![]() |
تجارب شخصی رتبه ۲۲۸ هوش. حتما دوستان فناوری اطلاعات تاکید دارم مطالعه کنند. - نسخهی قابل چاپ |
تجارب شخصی رتبه ۲۲۸ هوش. حتما دوستان فناوری اطلاعات تاکید دارم مطالعه کنند. - bahar122 - 11 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ب.ظ
واقعا میشه این همه کتاب خوند؟ |
RE: تجارب شخصی رتبه ۲۲۸ هوش. حتما دوستان فناوری اطلاعات تاکید دارم مطالعه کنند. - pezhman.m-AI - 11 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۴۶ ب.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۴۶ ب.ظ)happy07 نوشته شده توسط:(11 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۰۸ ب.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط: والا ایشون خودشون خیلی دست بالا فرض می کنه مرسی به خاطر جمله هاتون... ارزش هرانسانی به اندازه ی درد ورنجی است که در راه خدا تحمل کرده است. و میبینیم که مردان خدا بیش از هرکس در زندگی خود گرفتار بلا ورنج ودرد شده اند. علی بزرگ را بنگرید که خدای درد است، که گویی بند بند وجودش با درد و رنج جوش خورده است. انسان گاهی خود را فراموش میکند. . . درد، دل آدمی را بیدار میکند و انسان را متوجه وجود خود میکند. شهید چمران |
تجارب شخصی رتبه ۲۲۸ هوش. حتما دوستان فناوری اطلاعات تاکید دارم مطالعه کنند. - asal khanom - 11 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۰ ب.ظ
هیشکی جواب سوال منو نمیده..... |
تجارب شخصی رتبه ۲۲۸ هوش. حتما دوستان فناوری اطلاعات تاکید دارم مطالعه کنند. - A V A - 11 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۲ ب.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۵۱ ب.ظ)asal khanom نوشته شده توسط: بچه ها من میخوام تازه شروع کنم به خوندن ۲ترم دیگه دارم و منم شرایطم مثل توه از کجا شروع کنی؟ از خوندن مصاحبه های مانشت، بهت جهت میده |
دو توصیه به دوستان پشت کنکوری - pouya47 - 11 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ب.ظ
دو توصیه به دوستان پشت کنکوری و جلوی کنکوری! به نظر من اگه ما موقع کنکور درست و به اندازه مطالعه کنیم و در کنار زندگی کردن درس بخونیم (نه خودمون رو تو یه اتاق زندونی کنیم و فقط بخونیم) اگه به هر دلیلی هم نتیجه نگیریم چیزی رو از دست ندادیم چون ما زندگی مون رو کردیم در کنارش درس هم خوندیم. یه مشکلی هم دوستان دارند اینه که می خوان کلی کتاب رو بخونن مثلا تو شبکه: حقیقت، ۳۰۰۰ مساله، کراس، جزوه فلانی و... اگه بخوایم برا هر درسی این همه کتاب رو تو ۱۰ماه بخونیم باید خودمونو حبس کنیم زندگی تعطیل روزی ۲۰ ساعتم بخونیم! به نظر من برا هر درس ۱ (یا حداکثر ۲ کتاب) خوب رو کامل با خلاصه برداری و ساخت فلش کارت از خلاصه ها، حل تمام تست ها علامت زدن تست های مهم و حل مجدد اون تست ها تو مرور و نزدیک کنکور، طوری که اون کتاب رو کاملا مسلط بشیم، کافیه. این که کسی تو ارشد قبول نشه خیلی مهم نیست سال بعد قبول میشه ولی اگه یک سال عمرت رو درست استفاده نکنی خیلی مهمه، چون هیچ جوری جبران نمیشه! موفق باشید |
RE: تجارب شخصی رتبه ۲۲۸ هوش. حتما دوستان فناوری اطلاعات تاکید دارم مطالعه کنند. - bahman2000 - 11 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ب.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ب.ظ)pouya47 نوشته شده توسط: دو توصیه به دوستان پشت کنکوری و جلوی کنکوری!کاملا با گفته های شما موافقم. |
