|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - codin - 15 شهریور ۱۳۹۷ ۰۲:۵۷ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۷ ۰۲:۲۹ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: دوستان به نظر شما زن باید کار کنه یا نه !؟ حالا نظر شخصی من هست ولی یکمی برام عجیبه یه ادم بالغ بدون هیچ دلیلی کار نکنه و منتظر باشه که ازدواج کنه تا یه نفر دیگه با کار کردنش خرج زندگی اون را هم تامین کنه. حاملگی و مراقبت از بچه بحثش جداس ولی وقتی ازدواج میکنی که این مسائل مطرح نیست هنوز. |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - khayyam - 15 شهریور ۱۳۹۷ ۰۳:۳۲ ب.ظ
#تلنگر اگه حداقل تو سن ۳۵ سالگی هم بچه دار بشی تو سن ۵۰ سالگی بچت میشه ۱۵ سال !!! در حالی که زمان قدیم وقتی پدر به سن ۵۰ میرسید پسرش ۳۰ سالش بود !!! |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Paraande - 16 شهریور ۱۳۹۷ ۱۱:۱۹ ق.ظ
هزینه های ازدواج چقد میشه جمعا؟ برای یه زندگی معمولی |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Riemann - 16 شهریور ۱۳۹۷ ۰۲:۰۰ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۰۰ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: به توقع زوجین از هم و خانواده ها از هم بستگی داره....اگه توقعات بالا باشه جمع هزینه ها میشه : خیلیوالا داداش ما پارسال یه عقد ساده گرفتن یه ۵ تومنی شد، عرویش هم ۱۵ تومن، البته تو شهرستان، جهاز و اینا هم که نداشتن چون میرفتن خارج. |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Paraande - 16 شهریور ۱۳۹۷ ۰۲:۲۱ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۰۰ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: به توقع زوجین از هم و خانواده ها از هم بستگی داره....اگه توقعات بالا باشه جمع هزینه ها میشه : خیلی ممنون عزیزم... آخه واقعا تفاوت هزینه هایی که میگن خیلی فرق داره...مثلا این خیلی یا متوسط که گفتین یعنی چقد؟ تو توییتر یه پستی دیدم اکثرا میگفتن یه میلیارد جمعا!!! من خودم حساب میکنم ۱۰۰ تا ۱۲۰ میشه بدون مراسم عروسی! |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Paraande - 16 شهریور ۱۳۹۷ ۰۲:۵۷ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۷ ۰۲:۳۷ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: نه بااااا جمعا در بهترین حالت ۱۰۰ میلیون، در گرونترین حالت ۵۰۰ میلیون ![]() منم هرچی حساب میکنم انقد نمیشه!!! فک کردم من زیادی خوشبینم
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - khayyam - 16 شهریور ۱۳۹۷ ۰۶:۰۹ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۷ ۱۱:۱۹ ق.ظ)Paraande نوشته شده توسط: هزینه های ازدواج چقد میشه جمعا؟ برای یه زندگی معمولیفعلا مشکل پیدا کردن گزینه مناسب هست ! اینجوری که پیش میره همه اخر مجرد می مونن اگرم ازدواج کنن یکی دو سال بعدش طلاق می گیرن ! الان کسی حاضر نیست تشکیل زندگی بده بیشتر سعی می کنن معامله کنن تا ازدواج ! |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Paraande - 16 شهریور ۱۳۹۷ ۰۹:۳۸ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۷ ۰۶:۰۹ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط:(16 شهریور ۱۳۹۷ ۱۱:۱۹ ق.ظ)Paraande نوشته شده توسط: هزینه های ازدواج چقد میشه جمعا؟ برای یه زندگی معمولیفعلا مشکل پیدا کردن گزینه مناسب هست ! موافقم اگه دوست داشتن نباشه واقعا هیچ دلیلی برای تحمل سختیای یه زندگی معمولی نمیمونه، مجردیش راحتتره |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - خانه سبز - ۱۶ شهریور ۱۳۹۷ ۰۹:۵۵ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۷ ۰۹:۳۸ ب.ظ)Paraande نوشته شده توسط:دوست داشتن یه واژه هست بستگی داره به چی بگی دوست داشتن...(16 شهریور ۱۳۹۷ ۰۶:۰۹ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط:(16 شهریور ۱۳۹۷ ۱۱:۱۹ ق.ظ)Paraande نوشته شده توسط: هزینه های ازدواج چقد میشه جمعا؟ برای یه زندگی معمولیفعلا مشکل پیدا کردن گزینه مناسب هست ! |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - codin - 17 شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۰۶ ق.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۷ ۰۹:۳۸ ب.ظ)Paraande نوشته شده توسط:دقیقا. اگر کسی پیدت نشه که اندازه سگت نا محدود دوستت داشته باشه به جاش سگ بگیره ادم بهتره.(16 شهریور ۱۳۹۷ ۰۶:۰۹ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط:(16 شهریور ۱۳۹۷ ۱۱:۱۹ ق.ظ)Paraande نوشته شده توسط: هزینه های ازدواج چقد میشه جمعا؟ برای یه زندگی معمولیفعلا مشکل پیدا کردن گزینه مناسب هست ! |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - khayyam - 17 شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۱۰ ق.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۰۶ ق.ظ)codin نوشته شده توسط:دوست داشتن دو طرفه است codin جان همون قدری که یه پسر باید یه دختر رو دوست داشته باشه به نظرم چون دخترا احساسی تر هستن باید بیش از اندازه ای که پسر دختر رو دوست داره دوستش داشته باشه ولی اگه دیدی و دیدیم که به اندازه ای که دختر رو دوست داریم اون بی اهمیت باشه بهتره بریم سگ بگیریم(16 شهریور ۱۳۹۷ ۰۹:۳۸ ب.ظ)Paraande نوشته شده توسط:دقیقا. اگر کسی پیدت نشه که اندازه سگت نا محدود دوستت داشته باشه به جاش سگ بگیره ادم بهتره.(16 شهریور ۱۳۹۷ ۰۶:۰۹ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط:(16 شهریور ۱۳۹۷ ۱۱:۱۹ ق.ظ)Paraande نوشته شده توسط: هزینه های ازدواج چقد میشه جمعا؟ برای یه زندگی معمولیفعلا مشکل پیدا کردن گزینه مناسب هست !
