![]() |
تاثیر درصد منفی در رتبه - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
تاثیر درصد منفی در رتبه - porya11 - 20 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ق.ظ
سلام...بنظر من تاثیر زبان خیلی کم...با وجود اینکه زبانم خوب بود و وقت بیشتری واسه زبان گذاشتم تا ریاضی... درصدم -۱ شد.... اما تخصصی و اصلیم خوب بود و رتبم ۲۲۰ شد |
تاثیر درصد منفی در رتبه - eng_majid - 20 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۱ ق.ظ
من امسال دروس معماری همینجوری شانسی زدم منفی ۸ در اومد و رتبم تو گرایش معماری ۹۹۲ شد یکی از دوستام شانسی زد شده بود ۲۷ درصد مثبت رتبشم حدودای ۱۵۰ اومده بود!!! |
RE: تاثیر درصد منفی در رتبه - sana2014 - 20 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ب.ظ
(۲۰ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ق.ظ)porya11 نوشته شده توسط: سلام...بنظر من تاثیر زبان خیلی کم...با وجود اینکه زبانم خوب بود و وقت بیشتری واسه زبان گذاشتم تا ریاضی... درصدم -۱ شد.... اما تخصصی و اصلیم خوب بود و رتبم ۲۲۰ شد می شه لطف کنید درصداتو بنویسید من فک کنم مربوط به همون نزدیک بودن به میانگین باشه یعنی ۱- با ۴- خیلی فرق کنه وگرنه منظورم به تاثیر زبان نیس منظورم اینکه وقتی منفی بزنی و خیلی از بقیه فاصله داشته باشی همین زبان ضریب ۱ می تونه رتبه اتو خیلی پرت کنه. با (۲۰ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۱ ق.ظ)eng_majid نوشته شده توسط: من امسال دروس معماری همینجوری شانسی زدم منفی ۸ در اومد و رتبم تو گرایش معماری ۹۹۲ شدوالا اون دوستتون دیگه آخر شانس بوده... من اشتباهم این بود که سوالای ۵۰ ۵۰ ام زدم وگرنه طمع نکرده بودم همون ۴ تا سوال که مطمئن بودمو زده بودم الان رتبه ام خیلی بهتر بود. |
تاثیر درصد منفی در رتبه - Mohammad-A - 27 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۵۰ ب.ظ
زبان اتفاقاً خیلی تعیین کننده هست. به خصوص وقتیکه سوالات زبان سادهتر باشند و میانگین بالا باشه، خیلی تعیین کننده میشه. زبان یکی از عوامل تغییر در رتبه است. اما مثلاً در رشتهی IT دروس مشترک با ضریب ۴ تأثیر بیشتری نسبت به زبان داره و ۵ درصد در مشترک با ۵ درصد زبان برابر نیست. اما زبان یک عامل رقابتی هست و به بالا بردن تراز کمک میکنه. حالا مشخصاً اگر زبان منفی باشه، تأثیر منفی خیلی زیادی در تراز داره |