|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - codin - 10 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۲۴ ق.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۲۱ ق.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط:(10 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۶ ق.ظ)codin نوشته شده توسط:همین دیگه یکی از دلایلی که من از ازدواج سنتی بدم میاد همینه . خانواده پسر مثل کالا نگاه میکنن میگن چیزی که هست دختر انگار دختر لنگله کفشه!!!!!! این مغازه نه مغازه بعدی و هیچ کدوم از محسنات شخصیتی و تلاشایی که دختر برای زندگیش کرده رو نگاه نمیکنن. من خودم یه خواستگار داشتم بابای پسره همون اول که منو دید گفت دختر کجا کار میکنی بهش میگم فلان جا . میگه امکان رسمی شدنتم هست؟ خب حالا حقوقت چه قدره میتونی وام و اینا هم بگیری؟؟؟؟؟ من فقط بهتم زده بود!!!!!! اینی که میگم مثلا باباش معلم بود خودش هوا و فضا خونده بود خخخخ(10 مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۲۴ ق.ظ)Pure Liveliness نوشته شده توسط:(10 مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۶ ق.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: به نظرتون بیماریها و قبول اون بیماری چه قدر میتونه توسط پسر و خانواده پسر تاثیر گذار باشه؟!!!!!من دیدم که حتی مطلقه بودن دختر(دوران عقد جدا شده بود) توسط پسر کاملا پذیرفته شده و فک کنم برای پسرا این مسئله از بیماری مهم تر باشه. حالا انصافا برعکسشم هستش توی ازدواج های سنتی منظورم برای پسره )))))))))))))نپرسید بیمه هستید یا نه؟ :| |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - samaneh@90 - 10 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۲۸ ق.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۲۴ ق.ظ)codin نوشته شده توسط:آقا پسر حالا وظیفه اش نون آوریه مثلا اگر این سوال پرسیده شه دور از انتظار نیست!!!!! ولی آخه دقیقا دختر رو به چشم پول و ... میبینن. هر چند رد کردن پسر به خاطر مثلا بیمه بودن یا نبودن هم ظالمانه اس(10 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۲۱ ق.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط:(10 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۶ ق.ظ)codin نوشته شده توسط:همین دیگه یکی از دلایلی که من از ازدواج سنتی بدم میاد همینه . خانواده پسر مثل کالا نگاه میکنن میگن چیزی که هست دختر انگار دختر لنگله کفشه!!!!!! این مغازه نه مغازه بعدی و هیچ کدوم از محسنات شخصیتی و تلاشایی که دختر برای زندگیش کرده رو نگاه نمیکنن. من خودم یه خواستگار داشتم بابای پسره همون اول که منو دید گفت دختر کجا کار میکنی بهش میگم فلان جا . میگه امکان رسمی شدنتم هست؟ خب حالا حقوقت چه قدره میتونی وام و اینا هم بگیری؟؟؟؟؟ من فقط بهتم زده بود!!!!!! اینی که میگم مثلا باباش معلم بود خودش هوا و فضا خونده بود خخخخ(10 مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۲۴ ق.ظ)Pure Liveliness نوشته شده توسط:(10 مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۶ ق.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: به نظرتون بیماریها و قبول اون بیماری چه قدر میتونه توسط پسر و خانواده پسر تاثیر گذار باشه؟!!!!!من دیدم که حتی مطلقه بودن دختر(دوران عقد جدا شده بود) توسط پسر کاملا پذیرفته شده و فک کنم برای پسرا این مسئله از بیماری مهم تر باشه. |
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - shirin0101 - 10 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۳ ق.ظ
هرچی بگین بدتر از این خواستگار من نیست خوووو ![]() ![]() پسر گفت : شما خیلی خوبی همه معیارهای منو دارید و اینا کلی رفت بالامنبر تعریف کرد آخرش گفت فقط یکم حجاب شما مشکل داره که اونم بعد ازدواج درستش میکنم خخخخ ![]() ![]() حالا جالب اینه سه بار اومدن من گفتم نه ...پسر از دور میدیدم میگرخیدم اصلا ![]() ![]() یکبار هم اومد یک حرفی بزنه دل من نرم بشه مثلا چی گفت ![]() ![]() خودت مشکل داری
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - samaneh@90 - 10 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۹ ق.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۳ ق.ظ)shirin0101 نوشته شده توسط: هرچی بگین بدتر از این خواستگار من نیست خووووخب میخواد درستت کنه دیگه
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - shirin0101 - 10 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۷ ق.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۹ ق.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط:(10 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۳ ق.ظ)shirin0101 نوشته شده توسط: هرچی بگین بدتر از این خواستگار من نیست خووووخب میخواد درستت کنه دیگه ![]() ![]() منم درست جوابشو دادم ![]()
