|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Bahar_HS - 26 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ ب.ظ
(۲۶ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۳۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من یه انتقادی کنم، این تاپیک خیلی بی نظم شده. آدم گم میشه توش.نامنظم نشده،درد و دل هامونه که زیاده..... |
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - abji22 - 26 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ب.ظ
[quote='x86' pid='343284' dateline='1426607166'] خونواده ی بنده هم مثل اینکه راضی به ازدواج ما نیستن، خودمون باید دست به کار بشیم. یه کاری می کنن که بری و پشت سرت رو هم نگاه نکنی. خب اگه خونواده نمیخوان کمکت کنن (نه از نظر مادی، از نظر سنت) مجبوری که خودت بری جلو و احتمالا کار به جایی برسه که برای عروسیت هم دعوتشون نکنی. عروسی یکی از خواهرام، خونواده ی داماد (خواهر برادراش بودن) ولی پدر و مادرش نیومدن، چون پسره خیلی وقت بود مستقل شده بود، کاری هم به کار پدر و مادرش نداشت، چون پدر و مادرش یه ریال هم بهش کمک نکردن. عاقبت منم همین میشه. [/quote] به نظر من با ی نفر ک راحتری راجب این موضوع حرف بزن مثلا دومادتون،بگو که با خانواده حرف بزنه و قانعشون کنه که دس به کار بشن [quote='F@gh@' pid='343293' dateline='1426610226'] مناسبترین زمان ازدواج وحداکثر اختلاف سنی چند سال مناسب و آیا با این که دختر از پسر بزرگتر باشه مشکلی ندارید؟ از نظرتون پسر باید تمام شرایطو فول داشته باشه که حق ازدواج داشته باشه اگر که نه شرایط اولیه اتون چی چیزایی که از آقایون مد نظزتونه(دختر خانوما بگن لطفا) آقا پسرا لطفا توقعات اولیه اتونو از یه خانم بگید؟؟ ازنظرمن سن زیاد مهم نیس ده تا۱۵سال هم اختلاف باشه مهم نیس ولی خودم کسی ک سنش کمترباشه رو ترجیح میدم و راجب سوال دوم واسه هرنفر متفاوته ولی هرکس ی الزاماتی داره ک حداقل باید اونا رو داشته باشه اول ایمانش بعد اخلاقش بعداصالتش بعد ظاهرش بعد مالی |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - alirezaei - 26 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ب.ظ
(۲۶ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۳۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من یه انتقادی کنم، این تاپیک خیلی بی نظم شده. آدم گم میشه توش. فک کنم جو خونه تکونی گرفتتتون.
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - khordad.girl - 26 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ب.ظ
(۲۶ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط:(26 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: آقا پسرا لطفا توقعات اولیه اتونو از یه خانم بگید؟؟ به نظر من اشتباهه...الان وقت خوبیه خدا میگه حرکت از شما برکت از من...خودش کمک میکنه کم کم همه چی جوور میشه... ولی ... کارشناسی ارشد نرم افزار باشه و خانه داااار؟؟؟ این انصافه؟؟؟
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - alirezaei - 26 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ
(۲۶ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: من هم به شخصه پایه ثابت این تاپیک بودم از اولشو میخوندم ولی این چند روزه اخیر خیلی بی نظم شد هرکسی از بابی سخن گفت در بی نظمی هم نوعی نظم نهفته هست، چرا انقد گیر دادین به نظم این تاپیک آخه!!!
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - khordad.girl - 26 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ
(۲۶ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۰۷ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: مناسبترین زمان ازدواج وحداکثر اختلاف سنی چند سال مناسب و آیا با این که دختر از پسر بزرگتر باشه مشکلی ندارید؟ به نظر من بهترین سن ازدواج واسه خانما بین ۲۲ تا ۲۶ و واسه آقایون از ۲۵ تا ۲۹ هست اختلاف سنی هم ۲ تا ۴ سال خوبه به نظرم.... دیگه اینکه من اینکه دختر بزرگتر باشه رو اصلا نمیپسندم... بعد اینکه من به معیارهام اولویت میدم میدونم که همه معیارهای خوب تو یه پسر جمع نمیشه مثلا به نظرمن خونه ماشین ... این چیزا واااقعا مهم نیس واسه شروع یه زندگی...بیشتر همراه بودن همسرم واسم مهمه |
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - happy07 - 26 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ
آقایون خجالت نکشید بابا بفرمایید یه کدر میخوان برای انجام پروژههای کاریتون ![]() ![]() (۲۶ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(26 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: کارشناسی ارشد نرم افزار باشه و خانه دااااردقیقا !!!! |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Nesyan - 26 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۵۴ ب.ظ
(۲۶ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط:یادمه داداشم هم میگفت که زن میخواد ولی پدر و مادرم زیاد به حساب نمیاوردنش و میگفتن بچه ای و این حرفا(متولد ۷۰ هستش)(26 اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۲۳ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: ای بابا اخه چرا؟ خوب چرا قبول نمی کنند؟ ولی یه بار مامانم رفته بود مسجد بعد آخونده که راجع به ازدواج حرف میزده، گفته بوده اگه بچه هاتون بخوان ازدواج کنن وشما مانع بشین و شرایطو براشون فراهم نکنید، هرگناهی که اونا بکنن برای شما هم نوشته میشه و مسببش شمایین! بعد دیگه مامانم راضی شد (البته منم بی تاثیر نبودم ). کلا به نظرم با خواهرتون صحبت کنید بهتر باشه(ترجیحا تحصیلکرده نباشه) |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - khordad.girl - 26 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۵۴ ب.ظ
