تالار گفتمان مانشت
سوالاتی از روند ثبت نام در دانشگاه اصفهان - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
رسید پستی تاییدیه تحصیلی مقطع کارشناسی؟؟؟ - maryam331 - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۱ ب.ظ

سلام، موقع ثبت نام واسه تقاضای خوابگاه، صفحه ای که باز می شه خطا داره و نمیشه تقاضای خوابگاه رو ثبت کرد، می خوام بدونم بقیه دوستان هم همین مشکل رو دارند یا فقط مال من اینطوریه؟ می ترسم اگه ثبت نشه، دیگه نتونم خوابگاه بگیرم. لطفا اطلاعاتتون رو در اختیارم قرار بدید. ممنون

RE: رسید پستی تاییدیه تحصیلی مقطع کارشناسی؟؟؟ - hiva-2014 - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۵ ب.ظ

(۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۱ ب.ظ)maryam331 نوشته شده توسط:  سلام، موقع ثبت نام واسه تقاضای خوابگاه، صفحه ای که باز می شه خطا داره و نمیشه تقاضای خوابگاه رو ثبت کرد، می خوام بدونم بقیه دوستان هم همین مشکل رو دارند یا فقط مال من اینطوریه؟ می ترسم اگه ثبت نشه، دیگه نتونم خوابگاه بگیرم. لطفا اطلاعاتتون رو در اختیارم قرار بدید. ممنون
برای منم همین مشکل بود . من اول تقاضای خوابگاه رو بله کردم و بعد تو قسمت عملیات خوابگاه یه سری اطلاعات زدم و بقیه قسمتهاش باز نمیشد . زنگ زدم امور خوابگاه اصفهان گفتن نگران نباشید شما اگر فقط همون قسمت تقاضا را بله کنید برای ما کافیه .

رسید پستی تاییدیه تحصیلی مقطع کارشناسی؟؟؟ - SMHB - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۰۱ ب.ظ

نقل قول: برای منم همین مشکل بود . من اول تقاضای خوابگاه رو بله کردم و بعد تو قسمت عملیات خوابگاه یه سری اطلاعات زدم و بقیه قسمتهاش باز نمیشد . زنگ زدم امور خوابگاه اصفهان گفتن نگران نباشید شما اگر فقط همون قسمت تقاضا را بله کنید برای ما کافیه .

ببخشید برای من هم در قسمت عملیات درخواست خوابگاه زده : دانشجو درخواست خوابگاه ثبت نکرده است

ولی سطر بالایی زده :
متقاضی خوابگاه : بله

حالا طبق فرمایش شما من تأیید نهایی بزنم مشکلی پیش نمیاد دیگه ؟

ممنون

RE: رسید پستی تاییدیه تحصیلی مقطع کارشناسی؟؟؟ - hiva-2014 - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۵ ب.ظ

(۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۰۱ ب.ظ)SMHB نوشته شده توسط:  
نقل قول: برای منم همین مشکل بود . من اول تقاضای خوابگاه رو بله کردم و بعد تو قسمت عملیات خوابگاه یه سری اطلاعات زدم و بقیه قسمتهاش باز نمیشد . زنگ زدم امور خوابگاه اصفهان گفتن نگران نباشید شما اگر فقط همون قسمت تقاضا را بله کنید برای ما کافیه .

ببخشید برای من هم در قسمت عملیات درخواست خوابگاه زده : دانشجو درخواست خوابگاه ثبت نکرده است

ولی سطر بالایی زده :

ممنون
نه ان شاء ا ... که مشکلی پیش نمیاد .لیست منم دقیقا همینطوریه . زنگ زدم به اصفهان گفتن مشکلی نیست ولی باید حتما تقاضای خوابگاه رو بله کرده باشید که شما این کار رو کردید .

RE: رسید پستی تاییدیه تحصیلی مقطع کارشناسی؟؟؟ - mr.ramezani - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۴۹ ب.ظ

(۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۵ ب.ظ)hiva-2014 نوشته شده توسط:  
(08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۱ ب.ظ)maryam331 نوشته شده توسط:  سلام، موقع ثبت نام واسه تقاضای خوابگاه، صفحه ای که باز می شه خطا داره و نمیشه تقاضای خوابگاه رو ثبت کرد، می خوام بدونم بقیه دوستان هم همین مشکل رو دارند یا فقط مال من اینطوریه؟ می ترسم اگه ثبت نشه، دیگه نتونم خوابگاه بگیرم. لطفا اطلاعاتتون رو در اختیارم قرار بدید. ممنون
برای منم همین مشکل بود . من اول تقاضای خوابگاه رو بله کردم و بعد تو قسمت عملیات خوابگاه یه سری اطلاعات زدم و بقیه قسمتهاش باز نمیشد . زنگ زدم امور خوابگاه اصفهان گفتن نگران نباشید شما اگر فقط همون قسمت تقاضا را بله کنید برای ما کافیه .
سلام.
میشه شماره امور خوابگاه رو هم اینجا بذارید.
تو پی دی افی که گذاشتن شماره رو غلط دادن. فکر کنم شماره قبل یکسان سازی رو دادن.
ممنون.

رسید پستی تاییدیه تحصیلی مقطع کارشناسی؟؟؟ - SMHB - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۴ ب.ظ

(۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۵ ب.ظ)hiva-2014 نوشته شده توسط:  
(08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۰۱ ب.ظ)SMHB نوشته شده توسط:  

ولی سطر بالایی زده :

ممنون
نه ان شاء ا ... که مشکلی پیش نمیاد .لیست منم دقیقا همینطوریه . زنگ زدم به اصفهان گفتن مشکلی نیست ولی باید حتما تقاضای خوابگاه رو بله کرده باشید که شما این کار رو کردید .