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Paraande - 17 شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۵۷ ق.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۰۶ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: دقیقا. اگر کسی پیدت نشه که اندازه سگت نا محدود دوستت داشته باشه به جاش سگ بگیره ادم بهتره. گربه هم خیلی خوبه نمک خالیه البته اگه از نی نیگی بزرگش کنی
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - codin - 17 شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۵۹ ق.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۱۰ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط:(17 شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۰۶ ق.ظ)codin نوشته شده توسط:دوست داشتن دو طرفه است codin جان همون قدری که یه پسر باید یه دختر رو دوست داشته باشه به نظرم چون دخترا احساسی تر هستن باید بیش از اندازه ای که پسر دختر رو دوست داره دوستش داشته باشه ولی اگه دیدی و دیدیم که به اندازه ای که دختر رو دوست داریم اون بی اهمیت باشه بهتره بریم سگ بگیریم(16 شهریور ۱۳۹۷ ۰۹:۳۸ ب.ظ)Paraande نوشته شده توسط:دقیقا. اگر کسی پیدت نشه که اندازه سگت نا محدود دوستت داشته باشه به جاش سگ بگیره ادم بهتره.(16 شهریور ۱۳۹۷ ۰۶:۰۹ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط:(16 شهریور ۱۳۹۷ ۱۱:۱۹ ق.ظ)Paraande نوشته شده توسط: هزینه های ازدواج چقد میشه جمعا؟ برای یه زندگی معمولیفعلا مشکل پیدا کردن گزینه مناسب هست ! والا من شخصا از بیشتر دخترایی که میشناسم احساسی ترم منتها یاد گرفتم بروز ندم چون احساسی بودن توی جامعه ما = ضعیف بودن. خیلی از اقایون اینطوری ان. |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - khayyam - 17 شهریور ۱۳۹۷ ۰۲:۱۸ ق.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۵۹ ق.ظ)codin نوشته شده توسط:(17 شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۱۰ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط:(17 شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۰۶ ق.ظ)codin نوشته شده توسط:دوست داشتن دو طرفه است codin جان همون قدری که یه پسر باید یه دختر رو دوست داشته باشه به نظرم چون دخترا احساسی تر هستن باید بیش از اندازه ای که پسر دختر رو دوست داره دوستش داشته باشه ولی اگه دیدی و دیدیم که به اندازه ای که دختر رو دوست داریم اون بی اهمیت باشه بهتره بریم سگ بگیریم(16 شهریور ۱۳۹۷ ۰۹:۳۸ ب.ظ)Paraande نوشته شده توسط:دقیقا. اگر کسی پیدت نشه که اندازه سگت نا محدود دوستت داشته باشه به جاش سگ بگیره ادم بهتره.(16 شهریور ۱۳۹۷ ۰۶:۰۹ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: فعلا مشکل پیدا کردن گزینه مناسب هست ! فکر کنم زود رنج هم باشی درسته !؟ کلا کسایی که خیلی احساسی هستن و سرشون تو کار خودشونه و بروز نمیدن زودرنج هم هستن اخه منم اینطوریم ![]() در کل تو پسر خوبی هستی ان شالله یه دختر خوب و شایسته خودت برات پیدا بشه ! اونروز یه جوابی به پستم دادی هنگ کردم گفتم می مونی دیگه اونور ( بلاد کفر ) گفتی خودمم نمی دونم دنبال چی هستم
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - codin - 17 شهریور ۱۳۹۷ ۰۳:۴۴ ق.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۷ ۰۲:۱۸ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط:اره درونگرا-ایدا آل گرا و تا حدی زود رنج. کلا هم کم حرف ترین ادم هر جمعی هستم به جز مانشست :دی مخلصیم شما یه دونه ای.(17 شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۵۹ ق.ظ)codin نوشته شده توسط:(17 شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۱۰ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط:(17 شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۰۶ ق.ظ)codin نوشته شده توسط:دوست داشتن دو طرفه است codin جان همون قدری که یه پسر باید یه دختر رو دوست داشته باشه به نظرم چون دخترا احساسی تر هستن باید بیش از اندازه ای که پسر دختر رو دوست داره دوستش داشته باشه ولی اگه دیدی و دیدیم که به اندازه ای که دختر رو دوست داریم اون بی اهمیت باشه بهتره بریم سگ بگیریم(16 شهریور ۱۳۹۷ ۰۹:۳۸ ب.ظ)Paraande نوشته شده توسط: موافقم اگه دوست داشتن نباشه واقعا هیچ دلیلی برای تحمل سختیای یه زندگی معمولی نمیمونه، مجردیش راحتترهدقیقا. اگر کسی پیدت نشه که اندازه سگت نا محدود دوستت داشته باشه به جاش سگ بگیره ادم بهتره. |