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - salam5 - 10 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۸ ق.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۳ ق.ظ)shirin0101 نوشته شده توسط: هرچی بگین بدتر از این خواستگار من نیست خوووو بعضیام میرن خواستگاری یه دختر مانتویی، میگن بعد ازدواج چادر بپوش خوب چه کاریه ، برو خواستگاری یه دختر چادری این حرف گاهی برخورنده س و در ضمن کلی فکر و خیال میاره تو ذهن آدم که نکنه طرف شکاکه |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - samaneh@90 - 10 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۱ ق.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۸ ق.ظ)salam5 نوشته شده توسط:خب برعکسشم هست خواستگاری باحجاب میرن میگن بی حجاب شو خب چه کاریه؟؟؟؟؟؟(10 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۳ ق.ظ)shirin0101 نوشته شده توسط: هرچی بگین بدتر از این خواستگار من نیست خوووو |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - shirin0101 - 10 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۶ ق.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۸ ق.ظ)salam5 نوشته شده توسط:(10 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۳۳ ق.ظ)shirin0101 نوشته شده توسط: هرچی بگین بدتر از این خواستگار من نیست خوووو بدترش این ک فامیل بود خو از کودکی دید حجاب من همین...بره دنبال یکی شبیه خودش باشه خب ![]() ![]() اخه هم خدا میخوان هم خرما ![]() ![]() ولی فکر و خیال نیومد تو ذهنما ![]() ![]() چون از اولش گفتم نه دیگه شکاک بودن نبودنش واسم اهمیت نداشت...
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - shamim_70 - 10 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۷ ق.ظ
(۰۹ مرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۳۷ ق.ظ)aamitis نوشته شده توسط: از همش قشنگ تر اینه که دختر منتظره خانواده پسر زنگ بزنهعرف معمولا اینه که خانواده پسر تماس میگیرن..ولی بنظرم میشه احترام دو طرفه باشه دفعه ی اول و دوم که اونا تماس میگیرن حالا در طی این جلسات خاستگاری یبارم میتونن خانواده دختر تماس بگیرن
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - shirin0101 - 10 مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۳ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۷ ق.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:(09 مرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۳۷ ق.ظ)aamitis نوشته شده توسط: از همش قشنگ تر اینه که دختر منتظره خانواده پسر زنگ بزنهعرف معمولا اینه که خانواده پسر تماس میگیرن..ولی بنظرم میشه احترام دو طرفه باشه دفعه ی اول و دوم که اونا تماس میگیرن حالا در طی این جلسات خاستگاری یبارم میتونن خانواده دختر تماس بگیرن ی سوال فنی: خود دختر پسر این وسط چیکاره ان پس؟ ای بابااااااا خو مگه حرف نمیزنن با هم؟ دیگه کی بزنگه نزنگه مهم میشه مگه....کلا نمیتونم با ازدواج سنتی کنار بیام شایدم بعدا کنار بیام خخخخخ ![]()
|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - shamim_70 - 10 مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۴ ب.ظ
غیر از مسائل مثل نجابت و ایمان و خوش اخلاقی و ....از بعدهای دیگ بنظرم اول پسر باید استقلال مالی داشته باشه اینم مستلزم داشتن کار هست،بعدم برنامه داشته باشه واسه اینده ش مثلا باخودش بشینه حساب کتاب کنه مثلا من تا دوسال ۳سال دیگ میتونم خونه یا ماشین بگیرم...یعنی برنامه ش مشخص باشه.بعد وقتی خاستگاری میری این برنامه رو برای خانم باز کنه. این جواب اقایRiemann بود
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - samaneh@90 - 10 مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۵ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۷ ق.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:اااا یعنی چی خانواده دختر زنگ بزنن تو رو خدا بیاین دختر ما رو بگیرین؟؟؟؟؟؟؟(09 مرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۳۷ ق.ظ)aamitis نوشته شده توسط: از همش قشنگ تر اینه که دختر منتظره خانواده پسر زنگ بزنهعرف معمولا اینه که خانواده پسر تماس میگیرن..ولی بنظرم میشه احترام دو طرفه باشه دفعه ی اول و دوم که اونا تماس میگیرن حالا در طی این جلسات خاستگاری یبارم میتونن خانواده دختر تماس بگیرن (۱۰ مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۳ ب.ظ)shirin0101 نوشته شده توسط:هیچی فقط اون وسط وظیفه اشون لپ گلی شدن خانوما افزایش تعریق در آقایونه خخخخخخخخ(10 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۷ ق.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:(09 مرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۳۷ ق.