|
|
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - majid67110 - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۲۶ ق.ظ
(۱۱ دى ۱۳۹۱ ۱۱:۳۰ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: کتاب گسترش علوم پایه (مقسمی) برای تست هوش عالیه. ببخشید این کتاب هوش گسترش علوم پایه جواب تستاش جواب کلید کنکوره یا نه ؟ آخه میدونی من الان هم راهیان دارم و هم پوران و هر جفت کتاب ها در تستاشون کلید را نذاشتند بلکه اومدن با تحلیل خودشون سوال را حل کردند . مخصوصا این راهیان . نمیشه به جواباشون اطمینان کرد . راستی این کتاب تا چه سالی را حل کرده ؟ |
|
Re: گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - Amir V - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۳۶ ق.ظ
والا نمیدونم مثل کلیده یا نه. کتابم تا ۹۰ رو داره. Sent from my Google Galaxy Nexus using Tapatalk 2.4 |
RE: گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - white bird - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۴۶ ق.ظ
(۱۲ دى ۱۳۹۱ ۰۷:۱۲ ب.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط: سلامدوستان اگه دارید لطف کنید بذارید (۱۳ دى ۱۳۹۱ ۰۱:۲۶ ق.ظ)majid67110 نوشته شده توسط:راهیان طبق درسنامه ها تستا رو ج داده(11 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۳۰ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: کتاب گسترش علوم پایه (مقسمی) برای تست هوش عالیه. پس اگه این طوریه به درسنامه هاشم نمیشه اطمینان کرد کناب پورانم که میکند بیشترش غلطه پس حالا باید چیکار کرد؟؟؟؟ بچه ها برا پایگاه داده چی؟ یه سریا میگند کتاب مقسمی جواباش غلطه |
|
Re: گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - Amir V - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۳۹ ق.ظ
دوستانی که هوش راهیان دارن، قسمت پرولوگ مخصوصا عملگر cut رو میشه عکس بگیرن اپلود کنن؟ Sent from my Google Galaxy Nexus using Tapatalk 2.4 |
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - ۸Operation - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ ق.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۱ ۰۲:۳۹ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: دوستانی که هوش راهیان دارن، قسمت پرولوگ مخصوصا عملگر cut رو میشه عکس بگیرن اپلود کنن؟امیر جوون در اولین فرصت که وقت کنم توی تایم استراحتم برات می فرستم... ------------------------------- دوستان عزیز به نظر شما واسه یه درس مثه ساختمان وقتی مثلا توی یه مبحث تستای IT رو کامل زدیم ،و تست های مهندسی رو واسه سال ۸۰ به بالا زدیم حال شما اولویت رو به زدن تست های علوم بالای ۸۰ میدید یا تست های مهندسی سال ۷۰-۸۰؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید عزیزان! |
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - tayebe68 - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۰:۵۴ ق.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ ق.ظ)۸Operation نوشته شده توسط: به نظر شما واسه یه درس مثه ساختمان وقتی مثلا توی یه مبحث تستای IT رو کامل زدیم ،و تست های مهندسی رو واسه سال ۸۰ به بالا زدیم حال شما اولویت رو به زدن تست های علوم بالای ۸۰ میدید یا تست های مهندسی سال ۷۰-۸۰؟؟؟ من اولویت رو به تستای علوم کامپیوتر می دم؛ دو سه جا دیدم که سوالاتی بسیار مشابه سوالات علوم کامپیوتر در کنکور آیتی آمده بود و هم اینکه انگار سوالات دهه هفتاد تو یک حال و هوای دیگه اند و سبک و سیاقشون متفاوته... البته این برداشت شخصی خودمه!! |
|
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - Baran_124 - 13 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ق.ظ
ببخشید من چند تا سوال درسی دارم از کی باید سوالامو بپرسم |
Re: RE: گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - Amir V - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۱۴ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ ق.ظ)۸Operation نوشته شده توسط:مرسی(13 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۳۹ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: دوستانی که هوش راهیان دارن، قسمت پرولوگ مخصوصا عملگر cut رو میشه عکس بگیرن اپلود کنن؟امیر جوون در اولین فرصت که وقت کنم توی تایم استراحتم برات می فرستم... اییشالا جای ۸ تا، تو ١٠ تا عملیات شرکت کنی.Sent from my Google Galaxy Nexus using Tapatalk 2.4 |
|
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - mosaferkuchulu - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۳۴ ب.ظ
عاشق عنوان این تاپیکم..."درس خون تر و شاداب تر از همیشه " ![]() امیذوارم که همگی موفق باشید.
