|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - نسخهی قابل چاپ |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - vesta - 03 تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۵۳ ق.ظ
سلام صبحتون به خیر |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - vesta - 04 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۰۴ ق.ظ
صبح به خیر |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - K@online - 04 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۸ ق.ظ
سلام صبح بخیر ایشالله همه شاد سرحال باشند Sent from my IdeaTab S6000-H using Tapatalk |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - fatemeh69 - 04 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۱۰ ق.ظ
صبح به خیر امیدوارم همه یه روز خوب در پیش داشته باشن |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - رتبه۱سال۹۴ - ۰۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۲ ق.ظ
سلام .
|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - vesta - 06 تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۴۲ ق.ظ
سلام صبح به خیر |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - vesta - 08 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۵۶ ق.ظ
دعای روز اول ماه مبارک رمضان « اللهمَّ اجعل صِیامی فیهِ صِیامَ الصائِمین، وَ قِیامی فیهِ قِیامَ القائِمین، وَ نَبِّهنی فیهِ عَن نَومَةِ الغافِلین، وَ هَب لی جُرمی فیهِ یا اِلهَ العالَمین، وَاعفُ عَنّی یا عافِیاً عَنِ المُجرِمین. » خدایا روزه مرا در این روز مانند روزه داران حقیقی که مقبول توست قرار بده ، واقامه نمازم را مانند نمازگزاران واقعی مقرر فرما ، ومرا از خواب غافلان "از یاد تو " هوشیار وبیدار ساز و هم در این روز جرم و گناهم را ببخش ای خدای عالمیان و از زشتی هایم عفو فرما ای عفو کننده از گنهکاران |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - Eagle777 - 08 تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۵۶ ق.ظ
ماه لذت بردن از رحمت خدا بر شما مبارک باد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - vesta - 09 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۵۵ ق.ظ
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان اَللّـهُمَّ قَرِّبْنى فیهِ اِلى مَرْضاتِکَ، وَجَنِّبْنى فیهِ مِنْ سَخَطِکَ وَنَقِماتِکَ، وَوَفِّقْنى فیهِ لِقِرآئِةِ خدایا نزدیکم کن در این ماه بسوى موجبات خشنودیت و دورم ساز در آن از خشم و عذابت و موفقم دار در این روز بخواندن آیات ایاتِکَ، بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ قرآنیت به رحمت خود اى مهربانترین مهربانان |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - vesta - 10 تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۲ ق.ظ
دعای روز سوم ماه مبارک رمضان اللهمّ ارْزُقنی فیهِ الذّهْنَ والتّنَبیهَ وباعِدْنی فیهِ من السّفاهة والتّمْویهِ واجْعَل لی نصیباً مِنْ کلّ خَیْرٍ تُنَزّلُ فیهِ بِجودِکَ یا أجْوَدَ الأجْوَدینَ. خدایا روزى کن مرا در آنروز هوش و خودآگاهى را و دور بدار در آن روز از نادانى و گمراهى و قرار بده مرا بهره و فایده از هر چیزى که فرود آوردى در آن به بخشش خودت اى بخشندهترین بخشندگان. |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - elham_sh219 - 10 تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۷ ق.ظ
سلام صبح همگی بخیر و خوبی باشه.... فکر کنم به برکت این ماه مبارک، اینجا یه کم شلوغلتر از بقیه ماه ها باشه! وقتای قشنگیه! از همه التماس دعا دارم!
|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - mshelman - 10 تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۳۰ ق.ظ
صبح همگى بخیر !! من باید بعد سحر حتما بخوابم تا ٨ !! شما همگى بیدارید دیگه از الان ؟! بچه ها التماس دعااا Sent from my iPad using Tapatalk |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - yamahdi - 10 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۲۹ ق.ظ
سلام صبح به خیررررررررررررر
|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - vesta - 11 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۵۵ ق.ظ
دعای روز چهارم ماه مبارک رمضان اللهمّ قوّنی فیهِ على إقامَهِ أمْرِکَ واذِقْنی فیهِ حَلاوَهَ ذِکْرِکَ وأوْزِعْنی فیهِ لأداءِ شُکْرَکَ بِکَرَمِکَ واحْفَظنی فیهِ بِحِفظْکَ و سِتْرِکَ یـا أبْصَرَ النّاظرین. خدایا مرا در این روز، براى اقامه و انجام فرمانت قوت بخش و حلاوت و شیرینى ذکرت را به من بچشان و به لطف خود مرا براى اداى شکر خودت مهیا ساز و در این روز مرا به حفظ و پرده پوشى از گناه محفوظ بدار، اى بصیرترین بینایان عالم. |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - vesta - 12 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۵۵ ق.ظ
دعای روز پنجم ماه مبارک رمضان اللهمّ اجْعَلْنی فیهِ من المُسْتَغْفرینَ واجْعَلْنی فیهِ من عِبادَکَ الصّالحینَ القانِتین واجْعَلْنی فیهِ من اوْلیائِکَ المُقَرّبینَ بِرَأفَتِکَ یا ارْحَمَ الرّاحِمین. خدایا قرار بده در این روز از آمرزش جویان و قرار بده مرا در این روز از بندگان شایسته و فرمانبردارت و قرار بده مرا در این روز از دوستان نزدیکت به مهربانى خودت اى مهربانترین مهربانان. |