![]() |
مصاحبه کارشناس برنامه نویس سیستم - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
کارشناس برنامه نویس سیستم - mammad_asir - 05 تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۰۲ ق.ظ
فکر کنم هر جا پست میدم یه منفی خودکار سایت به من میده؟ مثل اینکه آقای دکتر فیلد تعداد منفی رو تو بانک واسه من آتو نامبر گذاشته!!!! |
کارشناس برنامه نویس سیستم - mahdi20 - 05 تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ب.ظ
آقا یکی از دوستان من بنده خدا همزمان هم کار دولتی پیدا کرد و هم دانشگاه شیراز روزانه ارشد نرم افزار قبول شده بود ، یه ترم تونست به زور مرخصی بدون حقوق بگیره و بره دانشگاه ولی در نهایت بر سر دوراهی گیر کرد و محبور شد از دانشگاه انصراف بزنه ، واقعا من که خیلی ناراحت شدم. از طرفی از شرکت در کنکور ارشد محروم شده حالا هم دنبال ارشد دانشگاه ازاد با فراگیر پیام نور هست |
RE: کارشناس برنامه نویس سیستم - k_111 - 13 مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ق.ظ
چی شد آخر استخدام شدی یا نه؟ |
کارشناس برنامه نویس سیستم - abraham - 13 مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ ق.ظ
مسلمه انی که پار تی داره قبول میشه ولی اگه رفتی بیشتر سوالای سیاسی ازت می پرسن هرچی گفتن بگو شما درست میگی سوالای علمی،اعتقادی خیلی اسونی ازت می پرسن توصیه ام بهت اینه که تا دیر نشده بگرد دونبال پارتی (۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۲۹ ق.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط:(15 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۵۹ ب.ظ)k_111 نوشته شده توسط: از میون شما ۳ نفر اونی که پارتی کلفت تری داره استخدام میشهزندگی همش پارتی نیست اگه ۱۰۰ نفرم با پارتی به جایی برسن بالاخره یه نفرم هست که بی پارتی باشه. داری تعرف میترکونی دوست عزیز من یه جای می تونستم از پارتی ام استفاده کنم جو گرفتم استفاده نکردم الان پشیمونم یکی دیگه امد از پارتی اش استفاده کرد رفت حالا تو فکر می کنی اگه تو از پارتی ات استفاده نکنی یکی بحق میاد میشینه جای تو نه دوست عزیز از این خبرا نیست |
RE: کارشناس برنامه نویس سیستم - mammad_asir - 13 مرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۰۳ ب.ظ
(۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ ق.ظ)abraham نوشته شده توسط: مسلمه انی که پار تی داره قبول میشه بالاخره راه حق رفتن کمی سختی داره دیگه البته اینم آش دهن سوزی نیست (۱۳ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ق.ظ)k_111 نوشته شده توسط: چی شد آخر استخدام شدی یا نه؟ رفتم مصاحبه هنوز جواب ندادن ۵ سوال پرسیدن ۴/۵ تا رو جواب دادم وقفه چیست؟کار سیستم عامل چیه؟ برنامه نویسی چقد کار کردی؟icdl چیه و مخفف چه کلمه ای هست(مخففشو بلد نبودم)؟یکی دگه رو یادم رفت |
مصاحبه کارشناس برنامه نویس سیستم - ۱reza - 15 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۵۰ ب.ظ
@mammad_asir فقط همینا رو پرسیدن؟ کسی دیگه تجربه نداره؟ برای برنامه نویس سیستم چی بخونم؟ سیستم عامل و پایه برنامه نویسی؟ یا شبکه هم میپرسن؟ بدبختی اینه که نمیدونم اول شدم یا تکمیل ظرفیت. قلبمون تالاپ تلوپ میزنه |
RE: مصاحبه کارشناس برنامه نویس سیستم - mammad_asir - 15 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ب.ظ
(۱۵ مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۵۰ ب.ظ)۱reza نوشته شده توسط: @mammad_asirیکی دیگم این بود که لایه های شبکه رو بگو |