![]() |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Happiness.72 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۱:۵۵ ب.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۹:۰۸ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط: دلم میخواست برم با جفت دست و جفت پا بیام تو صورتش.ولی خودمو کنترل کردم.به به بچه های مانشت حرکات یه ته پرنده میزنن نکشی بدبختو حالا ??? |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - codin - 20 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۲:۲۰ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۱:۲۰ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط:این مطلب را دیدم یکمی دلم سوخت راستش. البته به من ربطی نداره ولی ای کاش قبل ازدواج دختر خانم به آقا پسر بگه که "فقط کمی دوستت دارم".(19 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۹:۰۸ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط: اینم فامیل نزدیک ماستدقیقا عین اتفاقات منه خدایی واقعا موندم آخه میدونید زیاد میبینیم که اونقدری که از سمت پسر به عشق بها داده میشه از طرف مقابل بیشتر ویژگی های مختلف پسر با هم جمع و ضرب میشه و میره روی ترازو. من زیاد دیدم که خانم در حالی که هیچ علاقه ای به مرد نداره به خاطر پولش و موقعیتش و یا حتی موقعیت زندگی خودش که ازش راضی نیست رضایت به ازدواج میده. این به نظرم منصفانه نیستش و ظلم در حق پسری هست که با کلی آرزو دوست داره ازدواج کنه. البته اصلا و ابدا منظورم شما نیستید چیزی را که در جامعه میبینم گفتم صرفا.... |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - salam5 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۳:۵۷ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۱:۲۰ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط:(19 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۹:۰۸ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط: اینم فامیل نزدیک ماستدقیقا عین اتفاقات منه خدایی واقعا موندم همیشه در رابطه یک نفر عاشق تر است، امیدوارم آن یک نفر من نباشم(یادم رفته این جمله رو کجا خوندم ![]() |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - saeidkhan - 20 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۴:۰۷ ب.ظ
عاشق شدن خیلی درد داره خیلی واقعا همه مسیرهای زندگی آدم رو ممکنه تغییر بده البته که خیلی خوبه که عشق دوطرفه و عاقلانه باشه که یه زندگی عاشقانه و خوب بعدش شکل بگیره نه اینکه یه زندگی پر از استرس و ناراحتی باشه تو ایران همه چیز فرق داره، دلیلی نمیشه با کسی که دوسش ندارید ازدواج کنید. و این اصلا پشیمونی نداره اما کسی که تو ذاتش عشق و خوبی باشه سعی میکنه عاشق بشه، یعنی این نیست که حتما یه نفر رو تو یک نگاه ببینی و بگی که واییی این همونه که من میخواستم و این عشق منه. نه! دوستی هم به شکلی خوب و درست هست به نظر من که با شرط و برای ازدواج باشه، چون تو ایران رابطه محدوده و ممکنه یه دختر با چندتا پسر دوست بوده باشه حالا بخواد ازدواج کنه ، با پسری که تاحالا رابطه ای نداشته. خب این پسر اگر بفهمه!؟ یا اینکه دختر خودش میگه که قبلا دوست داشته؟! و برعکسشم هست، دختری که تاحالا دوستی نداشته با یه نفر ازدواج کنه که با صد تا دختر دوست بوده. آیا میگه که بوده؟ آیا انصاف هست تو این قضیه؟ متاسفانه فرهنگ ما بسیار متفاوت هست و بسیار ضربه میزنه به زندگی خیلی ها |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Innocence - 20 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۴:۱۱ ب.ظ
چند وقت پیش عموم اینا برای پسرشون میخواستن بیان خونه صحبت کنن اما من تمایلی نداشتم واقعا واقعا هم پسر خوبیه شغل و درآمدش عالیه ظاهر و اخلاقشم خوبه خلاصه همه چیزش واقعا خوب بود اما من حسی نداشتم بهش وقتی به داداشم گفتم ک اینجوریه حسم بهم حرف قشنگی زد گفت با کسی ازدواج کن ک وقتی میبینیش صدای ضربان قلبت رو بشنوی و واقعا از ته دل دوسش داشته باشی من ب همین خاطر رد کردم پسرعموم رو و عموم اینا هم خیلی ناراحت شدن ک پسر ما همه چی تموم بود و چرا حتی نزاشتی بیاد حرف بزنین الانم در قهر ب سر میبرن خخخ میخواستم بگم الان مامانم یا حتی اطرافیان گاهی وقتا همش بهم میگن اشتباه کردی باید فرصت میدادی و کیس خوبی بود و از این حرفا اما من اصلا از تصمیمی که اون زمان گرفتم پشیمون نیستم چون به ندای قلبم گوش دادم و از حالا ب بعد هم همین کارو میکنم شاید یه پسر هیچی نداشته باشه اما به دل من بشینه به نظرم مهم همینه حالا یکی فوق پولدار باشه ب دل من نشینه ب چ دردم میخوره خخخ بماند ک مامانم هنوزم از دستم عصبانیه و غر میزنه |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Happiness.72 - 20 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۵:۴۲ ب.ظ