(۲۶ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط:(26 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: کارشناسی ارشد نرم افزار باشه و خانه داااار؟؟؟ این انصافه؟؟؟ خب شما به نظرتون خانومتون حوصله ش سر نمیره؟ کار جدا از مساله مالی واسه یه خانم یه اعتماد به نفس و استقلال به وجود میاره البته نباید کارش طوری باشه که به زندگیش لطمه بخوره تفریح بازی کلاس باشگاه سرگرمی آشپزی هیچ کدوم جای شغل رو نمیتنه بگیره.... |
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - happy07 - 26 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ب.ظ
امیدوارم وقتی مشکلات مالی زندگی مشترک بهتون فشار آورد باز هم همین قدر هانی با قضیه برخورد کنید و صبح برید سرکار و به خانومتون بگید شما xbox بازی کن خسته شدی برو پارک ![]() ![]() آخه دیدم که میگم، آقایون مخالف سرسخت کار خانم در بیرون وقتی به مشکلات زندگی رسیدند دیدند با یه حقوق معمولی زندگی نمیچرخه نه که نچرخه چون خونه و ماشین و مسافرت خارج و خیلی چیزهای دیگه هم میخوان از همون اول داشته باشند خیلی شیک از مواضع بلندشون که خانم نباید یه فرصت شغلی رو که یه آقا میتونه داشته باشه و به واسطهی اون شغل تشکیل خانواده بده و... پایین اومدند و تصمیم به اشتغال همسرشون گرفتند و گرنه کم نیستند خانمهایی که از خداشونه سر کار نرن و همسر محترم زحمت بکشند و اونها برن با زحمت همسرشون خرید کنند ![]() (۲۶ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط:(26 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: کارشناسی ارشد نرم افزار باشه و خانه داااار؟؟؟ این انصافه؟؟؟ |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - alirezaei - 26 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ ب.ظ
(۲۶ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۰۷ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: مناسبترین زمان ازدواج وحداکثر اختلاف سنی چند سال مناسب و آیا با این که دختر از پسر بزرگتر باشه مشکلی ندارید؟ من خیلی به این موضوع فکر کردم،نه لازم نیست همه شرایطو داشته باشه، اصن لازم نیست. برا من فقط یه سفینه مجهز جهت مریخ نوردی داشته باشه کافیه. چیز بیشتری نمیخوام. ![]()
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - khordad.girl - 27 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ق.ظ
(۲۷ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۱۵ ق.ظ)x86 نوشته شده توسط:(26 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۵۴ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط: خب شما به نظرتون خانومتون حوصله ش سر نمیره؟ کار جدا از مساله مالی واسه یه خانم یه اعتماد به نفس و استقلال به وجود میاره البته نباید کارش طوری باشه که به زندگیش لطمه بخوره من داداشم هم تقریبا نظر شما رو داره میگه دوست داره خانمم خانه دار باشه! زیاد بحث داریم راجع به این مساله! خب همینه مادرتون قبول نمیکنن واسه خواستگاری سه روز غذا نخوره :دی
|
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - happy07 - 27 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۳۳ ق.ظ
بله بنده کاملا متوجه هستم منظور شما چیه، فقط خواستم مثال بزنم که بگم این موارد رو به همسرتون نگید چون کسی از فرداش خبر نداره شاید مجبور بشید حرفتون رو پس بگیرید. به نظر من گفتن اینکه با کار کردن توی یه سری محیطها موافقم یه سری جاها مخالف بهتره و بعد ازدواج اگه لازم شد خانم برن سرکار، آقا ایشون رو تشویق کنند و کمک برای پیدا کردن کار در شان خانم بکنند. چون ممکنه یه خانم بهش بربخوره که در اینجور موارد مثل اشتغال یه هو همسر مخالف کار ازشون انتظار کار کردن داشته باشه و حرفاشون اینجوری تغییر بکنه! پ.ن: خواستن خونه و ماشین و سفر خارج که نشان بی ایمانی یه فرد نیست! اتفاقا تشویق به پیشرفت (گفتم تشویق نه فشارآوردن) حتی در زمینهی مالی به نظر من نشانهی خوبی از ایمان و روحیهی سرزندگی یه فرده. (در این مثالی که زدم خود آقا هم بسیار به داشتن این موارد مشتاق بودند و فقط خواستهی خانم نبود.) (۲۷ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۱۵ ق.ظ)x86 نوشته شده توسط:(26 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ب.ظ)happy07 نوشته شده توسط: امیدوارم وقتی مشکلات مالی زندگی مشترک بهتون فشار آورد باز هم همین قدر هانی با قضیه برخورد کنید و صبح برید سرکار و به خانومتون بگید شما xbox بازی کن خسته شدی برو پارک |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - mcse2010 - 27 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ق.ظ
من زوج پزشک میشناسم که خانمه خانه داره با انکه پزشکی خونده!!!چون شوهرش میگه درامدش برای زندگی کافیه و نیازی به کار کردن خانم نداره. همه مشکلات از شاغل شدن خانمها شروع شده. زن باید خانه داری کنه و بچه سالم تحویل جامعه بدهد. الان دوشیزه های مانشت اعتراض شدیدی دارند به نظر من!!!!!!!! |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - explorer - 27 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۴۵ ق.ظ
من دو نمونه عینا به چشم خودم دیدم: ۱-خانم قبل از ازدواج دیپلم داشته بعد ازدواج با موافقت همسر درس خونده فوق لیسانس گرفته وقتی فوق گرفت به شوهرش گفت تو لیسانس داری در حد من نیستی ، طلاق ۲-خانم با موافقت همسر درس خوند یک موقعیت درسی واسش پیش اومد در فرنگ ، طلاق نمیگم همه اینطوری هستند ولی تعدادی که اینطوری هستند کم نیستند. چرا اینقد کم جنبه؟؟؟؟ |