![]() |
کارنامه دکتری ٩٧ - نسخهی قابل چاپ |
RE: کارنامه دکتری ٩٧ - t_mehdi - 27 فروردین ۱۳۹۷ ۰۹:۱۳ ب.ظ
اینم کارنامه من هوش تخصصی ۴/۴۴ استعداد ۲۴/۴۴ زبان سفید رتبه ۶۰۰ --------------------------------------------------------------------------------------------------------- به نظرتون کلا امیدی به روزانه یا شبانه هست؟ به نظرتون شانس دعوت به مصاحبه برای دانشگاه های تهران دارم؟ ![]() |
RE: کارنامه دکتری ٩٧ - AmiriManesh - 27 فروردین ۱۳۹۷ ۰۹:۳۵ ب.ظ
(۲۷ فروردین ۱۳۹۷ ۰۹:۰۵ ب.ظ)damash نوشته شده توسط:نه. اصلا دنبال پردیس نیستم.(27 فروردین ۱۳۹۷ ۰۷:۳۷ ب.ظ)AmiriManesh نوشته شده توسط: سلام دوستان همون شبانه رو هم بنظرم حیفه آدم پول بده. |
کارنامه دکتری ٩٧ - nazanin2020 - 27 فروردین ۱۳۹۷ ۱۱:۳۰ ب.ظ
(۲۷ فروردین ۱۳۹۷ ۰۹:۰۵ ب.ظ)damash نوشته شده توسط: رتبه من پارسال ۳۴۶ شده بود، تمام روزانه و شبانه ها رو زدم، اما هیچ جا واسه مصاحبه دعوت نشدم. اما شما اگه دنبال پردیس هستی، به احتمال زیاد دعوت میشی و ایشالا قبول میشی.چه عجیب .ممکنه به دانشگاه ارشدتون ربط داشته باشه؟ فقط شما اینجوری بودین یا پارسال با این رتبه کلا اوضاع همینجوری بود؟ |
RE: کارنامه دکتری ٩٧ - tiradan - 28 فروردین ۱۳۹۷ ۱۱:۳۲ ق.ظ
(۲۷ فروردین ۱۳۹۷ ۰۷:۲۰ ب.ظ)alamdar_761 نوشته شده توسط: سلام به همه دوستان سلام دوست عزیز لطف میکنید منابعی رو که برای سوالات تخصصی مطالعه کردید رو ذکر بفرمایید؟ ممنونم |
کارنامه دکتری ٩٧ - mohsen406 - 28 فروردین ۱۳۹۷ ۰۲:۳۵ ب.ظ
سلام دوستان منم ۱۶۰ شده رتبه ام ۱۹ درصد تخصصی ۲۰ درصد استعداد زبان سفید به نظرتون پردیسهای تهران قبول میشم؟ یا علوم تحقیقات تهران؟ (۲۷ فروردین ۱۳۹۷ ۰۵:۳۶ ب.ظ)damash نوشته شده توسط: سلام. بالاخره نتایج اومد. با اینکه سوالات تخصصی رو نسبت به سال گذشته، ضعیفتر زده بودم، اما رتبه بهتری نسبت به پارسال آوردم. بس که سوالات شک برانگیز و سخت بودن. ضمن اینکه سوالات سیستم عامل هم انقد سخت بودن که خیلیا مثل من اصلا نتونستن بزنن. سلام مهندس منم با رتبه ۱۶۰ کنار شما دارم حرکت میکنم ![]() شما هدفتون پردیس، شبانه یا آزاده؟ |
RE: کارنامه دکتری ٩٧ - msaif - 28 فروردین ۱۳۹۷ ۰۴:۵۱ ب.ظ