|
|
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - fateme_68 - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۴۰ ب.ظ
این همه گسسته خوندم الان به این نتیجه رسیدم که فقط درخت و گراف رو مسلط بشم واقعا بقیش خوندن نداره!!! هی روزگار حیف اون همه وقت .... |
Re: RE: گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - Amir V - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۴۲ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۱ ۰۱:۴۰ ب.ظ)fateme_68 نوشته شده توسط: این همه گسسته خوندم الان به این نتیجه رسیدم که فقط ردخت و گراف رو مسلط بشم واقعا بقیش خوندن نداره!!! دقیقا منم همینطور + رابطه و ترتیب جزئی. (۱۳ دى ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ق.ظ)Baran_124 نوشته شده توسط: ببخشید من چند تا سوال درسی دارم از کی باید سوالامو بپرسم باید توی انجمن مربوط به اون درس سوالت رو مطرح کنی. البته قبلش سرچ کن که سوال شما قبلا مطرح شده یا نه. Sent from my Google Galaxy Nexus using Tapatalk 2.4 |
RE: گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - ali123321 - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۵۸ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ ق.ظ)۸Operation نوشته شده توسط:(13 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۳۹ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: دوستانی که هوش راهیان دارن، قسمت پرولوگ مخصوصا عملگر cut رو میشه عکس بگیرن اپلود کنن؟امیر جوون در اولین فرصت که وقت کنم توی تایم استراحتم برات می فرستم... اقا یه لطف بکن واسه منم بفرست. ممنون میشم. |
|
گروه درسی مانشت - avril22 - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۳۰ ب.ظ
بچه ها تورو خدا یکم به من انرژی مثبت بدین... ![]() من خیلی ناراحتم این همه دارم میخونم اما فقط اگه رتبم زیر ۲۰۰ بشه یه جای خوب قبول میشم درصدامم که باید ۴۰ ،۵۰ یا بیشتر بشه..آخه همین الانش واسه آزمونا انقدر نمیشه...۲۰۰ به بالا هم اگه بشم یا مجازی قبول میشم یا غیرانتفاعی که اینجوری اگه برم آزاد بهتره..اگه قراره برم آزاد پس چرا این همه بخونم حس می کنم هرچی می خونم کمه باز یه سوال میبینم توش گیر می کنم یا بعضی چیزارو که قبلا خوندم یادم میره اعصابم خورد میشه تورو خدا یکم به من انرژی بدین اینجوری نبودم نمیدونم چکار کنم..
|
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - esisonic - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۳:۱۱ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۱ ۰۲:۳۰ ب.ظ)avril22 نوشته شده توسط: بچه ها تورو خدا یکم به من انرژی مثبت بدین...تنها مشکلی دارم میبینم اینه خیلی استرس داری... یکم از استرست کم کن...!!! یه پشت کنکوری موفق نباید بیشتر از ۲۰ درصد استرس داشته باشه جای خوبم تا ۵۰۰ قبوله...فوقش میری شبانه...شایدم هم شانس بیاری و روزانه قبول بشی... اگرم تلاش کنی و هدف داشته باشه شک نکن که روزانه رو بیاری...یه سر بخش مصاحبه ها بزن!!! |
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - esisonic - 13 دى ۱۳۹۱ ۰۳:۱۸ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۱ ۰۱:۴۲ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:من که از اول میگفتم درس حوصله سر بریه...همه جاش تکراریه...همه جاش...فقط اصل لانه ی کبوترش رو من تو درس دیگه ای ندیدم...روابط بازگشتی هم نسبت به طراحی الگوریتم و ساختمان داده کاملتز توضیح داده میشه..همین!!!نقل قول: این همه گسسته خوندم الان به این نتیجه رسیدم که فقط ردخت و گراف رو مسلط بشم واقعا بقیش خوندن نداره!!!دقیقا منم همینطور + رابطه و ترتیب جزئی. |