|
|
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - نسخهی قابل چاپ |
|
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - sina1970 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۴۲ ب.ظ
سلام...یه سوال اشتم... من میدونم که با رتبه هام کجاها قبول میشم... اما از برخی شون(دانشگاها) خوشم نمیاد زیاد... حالا سوالم اینه که میتونم تو برگه انتخاب رشته واسه خودم ، اول جاهایی که دوست دارم بعد جاهایی که با احتمال ضعیف قبول میشم رو بزنم و دست آخر اونجایی که میدونم قبول میشم رو بزنم؟؟؟ |
|
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - nooshaa - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۳۵ ب.ظ
۹۰۰ نرمغیر انتفاعی فرهنگ تهران قبولم؟ |
|
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - ziba.O - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۵۵ ب.ظ
اگه کسی هست که نیاز به یه بار استفاده از تخمین رتبه ی محل قبولی مدرسان شریف داره پیام خصوصی بده. واسه فناوری اطلاعاته ( قیمت مدرسان ۳۷هزاره ، ۲۰ تومن میفروشمش) |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - hamid1989 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۸ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۴۲ ب.ظ)sina1970 نوشته شده توسط: سلام...یه سوال اشتم... من میدونم که با رتبه هام کجاها قبول میشم... اما از برخی شون(دانشگاها) خوشم نمیاد زیاد... مگه قراره غیر این باشه دوست عزیز، این کاریه که اکثر بچه ها، به جز تک رقمی ها انجام می دن (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۵ ق.ظ)s0r0ush666 نوشته شده توسط: ۲۴۹ امنیت و شبکه، به نظرتون هیچ شانسی هست بچه ها؟؟؟ روزانه و شبانه؟؟ کجاها؟؟ روزانه شهرستان رو قطعا میاری، یه نگاه به قبولی های سال گذشته بنداز (۱۹ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۵۵ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: دوستان... میشه بگید من با ۱۳۲ شبکه امنیت.... ۲۲۲ آیتی کدوم جهنمی قبول میشم؟؟؟؟ امنیت روزانه اصفهان را میاری |
|
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - ریحان - ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۲۱ ب.ظ
میشه بگین در گرایش نرم افزار از چه رنجی تا جه رنجی رتبه حدودا البته غیر انتفاعی...پیام نور...و مجازی میارن؟ غیر انتفاعی بهتره پیام نوره؟ مخصوصا اگه بخواهیم دکتری سراسری هم شرکت کنیم... |
|
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - shamim_70 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۴۰ ب.ظ
&&&&&&&بچه ها هایتک کرمان واسه شبانه تا چ رتبه ای سال پیش گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟&&&&&& |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - maryam.raz - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۰۷ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۲۱ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: میشه بگین در گرایش نرم افزار از چه رنجی تا جه رنجی رتبه حدودا البته غیر انتفاعی...پیام نور...و مجازی میارن؟تا هزارو خورده ای غیرانتفاعی و پیام نور میگیره شایدم بیشتر |
|
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - ریحان - ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۹ ق.ظ
مرسی..اونوقت بحث خوندن دکتری دولتی چی میشه؟ میشه از طریق غیرانتفاعی قبول شد توش یا نه دیگه؟ این موضوعه که خیلی برام مهمه... |
|
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - abji22 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۰۰ ق.ظ
واسه گرایش های ای تی حداکثر چه رتبه ای شبانه قبول میشه؟ |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - رتبه۱سال۹۴ - ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۲ ق.ظ
![]() (۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۵۵ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: اگه کسی هست که نیاز به یه بار استفاده از تخمین رتبه ی محل قبولی مدرسان شریف داره پیام خصوصی بده. واسه فناوری اطلاعاته |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - ziba.O - 29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۸ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۲ ق.ظ)رتبه۱سال۹۴ نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۵۵ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: اگه کسی هست که نیاز به یه بار استفاده از تخمین رتبه ی محل قبولی مدرسان شریف داره پیام خصوصی بده. واسه فناوری اطلاعاته ]چیه خب؟
|
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - رتبه۱سال۹۴ - ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۱:۰۶ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۸ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:هیچ چی عزیزم.(29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۲ ق.ظ)رتبه۱سال۹۴ نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۵۵ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: اگه کسی هست که نیاز به یه بار استفاده از تخمین رتبه ی محل قبولی مدرسان شریف داره پیام خصوصی بده. واسه فناوری اطلاعاته
|
|
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - sepehr . kh - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۷ ق.ظ
سلام، دو تا سوال مهم داشتم ۱/ یکی از دوستای من پارسال پردیس خودگردان رفت، میگفت با روزانه و شبانه ها تویه یک کلاسی هستیم!! همه پردیس ها اینطورند، یا رشته اونا فرق داشته؟؟ ۲/ وضعیت خوابگاه شبانه ها چطوره؟؟ یه سوال مهم دیگه هم داشتم، درباره اولویت دانشگاه های هوش مصنوعی دانشگاه های تهران که همه خوبند شیراز فکرکنم بهتر از اصفهان و فردوسی باشه اما شهرستان ها؛ بین همدان و یزد و کردستان و تبریز و سمنان و شاهرود، اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم بگه! اینگار شاهرود هیئت علمی بهتری داره، کسی از دانشگاه شاهرود خبر داره؟؟ ماشالا همه اساتید دانشگاه پردازش سیگنال و تصویر کار میکنند، چه دانشگاهی غیره تهران و امیرکبیر بیوانفورماتیک کار میکنند؟؟ |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - sarah.arshad94 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۱۱ ق.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۲ ب.ظ)m0rvarid نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۵ ق.ظ)s0r0ush666 نوشته شده توسط: ۲۴۹ امنیت و شبکه، به نظرتون هیچ شانسی هست بچه ها؟؟؟ روزانه و شبانه؟؟ کجاها؟؟ راضی هستین از یونی و رشته تون؟ شهریه چطور؟ مشهدی بودین یا شهرستانی؟ واسه خوابگاه میگم. یه سوال مهم هم اینه که معمولا کلاس ها تون تو هفته پراکندس یا مثلا تو دو روزه؟ ممنون میشم یکم توضیح بدید. موفق باشین |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - m0rvarid - 07 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۱۱ ق.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۱۱ ق.ظ)sarah.arshad94 نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۲ ب.ظ)m0rvarid نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۵ ق.ظ)s0r0ush666 نوشته شده توسط: ۲۴۹ امنیت و شبکه، به نظرتون هیچ شانسی هست بچه ها؟؟؟ روزانه و شبانه؟؟ کجاها؟؟ فقط قبول شدم...ثبت نام نکردم شرمنده که نمیتونم کمکتون کنم
|