سلام من پارسال با رتبه ۱۲۴ هوش مصنوعی هیچ جا قبول نشدم و امسال هم رتبه من خیلی بدتر از پارسال است ![]() ![]() ![]() ![]() هر چند درصد ها من در مقایسه با پارسال تا حدی بهتر بوده است ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: کارنامه دکتری ٩٧ - alamdar_761 - 28 فروردین ۱۳۹۷ ۰۶:۴۷ ب.ظ
(۲۸ فروردین ۱۳۹۷ ۱۱:۳۲ ق.ظ)tiradan نوشته شده توسط:من بیشتر سوالات پترن و ماشین لرنینگ سال های قبل رو نگاه کردم و سعی کردم حلشون کنم(27 فروردین ۱۳۹۷ ۰۷:۲۰ ب.ظ)alamdar_761 نوشته شده توسط: سلام به همه دوستان |
RE: کارنامه دکتری ٩٧ - damash - 28 فروردین ۱۳۹۷ ۱۱:۱۲ ب.ظ
(۲۷ فروردین ۱۳۹۷ ۰۶:۵۴ ب.ظ)taha.maten نوشته شده توسط: تبریک به دوستای عزیر واقعا عالی من پارسال رتبه ۳۴۶ آوردم ولی دعوت به مصاحبه نشدم. ایشالا امسال ظرفیت ها بیشتر باشه که شما شبانه بتونی قبول شی (۲۷ فروردین ۱۳۹۷ ۱۱:۳۰ ب.ظ)nazanin2020 نوشته شده توسط: [quote='damash' pid='454182' dateline='1523896547']چه عجیب .ممکنه به دانشگاه ارشدتون ربط داشته باشه؟ فقط شما اینجوری بودین یا پارسال با این رتبه کلا اوضاع همینجوری بود؟ [/quote] دقیقا نمیدونم. ولی روزانه و شبانه فقط ۸۳تا میخواست. یعنی ظرفیتها پایین بود و رتبه من واسه مصاحبه هم دعوت نمیشد. (۲۸ فروردین ۱۳۹۷ ۰۲:۳۵ ب.ظ)mohsen406 نوشته شده توسط: سلام دوستان سلام مهندس منم با رتبه ۱۶۰ کنار شما دارم حرکت میکنم ![]() شما هدفتون پردیس، شبانه یا آزاده؟ [/quote خوشبختم. راستش نمیتونم هزینه شبانه رو بدم. فقط روزانه میخوام. تراز من ۳۲۲۴ شده. شما چطور. |
RE: کارنامه دکتری ٩٧ - pink Floyed - 29 فروردین ۱۳۹۷ ۱۲:۳۳ ق.ظ
سلام گرایش نرم افزار تخصصی ۲۲/۲۲ استعداد ۲۸/۸۹ زبان سفید رتبه ۸۰ |
RE: کارنامه دکتری ٩٧ - mohsen406 - 29 فروردین ۱۳۹۷ ۰۸:۱۷ ق.ظ
من پارسال رتبه ۳۴۶ آوردم ولی دعوت به مصاحبه نشدم. ایشالا امسال ظرفیت ها بیشتر باشه که شما شبانه بتونی قبول شی (۲۷ فروردین ۱۳۹۷ ۱۱:۳۰ ب.ظ)nazanin2020 نوشته شده توسط:(27 فروردین ۱۳۹۷ ۰۹:۰۵ ب.ظ)damash نوشته شده توسط: رتبه من پارسال ۳۴۶ شده بود، تمام روزانه و شبانه ها رو زدم، اما هیچ جا واسه مصاحبه دعوت نشدم. اما شما اگه دنبال پردیس هستی، به احتمال زیاد دعوت میشی و ایشالا قبول میشی.چه عجیب .ممکنه به دانشگاه ارشدتون ربط داشته باشه؟ فقط شما اینجوری بودین یا پارسال با این رتبه کلا اوضاع همینجوری بود؟ دقیقا نمیدونم. ولی روزانه و شبانه فقط ۸۳تا میخواست. یعنی ظرفیتها پایین بود و رتبه من واسه مصاحبه هم دعوت نمیشد. (۲۸ فروردین ۱۳۹۷ ۰۲:۳۵ ب.ظ)mohsen406 نوشته شده توسط: سلام دوستان تراز من ۳۲۴۲ شده است |