ظ)aamitis نوشته شده توسط: از همش قشنگ تر اینه که دختر منتظره خانواده پسر زنگ بزنهعرف معمولا اینه که خانواده پسر تماس میگیرن..ولی بنظرم میشه احترام دو طرفه باشه دفعه ی اول و دوم که اونا تماس میگیرن حالا در طی این جلسات خاستگاری یبارم میتونن خانواده دختر تماس بگیرن |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - shamim_70 - 10 مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۸ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۳ ب.ظ)shirin0101 نوشته شده توسط:عزیزم دخترو پسر باهم صحبت میکنن در این جلسات حتی تلفنی هم میتونن باهم صحبتی داشته باشن ولی بعد از زدن صحبتا و بررسی ها برای اینکه ی جواب به خانواده اقا پسر برسونن ک نتایج صحبتهای دختروپسر به کجا رسیده شما خودت میخای گوشی برداری زنگ بزنی به اقا پسر بگی؟؟!!البته نشد نداره ولی همچین جالبی نیس..میتونه ی واسط اینکارو انجام بده البته این بیشتر مربوط به یکی دو جلسه ی اوله بعدش خود اقا پسر ممکنه توو جلسات بعدی نظرشو از شما بپرسه.(10 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۷ ق.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:(09 مرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۳۷ ق.ظ)aamitis نوشته شده توسط: از همش قشنگ تر اینه که دختر منتظره خانواده پسر زنگ بزنهعرف معمولا اینه که خانواده پسر تماس میگیرن..ولی بنظرم میشه احترام دو طرفه باشه دفعه ی اول و دوم که اونا تماس میگیرن حالا در طی این جلسات خاستگاری یبارم میتونن خانواده دختر تماس بگیرن |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - shirin0101 - 10 مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۱ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۵ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط:(10 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۷ ق.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:اااا یعنی چی خانواده دختر زنگ بزنن تو رو خدا بیاین دختر ما رو بگیرین؟؟؟؟؟؟؟(09 مرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۳۷ ق.ظ)aamitis نوشته شده توسط: از همش قشنگ تر اینه که دختر منتظره خانواده پسر زنگ بزنهعرف معمولا اینه که خانواده پسر تماس میگیرن..ولی بنظرم میشه احترام دو طرفه باشه دفعه ی اول و دوم که اونا تماس میگیرن حالا در طی این جلسات خاستگاری یبارم میتونن خانواده دختر تماس بگیرن من دوستم ی خواهر بزرگتر داشت هربار واسه خواهرش خواستگار میومد دوستم میفرستادن همراهشون تو اتاق....تازه در هم یکم باز میزاشتن ![]() ....خو بر میخوره ب ادممممممممممم.....اصلا چ حرف زدنیه![]() .. شایدم سیستم شنود صدا از قبل کار گذاشته بودن خخخخ![]() ![]() (۱۰ مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۸ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:(10 مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۰۳ ب.ظ)shirin0101 نوشته شده توسط:عزیزم دخترو پسر باهم صحبت میکنن در این جلسات حتی تلفنی هم میتونن باهم صحبتی داشته باشن ولی بعد از زدن صحبتا و بررسی ها برای اینکه ی جواب به خانواده اقا پسر برسونن ک نتایج صحبتهای دختروپسر به کجا رسیده شما خودت میخای گوشی برداری زنگ بزنی به اقا پسر بگی؟؟!!البته نشد نداره ولی همچین جالبی نیس..میتونه ی واسط اینکارو انجام بده البته این بیشتر مربوط به یکی دو جلسه ی اوله بعدش خود اقا پسر ممکنه توو جلسات بعدی نظرشو از شما بپرسه.(10 مرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۵۷ ق.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:(09 مرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۳۷ ق.ظ)aamitis نوشته شده توسط: از همش قشنگ تر اینه که دختر منتظره خانواده پسر زنگ بزنهعرف معمولا اینه که خانواده پسر تماس میگیرن..ولی بنظرم میشه احترام دو طرفه باشه دفعه ی اول و دوم که اونا تماس میگیرن حالا در طی این جلسات خاستگاری یبارم میتونن خانواده دختر تماس بگیرن دیدگاه ها در این مورد متفاوت هست...من بعد از اشنایی خانواده ها ترجیح میدم در حدی باشیم با هم ک ب خودش بگم بله ![]() ![]() ![]() ازادی بیان دنیای گفتگو
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - samaneh@90 - 10 مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۶ ب.ظ
(۱۰ مرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۱ ب.ظ)shirin0101 نوشته شده توسط: من دوستم ی خواهر بزرگتر داشت هربار واسه خواهرش خواستگار میومد دوستم میفرستادن همراهشون تو اتاق....تازه در هم یکم باز میزاشتنحالا من چون خودم اصلا خجالتی نیستم ناخوداگاه وقتی دوماد سرشو میندازه زیر هعی پیشونیشو پاک میکنه خندم میگیره خخخخخ اصلا مراسم خواستگاری جکه به خدا!!! تا حالا چند بار به سرم زده چایی رو از خجالت (الکی مثلا من خجولم) بریزم رو داماد بلکه یه دقه سرش بلند کنه خخخخخ |