تجارب شخصی رتبه ۲۲۸ هوش. حتما دوستان فناوری اطلاعات تاکید دارم مطالعه کنند. - atenaa - 12 تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۳ ق.ظ
مصاحبه تون عالی و بی نقص بود اگه خواستم سال دیگه بخونم حتما به توصیه هاتون عمل میکنم ممنون ک وقت گذاشتید ایشالله ک جای خوبی قبول میشین موفق و پیروز باشید (۱۱ تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۴۱ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: رتبه ۲۲۸ هوش ... الان مشکل شما چیه؟؟؟؟؟؟؟ خوب حرفاتون به این تاپیک چه ربطی داره؟ چرا تا یکی میاد خوبی کنه یکی دیگه میاد ارزش کارشو میاره پایین هرکسی با هر رتبه ای واسه اون رتبه اش تلاش کرده مطمئنا تنها شما نبودی که تلاش کردی و زحمت کشیدی شما با این رتبه هم ایشالله جای خوبی قبول میشید |
RE: تجارب شخصی رتبه ۲۲۸ هوش. حتما دوستان فناوری اطلاعات تاکید دارم مطالعه کنند. - pezhman.m-AI - 12 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۲۷ ق.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۵۱ ب.ظ)asal khanom نوشته شده توسط: بچه ها من میخوام تازه شروع کنم به خوندن ۲ترم دیگه دارم و دقیقا چند واحدتون مونده؟ ۳۰واحد با ۴۰واحد خیلی فرق داره. تازه ۵واحدتون برای کارآموزی و پروژه میپره. نکته ای که وجود داره اینه که اگه درسای ترم ۷ زیاد باشه یا سنگین، تو ایام امتحانا(دی ماه) که دوران جمع بندیه و خیلی مهمه،وقتتون خیلی گرفته میشه.. بنظرمن اگه مثلا به جز ء اون ۵تا(کارآموزی و پروژه) ۳۲واحدتون میمونه، بهتره ۱۲ تاشو ترم ۷ بردارید، ۲۰ تاشم بذارید واسه ترم ۸ که باخیال راحت واسه ارشد بخونید. درضمن ۱۲واحدی که واسه ترم ۷ برمیدارید: اولا درسهای سبکتری باشه. دوما درسایی باشه که جزء دروس ارشدم هست.(مثل هوش مصنوعی) ۱ نکته ای هم که خیلی مهمه اینه که براتون حضور در کلاس مهمه یا نه؟ و استاداتون حضور-غیاب میکنن یا نه؟ چون اگه کلاسا رو بپیچونید بهتون کمک میکنه. درضمن به هیچ وجه اگه هنوز درس آزمایشگاه دارید، ترم۷ برندارید و همشون رو بذارید ترم۸ بردارید. چون آز رو باید همیشه حضور داشته باشید و گزارش کار و .... که کلا وقت گیره... خیلی چیزای دیگه هم هست، مثلا اینکه به فکر معدل بالا هم هستید یا فقط میخواید این ۳۰-۴۰ واحد رو پاس کنید؟ دانشگاتون شهر خودتونه یا نه؟ امتحانای دانشگاتون در چه سطحیه؟ و.... باید همه ی اینارو در نظر بگیرید و تصمیم گیری کنید... |
RE: تجارب شخصی رتبه ۲۲۸ هوش. حتما دوستان فناوری اطلاعات تاکید دارم مطالعه کنند. - asal khanom - 12 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ق.ظ
(۱۲ تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۲۷ ق.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط:(11 تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۵۱ ب.ظ)asal khanom نوشته شده توسط: بچه ها من میخوام تازه شروع کنم به خوندن ۲ترم دیگه دارم و کاراموزیمو دارم تو تابستون میرم پروژه هم برای تابستون سال بعد انشاالله درسایی که مونده هوش و مهندسی نرم ۱ و۲ وسیستم عامل وشبکه۲ اینا که مال کنکور هس رو هنوز پاس نکردم من ترم ۶ و ۷باید فول بردارم که بتونم ارشد بدم من مصاحبه های مانشت رو تقریبا همشو خوندمو کتابای مفیدش رو یادداشت کردم معدلم برام خیلی مهمه..... از این هفته شروع کنم دیر نیس؟؟؟ برای آی تی چه رتبه هایی خوبن آخه شنیدم باید رتبه عالی بیاری و مث بقیه نیس که با ۳۰۰ یا ۴۰۰ قبول شد درسته یکم بهم اطلاعات راجع به این موضوع میدین؟ |