کارنامه دکتری ٩٧ - fo-eng - 29 فروردین ۱۳۹۷ ۰۷:۴۱ ب.ظ
دوستان واسه دانشگاه آزاد پارسال تا رتبه چند رو دعوت به مصاحبه کردند؟ |
کارنامه دکتری ٩٧ - Maks - 29 فروردین ۱۳۹۷ ۰۷:۵۴ ب.ظ
سلام رتبه من ۱۴۹ شد توی هوش مصنوعی تخصصی ۲۰ استعداد ۸ زبان ۲۳ میخواستم بدونم با این رتبه کجاها دعوت به مصاحبه میشم؟ اصفهان میارم؟ |
RE: کارنامه دکتری ٩٧ - hassan_alikarami - 29 فروردین ۱۳۹۷ ۰۸:۵۶ ب.ظ
(۲۹ فروردین ۱۳۹۷ ۰۷:۵۴ ب.ظ)Maks نوشته شده توسط: سلام سلام دوست عزیز دانشگاه اصفهان سال قبل تا تراز ۲۴۳۸ و صنعتی اصفهان تا ۲۹۱۹ رو برای مصاحبه دعوت کردن که باتوجه به رتبه شما احتمالا نمره شما یه چیزی نزدیک ۲۲۰۰ باید باشه و بر اساس سال قبل برای روزانه این دوتا دعوت نمیشین. البته ممکنه امسال حد ترازشون رو تغییر بدن و دعوت بشین. (۲۷ فروردین ۱۳۹۷ ۱۱:۳۰ ب.ظ)nazanin2020 نوشته شده توسط:(27 فروردین ۱۳۹۷ ۰۹:۰۵ ب.ظ)damash نوشته شده توسط: رتبه من پارسال ۳۴۶ شده بود، تمام روزانه و شبانه ها رو زدم، اما هیچ جا واسه مصاحبه دعوت نشدم. اما شما اگه دنبال پردیس هستی، به احتمال زیاد دعوت میشی و ایشالا قبول میشی.چه عجیب .ممکنه به دانشگاه ارشدتون ربط داشته باشه؟ فقط شما اینجوری بودین یا پارسال با این رتبه کلا اوضاع همینجوری بود؟ دوست عزیز دعوت به مصاحبه براساس نمره آزمون مشخص میشه و دانشگاه ارشد دخیل نیست. رتبه بالای ۲۰۰ عملا فقط چندتا شبانه که اونم فک کنم پایینترینتش نمره امیرکبیر بود با ۱۸۶۱ دعوت به مصاحبه بشه ولی هر کسی باید انتخاب رو انجام بده شاید حد نصاب رو کم کردن اساتید |
کارنامه دکتری ٩٧ - nazanin2020 - 30 فروردین ۱۳۹۷ ۱۱:۲۳ ق.ظ
(۲۹ فروردین ۱۳۹۷ ۰۸:۵۶ ب.ظ)hassan_alikarami نوشته شده توسط: دوست عزیز دعوت به مصاحبه براساس نمره آزمون مشخص میشه و دانشگاه ارشد دخیل نیست. رتبه بالای ۲۰۰ عملا فقط چندتا شبانه که اونم فک کنم پایینترینتش نمره امیرکبیر بود با ۱۸۶۱ دعوت به مصاحبه بشه ولی هر کسی باید انتخاب رو انجام بده شاید حد نصاب رو کم کردن اساتیدوالا من رتبم بالای دویسته و نمره ازمونم حدود ۲۵۰۰ بوده :/ |
کارنامه دکتری ٩٧ - com83 - 30 فروردین ۱۳۹۷ ۰۶:۴۸ ب.ظ
وقت بخیر دوستان، اطلاع دارید آخرین رتبه دعوت شده (نرم افزار) دانشگاه تهران (یا دیگر دانشگاه های تهران) چه حدودا یی هست؟ |