|
|
ختم قرآن به مناسبت فرا رسیدن نوروز ۱۳۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
ختم قرآن به مناسبت فرا رسیدن نوروز ۱۳۹۵ - x86 - 24 اسفند ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ب.ظ
سلام، خیلی ممنون از دوستانی که تا الان شرکت کردن و در آینده شرکت خواهند کرد. جزء های برداشته شده: ۱ و ۲ و ۳ و ۴ و ۵ و ۶ و ۷ و ۸ و ۹ و ۱۰ و ۱۱ و ۱۲ و ۱۳ و ۱۵ و ۱۹ و ۲۹ و ۳۰ جزءهای باقیمانده: ۱۴ و ۱۶ و ۱۷ و ۱۸ و ۲۰ و ۲۱ و ۲۲ و ۲۳ و ۲۴ و ۲۵ و ۲۶ و ۲۷ و ۲۸ |
|
RE: ختم قرآن به مناسبت فرا رسیدن نوروز ۱۳۹۵ - sara9009 - 24 اسفند ۱۳۹۴ ۰۲:۰۰ ب.ظ
سلام منم جزء ۱۸ و ۲۰ و ۲۱ |
|
ختم قرآن به مناسبت فرا رسیدن نوروز ۱۳۹۵ - slx12345677 - 24 اسفند ۱۳۹۴ ۰۴:۰۲ ب.ظ
من هم جزء ۲۷ و ۲۸ |
|
ختم قرآن به مناسبت فرا رسیدن نوروز ۱۳۹۵ - soheila-zd - 24 اسفند ۱۳۹۴ ۰۹:۰۱ ب.ظ
سلام من ۲۲ |
|
ختم قرآن به مناسبت فرا رسیدن نوروز ۱۳۹۵ - NP-Cσмρℓєтє - ۲۴ اسفند ۱۳۹۴ ۱۰:۴۴ ب.ظ
بعد مدتها اومدم , اونم عجب جایی سلام به همگی طرح قشنگی هست منم ان شاالله جزء ۱۴ جزء های برداشته شده تا کنون: ۱-۲-۳-۴-۵-۶-۷-۸-۹-۱۰-۱۱-۱۲-۱۳-۱۴-۱۵- ۱۸-۱۹-۲۰-۲۱۲۲ ۲۷-۲۸-۲۹-۱۰ |
|
ختم قرآن به مناسبت فرا رسیدن نوروز ۱۳۹۵ - nobody90 - 24 اسفند ۱۳۹۴ ۱۱:۰۴ ب.ظ
من چون میدونم فراموش میکنم و بدقولی میشه مسئولیت خوندنش رو قبول نمیکنم. ولی خیلی خوشحالم که همچین تاپیک خوبی رو راه انداختین.ایشالله در سایه قران سلامت باشید دوستان |
|
ختم قرآن به مناسبت فرا رسیدن نوروز ۱۳۹۵ - fatemesoleimani - 25 اسفند ۱۳۹۴ ۱۲:۳۳ ب.ظ
۲۵و۲۶ |
|
ختم قرآن به مناسبت فرا رسیدن نوروز ۱۳۹۵ - RASPINA - 26 اسفند ۱۳۹۴ ۰۹:۳۴ ب.ظ
منم ۳۰ |
RE: ختم قرآن به مناسبت فرا رسیدن نوروز ۱۳۹۵ - x86 - 26 اسفند ۱۳۹۴ ۰۹:۴۲ ب.ظ
(۲۶ اسفند ۱۳۹۴ ۰۹:۳۴ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: منم ۳۰ جزء ۳۰ قبلا برداشته شده بود، با این حال مشکلی ندارد که دو نفر یک جزء را بخوانند. ------------------------------ جزء های باقی مانده: ۱۶ و ۱۷ و ۲۳ و ۲۴ |
ختم قرآن به مناسبت فرا رسیدن نوروز ۱۳۹۵ - RASPINA - 27 اسفند ۱۳۹۴ ۱۲:۱۱ ق.ظ
(۲۶ اسفند ۱۳۹۴ ۰۹:۴۲ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط:من ۱۷ را میخونمنقل قول:جزء ۳۰ قبلا برداشته شده بود، با این حال مشکلی ندارد که دو نفر یک جزء را بخوانند. |
|
ختم قرآن به مناسبت فرا رسیدن نوروز ۱۳۹۵ - fatemesoleimani - 27 اسفند ۱۳۹۴ ۱۱:۵۴ ب.ظ
جزء ۲۴ |
|
ختم قرآن به مناسبت فرا رسیدن نوروز ۱۳۹۵ - x86 - 10 فروردین ۱۳۹۵ ۰۸:۲۷ ب.ظ
خیلی ممنون از تمامی دوستانی که در این ختم شرکت کردند. برای تموم کردن ختم جزء ۱۶ و ۲۳ را نیز بنده می خوانم. ان شاء الله در روز قیامت قرآن ما را فراموش نکنه. |