RE: تجارب شخصی رتبه ۲۲۸ هوش. حتما دوستان فناوری اطلاعات تاکید دارم مطالعه کنند. - pezhman.m-AI - 12 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۵ ب.ظ
(۱۲ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ق.ظ)asal khanom نوشته شده توسط:(12 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۲۷ ق.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط:(11 تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۵۱ ب.ظ)asal khanom نوشته شده توسط: بچه ها من میخوام تازه شروع کنم به خوندن ۲ترم دیگه دارم و ترم ۶ چرا؟ مگه ورودی بهمن اید؟ نه اصلا دیر نیست... با ساعت مطالعه کم هم استارت بزنید.. مثلا هفته اول ۲۰ ساعت، هفته دوم ۲۵، سوم ۳۰، وبرای هفته چهارم به بعد مینیمم ۴۰/ برای منابع تو سایت مانشت به بخش دروس هم ۱سر بزنید. خیلی مفید تر از مصاحبه هاست. اینم لینکش: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. راجع به آیتی هم اگه میخواید تهران قبول شید تقریبا باید رتبتون زیر ۱۰۰ بشه. ۱۰۰ تا ۳۰۰ هم دانشگهای دولتی شهرای دیگه قبولید. بالای ۳۰۰ هم غیرانتفاعی و مجازی و... البته ظرفیتهای امسال افزایش پیدا کرده و هرسال بیشترم میشه.. لینک قبول شدگان ۹۲ هم ۱سر بزنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
تجارب شخصی رتبه ۲۲۸ هوش. حتما دوستان فناوری اطلاعات تاکید دارم مطالعه کنند. - khordad.girl - 12 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ب.ظ
مصاحبتون خیلی مفید و خوب بود...متشکرم ببخشید شما همه ی کتاب کراس رو خوندیدن واسه شبکه ؟ ینی میشه فصل های مهمشو بگید آخه فک نمیکنم فصلایی مث ۷ و ۸ و ۹ اصلا ازشون سوال بیاد که ما وقت بداریم رو مهم تر ها با توجه به حجم زیادش...ممنون دوستای دیگه هم اگر این کتاب رو خوندن و نتیجه گرفتن از شبکه بگن چه فصلایی از کراس باید بخونیم؟ |
تجارب شخصی رتبه ۲۲۸ هوش. حتما دوستان فناوری اطلاعات تاکید دارم مطالعه کنند. - ۹۰۲۵۱۱۸۳ - ۱۲ تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۱۸ ب.ظ
چه حرفهای ناامیدکننده ای میزنید به یک روانشناس مراجعه کنید |
RE: تجارب شخصی رتبه ۲۲۸ هوش. حتما دوستان فناوری اطلاعات تاکید دارم مطالعه کنند. - asal khanom - 12 تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۵۷ ب.ظ
|آره من ورودی بهمن بودم سر همین خیلی عقبترم واقعا ممنونم ازتون خیلی کمک بزرگی بهم کردین |
RE: تجارب شخصی رتبه ۲۲۸ هوش. حتما دوستان فناوری اطلاعات تاکید دارم مطالعه کنند. - pezhman.m-AI - 12 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۴۲ ب.ظ
|آره من ورودی بهمن بودم سر همین خیلی عقبترم واقعا ممنونم ازتون خیلی کمک بزرگی بهم کردین [/quote] خواهش میکنم، موفق باشید. |
تجارب شخصی رتبه ۲۲۸ هوش. حتما دوستان فناوری اطلاعات تاکید دارم مطالعه کنند. - خانه سبز - ۱۲ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ب.ظ
دوستان سوالی باشه در خدمتم بپرسین |