تالار گفتمان مانشت
مدیریت در جلسه کنکور - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
مدیریت جلسه آزمون - mahdi20 - 19 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۲۳ ب.ظ

اینقدر لجم میگیره از کسی سر جلسه آزمون حالا هر نوع آزمونی شروع به باز کردن پوسته شکلات و بیسکویت و از این نوع خوراکی‌ها بکنه .( البته منظورم با سر و صداست )

RE: مدیریت جلسه آزمون - **sara** - 19 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۵۸ ب.ظ

من نمی دونم با این بلندگوهای سر جلسه آزمون چی کار کنم؟؟؟؟ کلی تمرکزمو بهم می زنهConfused
مخصوصا سر دفترچه زبان که ۳۰ دقیقه وقت داریم، یک ربعش بلندگو در حال پخش صداست!
حالا فکر کن بلند گو دقیقا بالای سرت باشهSad

RE: مدیریت جلسه آزمون - yasemi - 19 بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۳۶ ب.ظ

(۱۹ بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۵۸ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط:  من نمی دونم با این بلندگوهای سر جلسه آزمون چی کار کنم؟؟؟؟ کلی تمرکزمو بهم می زنهConfused
مخصوصا سر دفترچه زبان که ۳۰ دقیقه وقت داریم، یک ربعش بلندگو در حال پخش صداست!
حالا فکر کن بلند گو دقیقا بالای سرت باشهSad

من این مشکل رو دارم SadSadSad

مدیریت جلسه آزمون - hsh88 - 19 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۰۱ ب.ظ

یعنی چی دوستان؟
من نگفتم ناله کنید یا چیزایی که بعضی‌ها بهش حتی فکر نمیکنند که مهم باشه رو حساس کنید بقیه رو

دوستان من معتقدم به هر چی زوم کنید یا خیلی گیر بدین اتفاق می افته
پس برای هممون نه صدا مهمه نه...
نکات مثبت رو گوشزد کنید
مرسی

RE: مدیریت جلسه آزمون - shahryar - 19 بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۳۵ ب.ظ

(۱۹ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۰۱ ب.ظ)hsh88 نوشته شده توسط:  یعنی چی دوستان؟
من نگفتم ناله کنید یا چیزایی که بعضی‌ها بهش حتی فکر نمیکنند که مهم باشه رو حساس کنید بقیه رو

دوستان من معتقدم به هر چی زوم کنید یا خیلی گیر بدین اتفاق می افته
پس برای هممون نه صدا مهمه نه...
نکات مثبت رو گوشزد کنید
مرسی
منم با شما موافقم.باید راجع به چیزای مثبت فکر کنیم!

مدیریت در جلسه کنکور - مانشتی - ۲۳ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۰۲ ب.ظ

فکر میکنم صحبت کردن در مورد مدیریت زمان الان خیلی مهم باشه، چون سوالای کنکور معمولا جدید هستن و کمتر قبلا دیده شدن و حل بعضیهاشون بصورت تشریحی خیلی وقتگیره. معمولا هم تکنیک ضربدر منها پیشنهاد میشه برای این کار،ولی من تو استفاده از این تکنیک خیلی مشکل دارم و همیشه هم وقت کم میارم(مخصوصا برای ریاضی و مشترک)؛ همیشه دور دوم برای حل سوالای ضربدر زده حداکثر بیست دقیقه و اکثر موارد ۱۰ دقیقه یا حتی ۵ دقیقه وقت دارم!! مشکلمم به این خاطره که نمیتونم دقیقا سوالایی که باید دور اول حل بشه و اونایی که باید ضربدر زده بشه رو شناسایی کنم، در واقع وقتی میفهمم یه سوال جوابش طولانیه که دیگه خیلی روش وقت گذاشتم و ترجیح میدم تمومش کنم تا اینکه وسط کار ولش کنم!
شما از چه تکنیکی استفاده میکنین برای مدیریت وقت؟ یا حداقل چطور تکنیک ضربدر منها رو درست پیاده میکنید؟HuhHuhHuh

