![]() |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
بچه های نرم خسته نباشید - prosperous - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۰۹ ب.ظ
فرمول رخ ها رو من داشتم جواب نمیداد یه سالی رابطه بازگشتی اش رو خواسته بودن الانم باز تست کردم از روی اون فرموله که فکر کنم یا توی پوران بود یا مقسمی A(n)= a(n-1)+(n-1)a(n-2) , a0=a1=1 a2=2 اما جواب درنیومد!!!! |
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - adele_69 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۰۹ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۴۹ ب.ظ)fum_com نوشته شده توسط: سلام نه سخت بود واقعا |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - mohsen.srn - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۱۰ ب.ظ
والا من هم مهندسی رو زیاد زدم، نمیدونم والا... . حتی اگه واقعا درست هم زده باشم، زیاد امیدوارم نیستم. چون اصلا زبان نزدم. زبانم نسبتاً خوبه ولی وقت پیدا نکردم بزنم. همه میگند راحت بوده. پس بنظرم برد با اونی هستش که زبان هم زده. پایگاه داده، به طرز مشکوکی ساده بود! نه؟ |
RE: بچه های نرم خسته نباشید - svk7 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۱۴ ب.ظ
چه آروم تموم شد ورفت نمیدونم چی بگم اینقد گسسته و محاسبات خوندم .... سیستم عامل که دیگه خیلی مسخره بود(سواله ۱و ۲ به نظرم مشکل داشتن) معماری هم که ... نظریه و مدار و ساختمان خوب بود تخصصی خوب بود حالا من که دیگه تک رقمی نمیشم ![]() ![]() ![]() |
بچه های نرم خسته نباشید - somaye_tex - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۱۴ ب.ظ
رخ ها به نظر من میشد ۸ فاکتوریل به توان ۲/ رخ ها متمایز و صفحه ۸ *۸ : رخ اول ۶۴ خونه برای نشستن داره. ۱ سطر و یه ستون حذف میشه پس برای رخ دوم میشه ۷*۷ انتخاب و به همین ترتیب .... اینها تو هم ضرب میشن که به جواب بالا میرسیم.... |
RE: از کنکور برگشته ها خسته نباشید - معماری/نرم/هوش - mohandeszahra - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۱۵ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۰۶ ب.ظ)edge نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۰۳ ب.ظ)mohandeszahra نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۰۱ ب.ظ)edge نوشته شده توسط: حافظه نانو غلط نبود؟ من با ۳ روش رفتم هیکدومش در نمی آمد انصاف!!!!!!!!!!!!!!! وقتی تو ایران داری کنکور میدی کلماتی مثل انصاف یا میزان تسلط یا دانش واقعی و ..... رو بریز دور آره این مدل اشتباها متاسفانه زیاده |
RE: بچه های نرم خسته نباشید - mohajer_30 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۱۸ ب.ظ
سلام فک کنم میشه !۸ یعنی یکیش تو یک سطر می زاری هفت انتخاب می مونه بعد ۶ تا و .... |
RE: بچه های نرم خسته نباشید - somaye_tex - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۰ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۱۸ ب.ظ)mohajer_30 نوشته شده توسط: سلام متمایز بودن رو در نظر نگرفتین درست میگم؟؟؟اگه میگرفین ۸! هم برای جایگشت رخها میشد و به همون ۸! به توان ۲ میرسیدین.... |
بچه های نرم خسته نباشید - lvlina_r - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۱ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۱۸ ب.ظ)mohajer_30 نوشته شده توسط: سلاممنم دقیقا همین اشتباه را کردم، گویا تو صورت سوال نوشته بوده متمااااایز ![]() |
RE: بچه های نرم خسته نباشید - svk7 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۳ ب.ظ
به نظرم ۸!*۸! میشه اگه رخ ها نامتمایز باشن: برا رخ اول ۸ حالت (سطر اول) برا رخ دوم ۷ حالت(سطردوم) . . . برا رخ هشتم هم ۱ حالت(سطر آخر) پس اگه نامتمایز باشن میشه ۸! چون رخ ها متمایز بود پس ۸!جایگشت دارن نتیجه:!۸*!۸ |
از کنکور برگشته ها خسته نباشید - معماری/نرم/هوش - mohajer_30 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۳ ب.ظ
سلام به همگی یک سوال مباحث فک کنم اشتباه بود من ازمایشی شرکت کردم اما pl و هوش و سیستم عامل بنظرم اسون بود اگه کسی کمی خونده بود می تونست جواب بده |
از کنکور برگشته ها خسته نباشید - معماری/نرم/هوش - StudentSE - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۵ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۰۳ ب.ظ)mohandeszahra نوشته شده توسط:بچه ها این جای اعتراض نداره!!!(20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۰۱ ب.ظ)edge نوشته شده توسط: حافظه نانو غلط نبود؟ من با ۳ روش رفتم هیکدومش در نمی آمد |
از کنکور برگشته ها خسته نباشید - معماری/نرم/هوش - lvlina_r - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۷ ب.ظ
اگه حذفش نکنند واقعا نا مردیـــــــــه... |
بچه های نرم خسته نباشید - prosperous - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۷ ب.ظ
سمیه خانوم شما هم عین من هراز گاهی ارشد میدی؟ ٨٧ قبول نشدی با رتبه ٢٠٠؟ چه آسون بوده!!! پس اون فرموله چی؟!!! |
بچه های نرم خسته نباشید - mohajer_30 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۹ ب.ظ
یک دونه سوالم هم اشتباه در اومد ![]() ![]() سوال مباحث :جه رشته ای رو قبول می کنه کسی یادش هست ؟؟؟ گفته بود aba و bab البته این گزینه ۳ هستش که یادم هست این درسته؟؟؟ |