adele_69 (قله مانشت رو فتح کرده) ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ ثبت نام: ۲۷ تیر ۱۳۹۱ تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: ۲۲ May 2025 , 01:32 PM وضعیت: آفلاین |
مقبولیت: ۶۸/۱+
|
|
![]() |
|
نظرهای کاربران
|
|
![]() |
خانه سبز (۲۵ تیر ۱۳۹۳ در ۱۲:۲۶ ب.ظ) |
سلام صندوق خصوصی تون پرشده عادله خانم دستت درد نکنه راستش می ترسم اون موقع نتونم پیداتون کنم پترن که از یادگیری ماشین سخت تره! با کی برش دارم؟ راستی چند تا درس اجباری هست؟ چندتاش باید برداشته بشه ؟ میشه اسمشون بگی؟ راستی با دکتر برنجکوبم لیست درساتون دیدم درس میدن ایشون خیلی خوبه مرسی از لطفت منم دارم میگردم ببینم موضوع پایان نامه شما لینک بدرد بخوری می تونم براتون پیدا کنم. |
|
![]() |
خانه سبز (۲۵ تیر ۱۳۹۳ در ۱۲:۲۰ ب.ظ) |
سلام صندوق پیامتون پرشده عادله خانم دستت درد نکنه راستش می ترسم اون موقع نتونم پیداتون کنم پترن که از یادگیری ماشین سخت تره! با کی برش دارم؟ راستی چند تا درس اجباری هست؟ چندتاش باید برداشته بشه ؟ میشه اسمشون بگی؟ راستی با دکتر برنجکوبم لیست درساتون دیدم درس میدن ایشون خیلی خوبه مرسی از لطفت منم دارم میگردم ببینم موضوع پایان نامه شما لینک بدرد بخوری می تونم براتون پیدا کنم. |
|
![]() |
raaheee (04 آذر ۱۳۹۲ در ۰۲:۰۳ ب.ظ) |
سلام راستش در فوریت زمانی باید موضوع پایان نامه رو اعلام کنم(ترم ۴ هوش مصنوعی هستم) میخواستم در مورد ارتباط هوش مصنوعی با هوش تجاری موضوع بدم که تا این لحظه نشده!!! میشه راهنمایی بفرمایید این ایمیل بنده است: fhm1390@yahoo.com بات تشکر |
|
![]() |
berkeley (05 مهر ۱۳۹۲ در ۱۰:۲۸ ب.ظ) |
adele_69, بهتون پیام خصوصی زدم |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |