|
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - yazdanpanah20 - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۲۳ ب.ظ
خیلی ممنون میشم اگر مطمئن هستید در اثبات این مطلب از کتابهای مرجع نمونه ای بیارید (۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ب.ظ)yazdanpanah20 نوشته شده توسط: ۵۹ شبکه اگرچه مقدار ۷ هم میتونه درست باشه ولی مقدار ۶ صحیح تره.همونطور که شما هم موافق هستید دو گزینه صحیح وجود دارد [/quote] در رابطه با سوال هوش من هم روی گزینه گرادیان تردید داشتم ولی چون نگفته بود صعودی یا نزولی یا گرادیان خالی من هم گزینه تابع هدف رو که مطمئن تر بودم زدم(به هر حال در بدترین حالت سرعت یکسان دارند). گاهی منظور گزینه صحیح تره. سوال ۵۹ شبکه هم منظور طراح گزینه صحیح تر بوده. |
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - mojdemojde - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۵ ب.ظ
من اون سوال ٥٠ نرم افزار، که میگه مدل ساختاری عناصر تکراری رو نشون می ده رو هم اعتراض زدم . زدم مثل نمودار کلاس که قابلیت استفاده مجدد از یه کلاس رو میده و ساختاری است ، پس اینم میتونه درست باشه و هر دو گزینه ١و ٢ درسته . |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - Mahyar.ghi - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۴ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۵ ب.ظ)mojdemojde نوشته شده توسط: من اون سوال ٥٠ نرم افزار، که میگه مدل ساختاری عناصر تکراری رو نشون می ده رو هم اعتراض زدم .منم یکو زدم... چه وضعی شده بخدا... |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - Hamed90 - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۸ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۵۴ ب.ظ)Mahyar.ghi نوشته شده توسط:دوستان برای دروس حفظی بایست رفرنس دقیقتون به متن و صفحه کتاب اصلی باشه و نه چیز دیگر.اینو در نظر بگیرید بعد اعتراض کنید(27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۴:۴۵ ب.ظ)mojdemojde نوشته شده توسط: من اون سوال ٥٠ نرم افزار، که میگه مدل ساختاری عناصر تکراری رو نشون می ده رو هم اعتراض زدم .منم یکو زدم... |
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - zorkide - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۲۵ ب.ظ
سلام. درصدامو میگم و اشکال نداره بخندین. واقعا مشترک رو به خاطر سادگی خیلی خراب کردم. زبان ۴۶ تخصصی ۴۴ مدیریت ۱۰۰ مشترک (نگم بهتره. خیلی پایین. ینی از همه پایین تر) به نظرتون امید به قبولی داشته باشم؟ |
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - n-hazrati - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۲۶ ب.ظ
سلام اینا درصدای منن: زبان ۵۰ مشترک ۳۸/۸ مدیریت ۵۱ تخصصی ۵۴ به نظر شما زیر ۱۰۰ می تونم بشم؟؟؟؟؟؟ جواب بدییییییییییییییییییییدددددد |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - afrooz-OMD - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۲۸ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۲۵ ب.ظ)zorkide نوشته شده توسط: سلام.سلام مدیریت ۱۰۰!!!!!! خب همین بزرگترین امتیازه مطمئن باشین همین مدیریت خیلی کمکتون میکنه |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - zorkide - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۴۳ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۲۸ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:واقعا؟ ینی امیدوار باشم؟ ممکنه روزانه شهرستان ها رو بیارم؟(27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۲۵ ب.ظ)zorkide نوشته شده توسط: سلام.سلام |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - afrooz-OMD - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۴۹ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۴۳ ب.ظ)zorkide نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۲۸ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:واقعا؟ ینی امیدوار باشم؟ ممکنه روزانه شهرستان ها رو بیارم؟(27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۲۵ ب.ظ)zorkide نوشته شده توسط: سلام.سلام راستش من از تجارت و ای تی اطلاعی ندارم ولی مطمئنم مدیریت ترازتونو بالا میبره امیدوار باشین |
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - So0orena - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۰۳ ب.ظ
کسی به سوال لیست پیوندی اعتراض نداره جوابش درسته؟ اگر میشه یه توضیحی بدین |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - hamedmohsenee - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۱۲ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۰۳ ب.ظ)So0orena نوشته شده توسط: کسی به سوال لیست پیوندی اعتراض نداره جوابش درسته؟ اگر میشه یه توضیحی بدین نه دیگه چه اعتراضی اول مولفه next نود تازه رو بزار عنصر بعدی نود کنونی بعدم مولفه nextنو کنونی رو بزار نود تازه |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - afrooz-OMD - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۳ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۱۲ ب.ظ)hamedmohsenee نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۰۳ ب.ظ)So0orena نوشته شده توسط: کسی به سوال لیست پیوندی اعتراض نداره جوابش درسته؟ اگر میشه یه توضیحی بدین سلام شما درصداتونو نمیذارین؟ |
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - yasmin.jll - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۸ ب.ظ
سلام بچه ها اینا هم درصدای من: زبان ۷۶ مشترک ۴۷ مدیریت ۲۲ تخصصی ۵۷ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - hamedmohsenee - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۲ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۳ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۱۲ ب.ظ)hamedmohsenee نوشته شده توسط:(27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۰۳ ب.ظ)So0orena نوشته شده توسط: کسی به سوال لیست پیوندی اعتراض نداره جوابش درسته؟ اگر میشه یه توضیحی بدین سلام.خیلی ضایعن روم نمیشه اگه میخواین تا براتون پ.خ ش کنم |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - afrooz-OMD - 27 بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۴ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۲۸ ب.ظ)yasmin.jll نوشته شده توسط: سلام بچه ها اینا هم درصدای من: زبانتونو خیلی عالی زدین؟ چطوری آخه؟... |