|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ |
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - izadan11 - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۵ ب.ظ
به سنجش بگین یه هفته ی دیگه هم بندازه عقب ![]() (۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۹ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: میگم اگه خدا هم بعد از مرگ یه یک سالی بهمون میداد برگردیم جبران کنیم عجب چیزی میشدا! چی رو؟ |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - maryam.raz - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۷ ب.ظ
چه خوب شد که امروز آزمون نبود. سنجش یه جورایی الگوریتم دومین شانس رو ما اجرا کرد
|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - نارین - ۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۱ ب.ظ
دوستان به این سوال جواب بدین ممنونتون میشم، انشاا... که همگی موفق باشید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - azarakhsh1986 - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۸ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: صبح ۶ پاشدم ۲ ساعت خوندم دیدم بدجور خوابم میاد گرفتم خوابیدم. الان نادمم این کیه !!!!؟ ![]() ![]() ![]() ![]() مد شده !!! این عکسا چیه میذارید آدم شب خواب بد میبینه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - zoltrix_66 - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۴ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۲ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: به من میگه فلانی پریروز ۷۰۰تا تست زده!
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - maryam.raz - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۶ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۸ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط:همینو بگو والله.هی راه به راه آواتار عوض میکنن همه شون هم عین همن یه قیافه های عجیب با ۳متر مو(18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: صبح ۶ پاشدم ۲ ساعت خوندم دیدم بدجور خوابم میاد گرفتم خوابیدم. الان نادمم من که دیگه همه رو باهم قاتی کردم
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - unicornux - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۰ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۸ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: این عکسا چیه میذارید آدم شب خواب بد میبینه - ایشون استاد Jared Leto خواننده گروهِ Thirty second to mars گروه مورد علاقه من در موسیقی هستند. - خیلی خشکل خوشتیپ جنتلمن هستند ایشون. منم میخوام موهام و بلند کنم اینجوری برم شریف!
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - mohammad.ardeshiri - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۱ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۴ ب.ظ)zoltrix_66 نوشته شده توسط:(18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۲ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: به من میگه فلانی پریروز ۷۰۰تا تست زده! جدا روزی ۲۰۰ تا تست میزنی؟؟؟!!!
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - hosshah - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۴ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۱ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: جدا روزی ۲۰۰ تا تست میزنی؟؟؟!!! تو اون کارنامه هارو بزار چرا پشیمون شدی؟
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - tayebe68 - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۸ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۲ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: به من میگه فلانی پریروز ۷۰۰تا تست زده! احتمالا تستا رو فهمیده نفهمیده رد می کرده، و فقط رو خونی می کرده سوال و جوابو یا شاید تستا تکراری بودن، فقط مرور می کرده من که معمولا ۹۰ تا تست در روز می زدم، بیشتر نمی رسیدم |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - azarakhsh1986 - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۵ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۰ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط:(18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۸ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: این عکسا چیه میذارید آدم شب خواب بد میبینه پس رد شدیم از جلوت(توو شریف ) سلام نکردیم بعدا نیای گله کنیااا...نشناختیمت دیگه با موی بلند
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - fulgent - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۶ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۷ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: چه خوب شد که امروز آزمون نبود. سنجش یه جورایی الگوریتم دومین شانس رو ما اجرا کرد اتفاقا این حرکت سنجش پیرو ازمون های ازمایشیه!!! ![]() با خودش گفته اینا از ۳ آبان تا حالا هر دو هفته یکبار آزمون دادند دیگه بدن و ذهنشون عادت کرده....بذار منم دوهفته بعد از ازمون آخرشون کنکور بگیرم که نظم حفظ بشه!!!
|
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - neda_Network - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۷ ب.ظ
یه ۱۰۰ صفحه مهندسی نرم افزار دوره کردم کامل الان اسمم یادم رفته و نصف سرم سر شده ۷۰۰تا تست بزنم که دیگه شب میخوام صب پا نمیشم ![]()
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - azarakhsh1986 - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۹ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۲ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۶ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: آخه تست مدیریتم تا بیای سوالو بخونی دیگه ۱مین که وقت میگیره.. یعنی ۲۴ ساعت تست زده؟بعد به من میگن تو چرا دیروز فقط ۱۵۰ تا قدسی زدی باید تمومش میکردی :| آره راست میگی به تقواس فقط...نری تو هم عکستو عوض کنیا...فقط تو فعلا قابل شناسایی هستی بینشون ![]()
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - iammiti - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۰ ب.ظ
)ما اخر شب که داشتیم بر میگشتیم از کتابخونه دوستم خیلی جدی برگشت گفت : امروز خوب نبود. فقط تونستم ۳تا ازمون جامع بزنم ! یعنی ادم می خواد بکشتشا )(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۰ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: - ایشون استاد Jared Leto خواننده گروهِ Thirty second to mars گروه مورد علاقه من در موسیقی هستند.خیلی خوبن اینا... شما نایت او هانتر تو ام تی وی پلاگ میبینی جون میگیری اصن ! لازم شد منم اواتر بزارم دیگه |