تالار گفتمان مانشت
راهنمای بخش هدیه - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
راهنمای بخش هدیه - انرژی مثبت - ۰۳ بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۴۱ ب.ظ

یه سوال داشتم.
چطوری می شه مبلغ پرداختی رو عوض کرد!!! اخه وقتی وارد می شیم مبلغ پیش فرض رو در نظر می گیره؟!

راهنمای بخش هدیه - admin - 03 بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۵۵ ب.ظ

اگه روی گزینه هدیه+ کلیک کنید می‌تونید مبلغ رو به دلخواه تغییر بدین.
بالای صفحه سفید رنگ مشخصه

راهنمای بخش هدیه - admin - 04 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۴۷ ب.ظ

فکر کنم درستش کرده بودم. این مشکل از پورت‌های بسته ایران هست Smile
فکر کنم همه بانک‌ها هم باهاش مشکل دارند.
یه لحظه من کدم رو ببینم Big Grin

راهنمای بخش هدیه - admin - 04 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۵۲ ب.ظ

ببینید الان هم مشکل وجود داره Smile

راهنمای بخش هدیه - انرژی مثبت - ۰۴ بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۵۶ ب.ظ

الان وارد می شه ولی پرداخت سریع رو که من میزنم کار خاصی انجام نمی شه همون صفحه می مونه!!!! شاید الان این جوریه یا من یه جایی رو اشتباه می کنم

راهنمای بخش هدیه - sd_javadi - 26 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۹ ق.ظ

Fatal error: Class 'SoapClient' not found in /home/admin/domains/manesht.ir/public_html/forum/donate.php on line 15

مشکل از منه؟

راهنمای بخش هدیه - admin - 26 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۴۶ ق.ظ

حل شد.

RE: راهنمای بخش هدیه - aatwo - 26 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۱۸ ق.ظ

معمولا واسه چه کسانی حامی مالی می نویسه آخه بعضی ها رو دیدم کمتر از بعضی های دیگه پرداخت کردن حامی مالی شدن اما اون طفلکی ها نهBig Grin

راهنمای بخش هدیه - sd_javadi - 26 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۱۱ ب.ظ

Fatal error: Uncaught SoapFault exception: [HTTP] Error Fetching http headers in /home/admin/domains/manesht.ir/public_html/forum/donate.php:28 Stack trace: #0 [internal function]: SoapClient->__doRequest('<?xml version="...', 'http://www.zari...', 'urn:WebServices...', 1, 0) #1 /home/admin/domains/manesht.ir/public_html/forum/donate.php(28): SoapClient->__call('PaymentRequest', Array) #2 /home/admin/domains/manesht.ir/public_html/forum/donate.php(28): SoapClient->PaymentRequest('4cc92a49-844c-4...', '5000', 'http://manesht....', 'Username: sd_ja...') #3 {main} thrown in /home/admin/domains/manesht.ir/public_html/forum/donate.php on line 28

من که بیخیال شدم رفت ...

راهنمای بخش هدیه - admin - 26 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۱۰ ب.ظ

من بررسی کردم مشکلی نداشت. در هر صورت مانشت ممنونه ازتون.

راهنمای بخش هدیه - farazin - 27 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۴۰ ق.ظ

به امید روزی که بتونم ۹۸۷۶۵۴۳۲۱۰ تومان به مانشت هدیه بدم

راهنمای بخش هدیه - admin - 27 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۱۶ ب.ظ

Smile

راهنمای بخش هدیه - farhud - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۴ ب.ظ

نمایش میزان هدریه با اختیار کاربر یا نمایش میزان هدیه در صورت گذشتن از یه حدی و یا همونی که گفتید نمایش درجه حامی بهتر نیست از نمایش میزان نقدی هدیه؟

راهنمای بخش هدیه - admin - 06 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۶ ب.ظ

بهترهSmile
ان شا الله این گزینه رو هم اضافه می‌کنیم به پروفایل کاربران.

RE: راهنمای بخش هدیه - Manix - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ب.ظ

مثل اینکه ماژول برگشت از بانک ملت مشکل داره، الآن برای من پیام خطا داد به شرح زیر:
نقل قول: MyBB Internal: One or more warnings occured. Please contact your administrator for assistance.
MyBB Internal: One or more warnings occured. Please contact your administrator for assistance.
MyBB Internal: One or more warnings occured. Please contact your administrator for assistance.
مشکل در ستل کردن پرداخت وجود دارد. مبلغ شما طی مدت ۲۴ ساعت برگشت داده خواهد شد. برای اطلاع از وضعیت پرداخت می‌توانید با ما تماس بگیرید.
کد خطا:
اطلاعات پرداخت: orderID=445,saleReferenceId=5307422840
در حالی که در صفحه پرداخت با موفقیت انجام شده است.