تالار گفتمان مانشت
اخبار کوتاه در حوزه اموزش عالی در آبان ماه ۹۱ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
«تأهل» پیش‌شرط عضویت در هیئت علمی دانشگاه‌ها می‌شود - - rasool - - 24 آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۰۶ ب.ظ

خوب
خدا رو شکر کل مشکلات اشتغال و خونه و زندگی و همه ی مسائل مالی و جانی و زمینی و هوایی و ریلی جوونا حل شد ،

فقط این یکی مونده بود حل بشه که مرتفع شد ....

(۲۴ آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۲۹ ب.ظ)H3NGAM3H نوشته شده توسط:  صد ماده به قانون حمایت از خانواده اضافه کنیم.

چه شود ...!

«تأهل» پیش‌شرط عضویت در هیئت علمی دانشگاه‌ها می‌شود - fatima1537 - 24 آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۵۵ ب.ظ

(۲۴ آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۲۹ ب.ظ)H3NGAM3H نوشته شده توسط:  امروز در کارگروه ۴ ماده به تصویب رسید که به موجب آن تأهل، پیش‌‌شرط عضو شدن در هیئت علمی دانشگاه‌ها و استخدام معلمان در آموزش و پرورش خواهد بود.
یعنی برای استخدام تو آموزش پرورش باید متاهل بود؟ ! خیلی عجیبه Huh این کجاش حمایت از خانواده است . اگر هم به بحث "حمایت از ازدواج زودهنگام" جوانان ربط داشته باشه ، تاثیر خیلی کمی داره توی انگیزه ازدواج .
خب خیلی از معلمین توی مدرسه براشون موردهای مناسبتری پیدا میشه.حالا بذارن برن سر کار تابعد... Smile

«تأهل» پیش‌شرط عضویت در هیئت علمی دانشگاه‌ها می‌شود - - rasool - - 24 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ ب.ظ

اصلا من موندم این تصمیمات ارزشمند !!! رو چطوری و توسط چه کسانی می گیرن.
حالا نه فقط اینجا بلکه در موارد دیگه هم اکثرا به همین صورته.

یکی نیست بگه بابا اجبار همه جا جواب نمی ده.
اگه یه جوونی بره سر یه کار مناسب مطمئنا خودش بصورت خود جوش Smile برای ازدواج اقدام می کنه.
و دیگه لازم نیست بیان اینقدر ماده و تبصره تصویب کنن. و هلش بدن توی دیگ Smile

و جوری هم صحبت می کنن که انگار کار و اشتغال همینجوری روی زمین پره و ریخته و حالا می گن برای هیئت علمی و آموزش باید متاهل باشی که بیای !

دو حالت داره. یا اونا کلا از اوضاع بی خبرند یا ما خیلی بی اطلاع !

«تأهل» پیش‌شرط عضویت در هیئت علمی دانشگاه‌ها می‌شود - MSZ - 24 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۲۹ ب.ظ

شده همین حکایت که میری زن بگیری، میگن به بی کار دختر نمیدیم! میری کار پیدا کنی میگن به مجرد کار نمیدیم!!!

این همون مصداق "بن بست" هست!!!

«تأهل» پیش‌شرط عضویت در هیئت علمی دانشگاه‌ها می‌شود - mammad_asir - 24 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۲۵ ب.ظ

بچه های سیستم عامل توجه کنن این یکی از شروط بن بسته .
حالا بازم بگین ربطی نداره!!!!
چرا همش هر قانونی میزنن اعتراض میکنیم!.

RE: «تأهل» پیش‌شرط عضویت در هیئت علمی دانشگاه‌ها می‌شود - fa_karoon - 24 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ب.ظ

دوستان حالا یه چیز خنده داره دیگه هر کی زنگ می زنه خونه ما خواستگاری می پرسه دخترتون معلمه؟!!
و اصولا دنبال دختر معلم می گردن
حالا ما چی کار کنیم؟
امید داشتیم تلاش کنیم درس بخونیم و در اهداف بلندمون دلمون می خواست هیئت علمی بشیم، حالا که شوهر گیر نمیاد هیئت علمی هم پر Huh
خو دیگه به امید چه هدفی زندگی کنیمSad

«تأهل» پیش‌شرط عضویت در هیئت علمی دانشگاه‌ها می‌شود - MSZ - 24 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۴۲ ب.ظ

الان استادای مجردی که در حال تدریس هستن رو میندازن بیرون؟!
اگه این کارو بکنن دانشگاهی که من توش بودم تعداد کل اساتیدش به زیر ۵ نفر میرسه ها!!!

