|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - نسخهی قابل چاپ |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - ریحان - ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۰ ق.ظ
همینو بگو والا....منم هستم...جرا امیدی نباشه؟؟؟؟؟ خیر سرمون اومدیم اینجا کمی موج مثبت بگیریما...با هزارتا سختی خودمونو کشتیم سحرخیز شیم و بچسبیم به درس...حالا از راه نرسیده میفرمایین امیدی نیست؟ اونم تازه از حالا که هنوز توی فصل بهاریم؟ بابا یکم حالمونو خوب کنبن.موج منفی که دور و بر خودونم هست.....نمیخواد شمادیگه اینجا زحمتشو بکشین...دستتونم درد نکنه. |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - SaMiRa.e - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۵ ب.ظ
ای بابا چرا میزنید ![]() ![]() فقط خواستم به تاپیک هیجان بدم ![]() بعد یه سوال : به نظرتون ساعت ۸ یا ۹ صبح سحرخیزی محسوب میشه ؟!
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - Eagle777 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۴۲ ق.ظ
![]() صبح بخیر ایران ![]() ![]() ![]() صبح بخیر مانشت![]() ![]() ۹۳/۲/۲۹ بهار درس خوندن در صبحی دیگر |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - Eagle777 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۴۷ ق.ظ
صبح شما هم بخیر با آرزوی روزی پر بار برای مانشتی های سحر خیز ![]()
|
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - vesta - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۲۴ ق.ظ
منم هستم صبح به خیر یه یا علی بگو و بدو برو سر کار و زندگیت ![]() یا علی |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - Eagle777 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ق.ظ
با این اوضاع و احوال شاید فردا نتونم جزو سحر خیزان باشم ![]() ساعت ۱:۰۵ دیقه بامداد علت دیر خوابی : بازگشت عارفانه ی الحاج بوق از مکه مکره و بازدید ما از این الحاج بوق
|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - vesta - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۲۹ ق.ظ
سلام سلام منم یک به بعد خوابیدم بازم خوابم میاداما خب دیگه باید بیدار شم... کلاس دارم یا علی |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - Eagle777 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۳۹ ق.ظ
صبح بخیر مانشت بچه ها نمیخوایید بیایید به به عجب هوایی داره این پای کوه مانشت ![]() دیگه باید یه چای بخورم و صعود رو شروع کنم یاعلی
|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - لنیا - ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۰۸ ق.ظ
سلام منم صبح زود بیدار شدم بعد از چند روز میخواییم بریم مسافرت ۱ روزه جای تک تکتون رو خالی میکنم ساعت یک و اند بامداد خوابیدم الان هم بعد از یک ساعت بیدار باش رفتم که بخوابم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - vesta - 31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۰۵ ق.ظ
سلام چه هوای خوشمزه ای... چه نم بارونی ... به به ** این چند روزه انقدر بد فرم نشستم و درس خوندم همه استخونام درد میکنه مهم نیست من باز رفتم سر کارام .... یا علی
|
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - Eagle777 - 01 خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۳۸ ق.ظ
امروز یه یک ساعتی خواب موندم ![]() ساعت ۶:۳۳ دیقه صبح روز بهاری دیگر بریم سر درس و مشقمون
|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - vesta - 02 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ق.ظ
سلااااااااااااام صبح همگی به خیر و خوشی من رفتم صبحانه بخورم..... گشنمه خو
|
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - ashkan_d13 - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ ق.ظ
سلام صبح به خیر ایران چند روز بود صبح بعد از بیداری موقت دوباره میخوابیدم، امروز دیگه ذخیرهی لازم برای بیدار موندن رو دارم ![]() بریم که این هفته رو آغاز کنیم... |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - Eagle777 - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۲۴ ق.ظ
صبح شما هم بخیر ![]() درسته چند تا مشتری رد شده بابت اینکه یه یک ساعتی دیر اومدم ![]() ولی پسر یه کمکی کن این کرکره رو بزنیم بالا که کار زیاد داریم این اول هفته ای ![]() امید وارم هفته ی پر برکتی داشته باشین ![]() یا علی |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - vesta - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۰۳ ق.ظ
سلااااااااااااااااام منم هستم، پست زدنم دیر شد ![]() بریم که استاد زنگ زده و ۲ هفته دیگه .... |