - armin_b00ter - 11 دى ۱۳۹۱ ۰۴:۰۴ ب.ظ

(۱۱ دى ۱۳۹۱ ۰۳:۵۷ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:  چه سرعت خوبی!Smile
به این زودی رسیدین فصل آخر؟
بد نیست فقط یه کم متفاوته جلوتر برین میاد دستتون
من که بیشترین مشکلم با حجمش بود مگه تموم میشد!!!اما بالاخره تموم شد
آره قبلش خوب بود. البته تست نزدم اصلا. فقط همون سوالای خود درسنامه رو خودم اول سعی کردم حل کنم. ولی آره واقعا حجمش زیاده ولی خب روونه زود میره جلو جز این فصل آخریه که معلوم نیست زیاد چی به چیه. ۲ سال اخیر سوال نیومده ازش.بزارمش کنار بهتر نیست ؟

RE: گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - maryam.raz - 11 دى ۱۳۹۱ ۰۴:۲۳ ب.ظ

(۱۱ دى ۱۳۹۱ ۰۴:۰۴ ب.ظ)armin_b00ter نوشته شده توسط:  آره قبلش خوب بود. البته تست نزدم اصلا. فقط همون سوالای خود درسنامه رو خودم اول سعی کردم حل کنم. ولی آره واقعا حجمش زیاده ولی خب روونه زود میره جلو جز این فصل آخریه که معلوم نیست زیاد چی به چیه. ۲ سال اخیر سوال نیومده ازش.بزارمش کنار بهتر نیست ؟
من فقط تستهای فصل اول کامل زدم باقی رو فقط خوندم مثل شما سعی کردم خودم حل کنم
این فصل آخری هم باز همون فرمولهای فصل قبل رو بکار برده
چون تا اینجارو خوندین حیفه که بذارینش کنار اومدیم و امسال دوتا سوال دادن ازش!!
کسی چه میدونه!Smile