عشق یعنی خیابان به خیابان همه را رد کنی و ... سر یک کوچه کمی مکث کنی ... |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - *tarannom* - 20 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۸:۰۹ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۱:۵۵ ب.ظ)Mohammad.1993 نوشته شده توسط:(19 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۹:۰۸ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط: دلم میخواست برم با جفت دست و جفت پا بیام تو صورتش.ولی خودمو کنترل کردم.به به بچه های مانشت حرکات یه ته پرنده میزنن حقشه ![]() ![]() (۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۱:۲۰ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط:من این دوستیای مسخره ای که این بچه ها دراوردنو اصلا قبول ندارم.اصا سر و تهش معلوم نیست.ولی دو نفر ادم عاقل که ازهم خوششون اومده خیلی خوبه یه ۶ ماهی باهم باشن برن و بیان تا یکم باهم اشنا شن بعد ازدواج کنن....اینجوری هم شناخت پیدا میکنن که اگه به درد هم نخوردن میفهمن و ادامه نمیدن..... من اصا تو کتم نمیره یکی همینجوری بیاد خواستگاری یه ۴ بارم بیاد حرف بزنیم بعد فرداش عقد کنیم.اینجوری احساس میکنم با سررفتم تو چاه حتی اگه بهترین پسر دنیا هم باشه(19 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۹:۰۸ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط: اینم فامیل نزدیک ماستدقیقا عین اتفاقات منه خدایی واقعا موندم ![]() ![]() اقا شما چیجوری نجات یافتی؟؟؟چرا من نجات نمیابم خسته شدم همش استرس دارم ![]() (۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۲:۲۰ ب.ظ)codin نوشته شده توسط:والا منم همین نظرو دارم.دوطرف باید همو بخوان.و واقعا اونقدر بخوان که اول از همه جرات گفتن دوست دارمو بهم داشته باشن. به خدا این فامیل ما همه چی تمومه تو فامیل، عام و خاص ازش میتعریفن، ولی واقعا وقتی من هیچ حسی بهش ندارم و اصا نمیتونم یه جمله دوست دارمو بهش بگم ،واقعا خودمو اونو بدبخت کردم اگه جواب مثبت بهش بدم.من اصا تو کتم نمیره با کسی ازدواج کنم که اوکی اوکی باشه منم هیچ حسی بهش نداشته باشم.(20 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۱:۲۰ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط:این مطلب را دیدم یکمی دلم سوخت راستش. البته به من ربطی نداره ولی ای کاش قبل ازدواج دختر خانم به آقا پسر بگه که "فقط کمی دوستت دارم".(19 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۹:۰۸ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط: اینم فامیل نزدیک ماستدقیقا عین اتفاقات منه خدایی واقعا موندم ![]() ![]() (۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۴:۰۷ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط: عاشق شدن خیلی درد داره خیلیواقعا حرف دل منو زدید.تو این ایران از بس تفکرات راجع به ازدواج سنتی و اشتباهه اصا من یکی ترجیح میدم مجرد بمونم. |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Riemann - 20 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۰:۴۹ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۸:۰۹ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط: واقعا حرف دل منو زدید.تو این ایران از بس تفکرات راجع به ازدواج سنتی و اشتباهه اصا من یکی ترجیح میدم مجرد بمونم.شما حتما پیش مشاور برید، چون ناپختگی عجیبی در حرفاتون وجود داره، اینم یه توصیه برادرانه ![]() |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - *tarannom* - 20 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۰:۵۷ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۰:۴۹ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:رفتم حقو به من میده(20 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۸:۰۹ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط: واقعا حرف دل منو زدید.تو این ایران از بس تفکرات راجع به ازدواج سنتی و اشتباهه اصا من یکی ترجیح میدم مجرد بمونم.شما حتما پیش مشاور برید، چون ناپختگی عجیبی در حرفاتون وجود داره، اینم یه توصیه برادرانه ![]() ![]() من کلا بحث های اینطوریو زیاد دوس نمیدارم حضوری بهتر میتونم منظورمو برسونم.چون ممکنه من یه چیز بگم برداشت دیگه ای ازش بشه که اصا منظور من نبوده.... منظور از تفکرات اشتباه خیلی چیزا هست که اینقدر زیاده که از حوصله من خارجه فعلا ![]() |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blx - 20 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۱:۰۸ ب.ظ