RE: «تأهل» پیش‌شرط عضویت در هیئت علمی دانشگاه‌ها می‌شود - Lonely Palm - 25 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۰۳ ق.ظ

(۲۴ آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۴۲ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط:  الان استادای مجردی که در حال تدریس هستن رو میندازن بیرون؟!
اگه این کارو بکنن دانشگاهی که من توش بودم تعداد کل اساتیدش به زیر ۵ نفر میرسه ها!!!
خدا داده برکت حق التدریس! لازم نیست که همه هیات علمی بشن که!
من الان تو استان خودم حداقل ۶ واحد دانشگاهی می شناسم که اساتید دانشجوی کارشناسی نرم افزارش، همگی دانشجوی ارشد هستن و همگی هم مجرد!
قرار بر اجرای این قانون شه باید کلهم اجمعین این واحدها رو تعطیل کنن Big Grin

«تأهل» پیش‌شرط عضویت در هیئت علمی دانشگاه‌ها می‌شود - Xilinx - 25 آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۰۰ ق.ظ

حرف فراموش شده (برای بعضی افکار)

معلمی شغل نیست. عشق است. ذوق است.
ایثار و فداکاریست . اگر به عنوان شغل به آن می نگری رهایش ساز و اگر عشق توست ، بر تو مبارک
شهید رجایی

«تأهل» پیش‌شرط عضویت در هیئت علمی دانشگاه‌ها می‌شود - m_sardaari - 25 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۵۵ ق.ظ

دوستان همیشه راهی برای دور زدن این جور قوانین وجود داره زیاد ناراحت نباشین.مگه تمام قوانینی که تصویب میشه تمام و کمال اجرا میشه؟!!۱ این جوری پیش بره پیش شرط شرکت در ازمون ارشد و دکتری هم میشه تاهل.آخه حمایت از خانواده چه ربطی به این موضوع داره؟ البته اگه اگه یه تبصره بزارن برای این قانون که صیغه هم تاهل به حساب میاد دیگه مشکل حل میشه .

یکی نیست بگه شما که میگین تاهل آخه کی میتونه الان ازدواج کنه؟!!

«تأهل» پیش‌شرط عضویت در هیئت علمی دانشگاه‌ها می‌شود - ec_a_j - 25 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۴۳ ب.ظ

اگه متاهل باشه
بعد طلاق بگیره چی میشه؟؟؟

RE: «تأهل» پیش‌شرط عضویت در هیئت علمی دانشگاه‌ها می‌شود - Sunshine Off - 25 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۰۴ ب.ظ

دوستان زیاد بخاطر این قوانین ناراحت نباشید خدابزرگه واین قوانین هم همش درحال تغییر فقط به اکنون بیندشیید واز لحظات درست استفاده کنید وتنها به خدا تکیه کنید.
از دی که گذشت هیچ از او یاد مکن فردا که نیامدست فریاد مکن
برنامده وگذشته بنیاد مکن حالی خوش باش وعمر برباد مکن
فقط باید سعی کنیم تا میتوانیم تلاش کنیم وفقط از خدا کمک بخواهیم جایی که انتظارش را نداریم موفقمان میکند.

«تأهل» پیش‌شرط عضویت در هیئت علمی دانشگاه‌ها می‌شود - انرژی مثبت - ۲۵ آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۱۹ ب.ظ

ماشالله چیزی که سخت نیست تبصره و اینا است البته من از قانون و حقوق سردرنمیارم ولی خب ماشالله توانایی دور زدن نه توسط ما بلکه توسط خودشون هم واسه دادن یه قانون یا تبصره رو دارن Smile

«تأهل» پیش‌شرط عضویت در هیئت علمی دانشگاه‌ها می‌شود - fatemeh85 - 25 آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۱۸ ب.ظ

البته این قانون قطعا یک بند و تبصره هم داره و اون بند پ هست (شامل خواهر برادر و اقوام وابسته و دوستان اقوام وابسته )

«تأهل» پیش‌شرط عضویت در هیئت علمی دانشگاه‌ها می‌شود - aatwo - 25 آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۴۳ ب.ظ

یه عده بی فکر Ideaمیان طرح ها و چیزهایی ارائه میدن که آدم میگه خدایا فکر و سواد اینها تا چه حده آخه چرا این همه رو بازیچه قرار میدید البته تنها این موضوع رو نمی گم
نمونش این استخدامی های ۲۰ هزار تومنی که مد شده ۹۹ درصدش هم سهمیه هست و راه پول در آوردن و به بازی گرفتن Angryبعد هم
هی میگن ازدواج کنید جمعیت زیاد کنید بچه بیارید(نمی دونم این بچه ها رو واسه چی میخوانHuh) آخه با چی با کدوم امکانات و درآمد با کدوم کارSad