RE: مدیریت زمان کنکور - amin_tak - 23 بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۴۴ ب.ظ

منم تا حدی همینطورم ؟
اگه کسی راه خوبی داره بکمکه؟
ولی فک کنم تنها راه فقط همون - و * به شیوه درست باشهBig Grin

RE: مدیریت زمان کنکور - مانشتی - ۲۴ بهمن ۱۳۸۹ ۰۳:۱۱ ق.ظ

دوستان،هم اینک به کمک شما نیازمندیم!! HuhSad

مدیریت زمان کنکور - ف.ش - ۲۴ بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۱۳ ق.ظ

اینها یه سری توصیه واسه سر جلسه است (همون که پارسه به اعضاش میده)

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: مدیریت زمان کنکور - Maryam-X - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۱۲:۱۸ ق.ظ

(۲۳ بهمن ۱۳۸۹ ۰۸:۰۲ ب.ظ)مانشتی نوشته شده توسط:  فکر میکنم صحبت کردن در مورد مدیریت زمان الان خیلی مهم باشه، چون سوالای کنکور معمولا جدید هستن و کمتر قبلا دیده شدن و حل بعضیهاشون بصورت تشریحی خیلی وقتگیره. معمولا هم تکنیک ضربدر منها پیشنهاد میشه برای این کار،ولی من تو استفاده از این تکنیک خیلی مشکل دارم و همیشه هم وقت کم میارم(مخصوصا برای ریاضی و مشترک)؛ همیشه دور دوم برای حل سوالای ضربدر زده حداکثر بیست دقیقه و اکثر موارد ۱۰ دقیقه یا حتی ۵ دقیقه وقت دارم!! مشکلمم به این خاطره که نمیتونم دقیقا سوالایی که باید دور اول حل بشه و اونایی که باید ضربدر زده بشه رو شناسایی کنم، در واقع وقتی میفهمم یه سوال جوابش طولانیه که دیگه خیلی روش وقت گذاشتم و ترجیح میدم تمومش کنم تا اینکه وسط کار ولش کنم!
شما از چه تکنیکی استفاده میکنین برای مدیریت وقت؟ یا حداقل چطور تکنیک ضربدر منها رو درست پیاده میکنید؟HuhHuhHuh

سلام
من روش دارم ولی به درد کنکور آی تی می خوره .

به طور خلاصه شما باید تمام درس های ریاضی و مشترک را روی هم بریزید که میشه ۹ تا درس و بعد آن‌ها را گروه بندی کنید برحسب توانایی در جواب دادن و سرعت پاسخگویی.و بعد از اون به هر گروهی در دور اول یه زمان مشخص و محدود و صد البته کمتر از زمان حقیقی بدهید.(چون قراره یه بار دیگه هم برگردیم)

مثلا من( داده-گسسته و الگوریتم)
(پایگاه-هوش-سیستم)
و...
رو طبق اهمیت و نظر خودم گروه بندی کردم.گروه اول فقط ۴۰ دقیقه وقت داره یعنی سر ۴۰ دقیقه حتی اگر بازم بلد بودم باید دست بردارم و برم سراغ تست های گروه دوم که گروه دوم هم ۳۰ دقیقه وقت داره.توی این فاصله مجبورید فقط به سوال هایی که در وحله‌ی اول بلدید جواب بدید و بقیه رو با همون تکنیک منها و ضرب نشونه گذاری کنید برای دور دوم.و همچنین چون می دونید وقتتون خیلی کمه سعی می کنید سریع جوابها رو بنویسید.
خوبیه این تکنیک اینه که هیچ درسی بدون زمان نمی مونه.و هم اینکه چون سر ۴۰ دقیقه جو دروس عوض میشه آدم کمتر قات می زنهBig Grin

وقتی دور اول تمام درس‌ها تموم شد دور دوم را بهشون می دیم تاسوال های متوسط را تکمیل کنند.و به سوال های مشکل‌تر فکر کنند.
هر درسی زمان مخصوص به خودش رو داره.و بهترین حالت تست زنی اونه که شما در دور اول تمام گرو‌ها تمام سوالات را نگاه کرده باشید و همه‌ی اونایی رو که جوابش یا فرمولش رودر ذهن آماده دارید حل کرده باشید. و دور دوم فقط یک حکم وقت اضافه رو داشته باشه برای بازبینی مطالب!