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۳:۵۷ ب.ظ)salam5 نوشته شده توسط:ما یک نفر بودیم!(20 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۱:۲۰ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط:همیشه در رابطه یک نفر عاشق تر است، امیدوارم آن یک نفر من نباشم(یادم رفته این جمله رو کجا خوندم(19 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۹:۰۸ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط: اینم فامیل نزدیک ماستدقیقا عین اتفاقات منه خدایی واقعا موندم و آن یک نفر تو بودی... از ما یک نفر، یکی عاشقتر بود و آن یک نفر تو نبودی...! "کامران رسول زاده" |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - همیلا - ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۱:۴۱ ق.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۹:۰۸ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط:یه بار هم به خودت و هم به اون اقا فرصت بده ببین شاید تو هم بهش علاقمند شدی(19 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۸:۵۵ ق.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط:به خدا من اصا باهاش حرف نمیزنم.یه سلام و یه خداحافظ.اصا ارتباطی در کار نیست نمیدونم چرا اینطوری میکنه.کلافه کرده منو.لا مصب فامیل نزدیکم هسیم هر حرکت اشتباهی باعث میشه فامیل بریزه بهم آبروی من بره.....اصا بیزار شدم از این وضعیت.نه راه پس دارم نه راه پیش.....صد بار گفتیم نه.من نمیدونم این به چی امید بسته انقدر.۴ ساله زندگی منو رو هوا نگه داشته کوتاهم نمیاد. به خدا یه بار صریح گفتم نه... فرداش مامانش زنگ زد گریه و زاری که گفته خودمو میکشم.وای داشتم روانی میشدم از دسش.خواهرش زنگ زده بود التماس میکرد برو باهاش حرف بزن. دلم میخواست برم با جفت دست و جفت پا بیام تو صورتش.ولی خودمو کنترل کردم.(16 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۲:۲۳ ق.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط: عشق دو طرفه خیلی خوبه....واقعا من درمونده شدم....چطوری میشه با یه نفر همه چیت حتی اهدافت فرق کنه و طرف نفهمه و هرروز بیشتر عاشقت شه؟ .میخوام برم مشاوره بگم تو رو خدا یه کار کن من نجات پیدا کنم....خسته شدم ۴ ساله....هرچی بی محل تر باشی طرف فکر میکنه ناز میکنی ولی نه والا اگه ادم یکیو بخواد همراهش میشه باهاش میگه میخنده باهم خوشن نه عین برج زهرمار باشی طرفت نفهمه... خوبه قبولم نمیکنم برم بیرون باهاش....کلا از خواستگار فامیل اونم از نوع زبون نفهمش متنفر شدم....سلام زندگی بدون عشق و دوست داشتن واقعا بده ولی وقتی عاشق شدی هی سعی میکنی همه بدی های طرف رو نادیده بگیری دست خود ادمم نیست کاری رو بکن چند سال بعد یه حسرت کوچک تو دلت نمونه |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - همیلا - ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۲:۵۸ ب.ظ
حتی یک نفر را نداشتم که با او دردودل کنم... بعضی وقتا حس میکنم خفه میشم |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - khayyam - 21 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۳:۰۷ ب.ظ
راه حل مشکل ازدواج هست ! ازدواج کنید ازش فرار نکنید یکی هست اینو به من بگه !!! فعلا نمیشه به قول پسرا شرایط نیست راه حل جایگزین هم عوارض داره پس فرار فعلا ! |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blx - 21 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۷:۱۸ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۳:۰۷ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: راه حل مشکل ازدواج هست !بفردا چه میافکنی کار امروز *** بخوان آنکسی را که مشتاق اوئی بد اندیشه گیتی بناگه بدزدد *** ز بلبل خوشی و ز گل خوبروئی "پروین" |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - kilookiloo - 22 اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۰:۰۷ ق.ظ
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۱۲:۲۳ ق.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط: عشق دو طرفه خیلی خوبه....واقعا من درمونده شدم....چطوری میشه با یه نفر همه چیت حتی اهدافت فرق کنه و طرف نفهمه و هرروز بیشتر عاشقت شه؟ .میخوام برم مشاوره بگم تو رو خدا یه کار کن من نجات پیدا کنم....خسته شدم ۴ ساله....هرچی بی محل تر باشی طرف فکر میکنه ناز میکنی ولی نه والا اگه ادم یکیو بخواد همراهش میشه باهاش میگه میخنده باهم خوشن نه عین برج زهرمار باشی طرفت نفهمه... خوبه قبولم نمیکنم برم بیرون باهاش....کلا از خواستگار فامیل اونم از نوع زبون نفهمش متنفر شدم....لزومی نداره اهداف متفاوت نباشه فقط کافیه اهدافتون متضاد نباشه. به نظرم قاطع با طرف برخورد کنید خیلی بهتره تا اینکه زمان جلو بره و زندگی ایشون هم داغون بشه |