ممنون. خیلی لطف کردید هم دانشگاهی (شاید هم همکلاسی)

رسید پستی تاییدیه تحصیلی مقطع کارشناسی؟؟؟ - hiva-2014 - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۸ ب.ظ

بله - شماره امور خوابگاه ها رو در فایل اشتباه گذاشتن و شماره اصلی اینه : ۰۳۱۳۷۹۳۲۹۱۷

رسید پستی تاییدیه تحصیلی مقطع کارشناسی؟؟؟ - hiva-2014 - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ب.ظ

سلام دوستان - دقایقی پیش لیست پذیرفته شدگان بدون کنکور ارشد و دکتری دانشگاه اصفهان روی سایت قرار گرفت . در گرایش نرم افزار در مقطع دکتری کسی نبود ولی در مقطع ارشد ۴ نفر پذیرفته شدن . تا اینجا ۴ تا از هم کلاسی هامون مشخص شدن . فکر کنم تو کلاس کلا ۱۷ نفر باشیم . ۸ نفر روزانه ۵ نفر شبانه و ۴ نفر بدون کنکور . خلاصه من به همشون تبریک میگم

سوالاتی از روند ثبت نام در دانشگاه اصفهان - mr.ramezani - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۵ ق.ظ

سلام.
بر اساس حروف الفبا امروز نوبت منه.
کسی میدونه چرا به من این خطا رو مبده:

کد ۸۴۸۵-۷ : تاریخ جاری در محدوده تاریخ مشخص شده برای پذیرش غیرحضوری دانشجو ، قرار ندارد

RE: سوالاتی از روند ثبت نام در دانشگاه اصفهان - hiva-2014 - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ق.ظ

(۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۵ ق.ظ)mr.ramezani نوشته شده توسط:  سلام.

کد ۸۴۸۵-۷ : تاریخ جاری در محدوده تاریخ مشخص شده برای پذیرش غیرحضوری دانشجو ، قرار ندارد
سلام - یه بار دیگه چک کنید ببینید امروز نوبت شماست یا نه ؟ اگر امروز بود سعی کنید با اصفهان تماس بگیرید . من تا ساعت ۳ بعد از ظهر هم تماس گرفتم جواب دادن .

سلام دوستان - دیروز کارنامه نهایی ارشد رو سنجش روی سایت قرار داد - میتونید ملاحظه کنید .

RE: سوالاتی از روند ثبت نام در دانشگاه اصفهان - mr.ramezani - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ق.ظ

(۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ق.ظ)hiva-2014 نوشته شده توسط:  
(09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۵ ق.ظ)mr.ramezani نوشته شده توسط:  سلام.

سلام - یه بار دیگه چک کنید ببینید امروز نوبت شماست یا نه ؟ اگر امروز بود سعی کنید با اصفهان تماس بگیرید . من تا ساعت ۳ بعد از ظهر هم تماس گرفتم جواب دادن .

سلام دوستان - دیروز کارنامه نهایی ارشد رو سنجش روی سایت قرار داد - میتونید ملاحظه کنید .
سلام.
ممنون.
حدود ۹ صبح بازش کردن.

هووووووووووووووووووووووووووووف
خدا رو شکر تموم شد.
چی بود اینا!
قبولی تو کنکور یه سختی داره، ثبت نام تو دانشگاه یه سختی ه دیگه Smile

RE: سوالاتی از روند ثبت نام در دانشگاه اصفهان - mr.ramezani - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۲۰ ب.ظ

(۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ق.ظ)hiva-2014 نوشته شده توسط:  
(09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۵ ق.ظ)mr.ramezani نوشته شده توسط:  سلام.

ویرایش توسط خودم: درج استباه محتوای تکراری

RE: سوالاتی از روند ثبت نام در دانشگاه اصفهان - negarbaz - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۳ ق.ظ

سلام واسه بچه هایی که فردا ثبت نامشونه میخاستم بگم بابت تاییدیه نگران نباشن... من هیچی وارد نکردم و ایرادی هم نگرفت و مرحله ثبت نهایی و پرینت رو تونستم انجام بدم
به دانشگاه کارشناسیم هم زنگ زدم و پرسیدم که گفتن این تاییدیه رو به دانشجو نمیدیم،خود دانشگاه ارشدتون باید به ما درخواست بده و ما واسش بفرستیم... چیزی به خود دانشجو نمیدن...

سوالاتی از روند ثبت نام در دانشگاه اصفهان - maryam331 - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۸ ق.ظ

سلام، کسی از دوستان می دونه که برای درخواست حضوری خوابگاه کی باید به دانشگاه مراجعه کنیم و چه مدارکی لازمه؟ هر چی با دانشگاه تماس می گیرم، بوق اشغال می زنه.

RE: سوالاتی از روند ثبت نام در دانشگاه اصفهان - mr.ramezani - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ

(۱۰ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۸ ق.ظ)maryam331 نوشته شده توسط:  سلام، کسی از دوستان می دونه که برای درخواست حضوری خوابگاه کی باید به دانشگاه مراجعه کنیم و چه مدارکی لازمه؟ هر چی با دانشگاه تماس می گیرم، بوق اشغال می زنه.

سلام.
تا اونجایی که میدونم اسکان و ... همون ۲۲م انجام میشه. تا آخر هفته هم اطلاعیه هزینه ها رو می زنن.
در هر صورت اگه خبر جدیدی پیدا کردین لطفا ما رو بی اطلاع نذارین.