زمان های مربوط به دور اول و دوم هر گروه باید از همین الان مشخص باشند نه سر جلسه‌ی کنکور

مدیریت زمان کنکور - ehsanmode - 25 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۱۳ ب.ظ

به این تایپینگ سری بزنین

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

پیشنهاد شما برای تست‌زنی در کنکور - Morteza_s - 03 آبان ۱۳۹۰ ۱۰:۴۸ ب.ظ

به نظرم بیشترین چیزی که بهتون تو کنکور کمک میکنه
این که اعتماد به نفس بالایی داشته باشین یا این که باور قوی نسبت به خودتون داشته باشین
اصلا با شک تست نزنید حتی اگر کم زدین ولی مطمین بزنین
بعدش هم روی مشترک خیلی تمرکز کنین
مشترک تقریبا تعیین کننده رتبه شما هستش
از الگوریتم حریصانه وتقسیم وغلبه هم استفاده نکنین برای تست زدن: دی
موفقیت های بزرگ منتظر شما هستن در صورتی که خوب تلاش کنید و خودتون را باور داشته باشین
با ارزوی بهترین‌ها برای دوستان کنکوری

پیشنهاد شما برای تست‌زنی در کنکور - Bache Mosbat - 03 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۲۵ ب.ظ

من اوایل که می شد حول و حوش اواخر آبان Big Grin گیر می دادم به یه درس فکر می کردم بهتره درسایی رو که ضعیفم بهتر کنم بعد متوجه شدم که رو یه سری درس اصلا وقت نمی ذارم کار به درد بخوری که کردم این بود که روی یه کاغذ یه جدول با ۷ روز هفته و ۷ ساعت رسم کرده بودم و تو هر ساعت می نوشتم که چه درسی میخوندم و در پایان هفته این ساعتا رو با هم جمع می زنم اینجوری متوجه وقت بیش از اندازه ای که رو بعضی درسا می ذاشتم شدم و وقتمو متعادل کردم .
اشتباه خودم این بود که زیاد تست نزدم برای درسایی که از نظرم ساده بودن مثل مدار منطقی . کنکور پارسال دقیقا جوری بود که سوالای منطقی فرسایشی بود و باید براش خوب تست می زدیم .

پیشنهاد شما برای تقسیم زمان جلسه کنکور - Bache Mosbat - 04 آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۱۴ ق.ظ

خب هر کی یه مدل تست می زنه!! نمی شه گفت . ولی اگه تستی سخته سریع از روش رد شین . من با اون خوندن سریع موافق نیستم‌! من اینجوری تست می زنم کلا که از اول هرچیو راهشو بلد باشم حل می کنم چیزیو که بلد نباشم در اون لحظه حل نمی کنم‌! بعد برمی گردم و دوباره حل می کنم! محاسباتم همیشه برای آخر می ذاشتم .

پیشنهاد شما برای تقسیم زمان جلسه کنکور - si.mozhgan - 04 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۴۸ ق.ظ

من از گسسته شروع میکنم(یعنی زبان رو نمی زنم )و تا آخر همه‌ی درسها رو می خونم و تستهایی که بلدم رو می زنم . اونایی که نمی زنم کنار سوال علامت می ذارم. بعد اینکه همه سوالها رو خوندم زبان رو می زنم . بعد از زبان دوباره می رم سراغ تستهایی که علامت زدم. تا به حال هم وقت کم نیاوردم . فقط باید واقع بین باشین و روی سوالی که سخته زیاد وقت نذارین . اتفاقا اینکه اون سوال رو ول کنین بعدا دوباره حلش کنین خیلی بهتره اینجوری ذهنتون روی یه راه حل اشتباه تاکید نمی کنه و می تونین از یه دید دیگه به سوال فکر کنین.