|
|
ساختمان گسسته ۹۱ مهندسی کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
RE: گسسته - saba1000 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۱۲ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۵۸ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:(28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۴۸ ب.ظ)saba1000 نوشته شده توسط: کسی سوال ارضا شدنی و راستگو را نزده ؟من اینطور حل کردم که برای گزینهها با مقادیر اعداد منفی چک میکردم. و فقط یک گزینه صحیح دراومد.چون گفته بود مجموعه اعداد حقیقی پس منفی هم جزء اش هست من این طوری حل نکردم شما کدوم گرینه زدین ؟ یادتون نیست ؟ |
|
گسسته - موج - ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۱۴ ب.ظ
خیر مسطح نبود دو تا گراف K23 بود همین الان هم میتونید رسمش کنید و اگه کسی میتونه مسطحش کنه بگه همیلتونی هم نبود گزینه یک از دفترچه بی زدم برای اون مسئله انتخاب هم که در اعداد طبیعی مطرح بود با عدد گذاری حل میشد گزینه سوم دفترچه بی (n+k/2)+k-1 ... میشد جواب |
گسسته - fatima1537 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۱۵ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۱۲ ب.ظ)saba1000 نوشته شده توسط: من این طوری حل نکردم شما کدوم گرینه زدین ؟ یادتون نیست ؟نه گزینه اش یادم نیست.باید دفترچه بیاد. این روش اصلی نیست یه روشی بود که به ذهنم اومد .چون گفته بود مجموعه اعداد حقیقی . من هم گفتم نقیضش رو ثابت کنم و گزینهها رو رد کنم |
RE: گسسته - temptemp2 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۱۵ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۱۰ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: در وسط گراف یک گره بود که اون گره آدمو به اشتباه میندازه. و فکر میکنیم یک یال هست درصورتی که میشه اون رو در مرکز شکل مسطح تصور کرد.سوالات توی سایت هستش. دو تا گراف k 2,3 هستش یکی که از طرفی که ۳ راس داره به هم میچسبن. |
|
RE: گسسته - eris229 - 29 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۱۲ ب.ظ
۴۳-۱ ۴۴-۴ ۴۶-۱ تست ۴۶ چون زیرگراف k3,3 داشت مسطح نبود تست ۴۴ حالات اول اگر اخری ۱ باشد یکی مونده به اخری ۱و ۲ نمی تواند باشد پس میشه(۷a(n-2 اگر اخری ۲ باشه یکی مونده به اخر ۱نمیتونه باشه که میشه (۸a(n-2 و در نهایت اگراخرین رقم نه ۱ باشه نه ۲ پس ۷ حالت دیگه داریم که میشه(۷a(n-1 در مورد سوال۴۵ من فکر می کنم ۱ اشکالی داره چون هیچ کدوم از گزینه ها نمیشه بگیم همه استدلال های معتبر را شامل میشه ۱ گزینش راستگو بودن رو نتیجه میده یه گزینش هم سازگار بودن(یعنی اینکه همیشه false نیست) من که نزدم |
|
ساختمان گسسته ۹۱ مهندسی کامپیوتر - reza_memari_sharif - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۲۰ ق.ظ
۴۳ گزینه ۳ می شود. به راحتی با یک مثال می توانستید به جواب برسید اگر n=k باشد حتما باد همه x ها ۱ باشند پس یک جواب دارد که این اتفاق فقط در گزینه ۳ می افتد. ۴۴ هم که گزینه ۴ می شه طبق استدلالی که در بالا انجام شده است |
|
ساختمان گسسته ۹۱ مهندسی کامپیوتر - fatima1537 - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۲۱ ق.ظ
به نظر شما اینکه این گراف رو میشه با دو رنگ رنگ آمیزی کرد دلیل بر مسطح بودنش نمیشه؟ |
RE: ساختمان گسسته ۹۱ مهندسی کامپیوتر - Masoud05 - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۱۹ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۲۱ ق.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: به نظر شما اینکه این گراف رو میشه با دو رنگ رنگ آمیزی کرد دلیل بر مسطح بودنش نمیشه؟ من زدم مسطح اما الان هر کاری میکنم میبینم مسطح نیست ! |
ساختمان گسسته ۹۱ مهندسی کامپیوتر - موج - ۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۴۵ ق.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۲۰ ق.ظ)reza_memari_sharif نوشته شده توسط: ۴۳ گزینه ۳ می شود. به راحتی با یک مثال می توانستید به جواب برسید اگر n=k باشد حتما باد همه x ها ۱ باشند پس یک جواب دارد که این اتفاق فقط در گزینه ۳ می افتد. منم سه زدم دقیقا من هم با یه عدد گذاری و انتخاب n=5 K=3 دیدم سه حالت داره (۱۱۳-۳۱۱-۱۳۱) که فقط گزینه سوم درست بود بازم محض اطمینان n=7 K=3 رو هم تست کردم که با شش حالت گزینه سوم جوابه (۱۳۳-۳۱۳-۳۳۱-۱۱۵-۱۵۱-۵۱۱) دوستان دقت کنید که باید در این سوال و عدد گذاری ها اعداد زوج رو از ذهنتون پاک کنید |
|
ساختمان گسسته ۹۱ مهندسی کامپیوتر - saeed_435 - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۲۹ ب.ظ
اون سوال راستگو بودن و ...... فک میکنم ۴۵ بشه گزینه دو، اینو تو کتاب پوران بحث استنتاجاش آورده همون Modus ponen میشه |
RE: ساختمان گسسته ۹۱ مهندسی کامپیوتر - mbayati - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۲۴ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۲۹ ب.ظ)saeed_435 نوشته شده توسط: اون سوال راستگو بودن و ...... آره Modus pones میشه ولی دلیلی نداره راستگو باشه |
|
ساختمان گسسته ۹۱ مهندسی کامپیوتر - martianboy - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۳۱ ب.ظ
در مورد گراف سؤال ۴۶ اول توجه کنید که اگر رأسهای ۱ و ۲ رو بیاریم بذاریم کنار رأسهای ۶ و ۷ میبینیم که گراف معادل دوبخشی کامل [tex]K_{3,4}[/tex] هستش. در مورد این گراف دوبخشی هم توجهتون رو جلب میکنم به این لینک: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. یه کم برید پایینتر خصوصیات گراف رو بخونید: bicolorable (دو-رنگ پذیر) - واضحه هر گراف دو بخشی ۲-رنگپذیره. nonplanar (غیر مسطح) - شامل زیرگراف غیرمسطح [tex]K_{3,3}[/tex] هستش. نمیتونه مسطح باشه. nonhamiltonian (غیر همیلتونی) بنابراین گزارههای الف و ج رد میشن. تنها گزینهی باقیمونده میشه گزینهی ۱. |
|
RE: ساختمان گسسته ۹۱ مهندسی کامپیوتر - fazel-d - 30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۲۴ ب.ظ
نکته ای که در سوال ۴۳ وجود داره اینه که کد: (K-n)%2=0اگه شما مجموعه اعداد فرد طبیعی رو در نظر بگیرید، یعنی کد: {...,-۱,-۳,۱,۳,...}کد: {۱,۳,۵,۷,...}معادله ای که تعریف شده، دنبال تعداد جوابهای صحیح و غیر منفی است. یعنی تعداد حالاتی که n شی مشابه می خواهند در k جعبه متمایز قرار بگیرند که فرمول آن به صورت ترکیب k-1 از n+k-1 است. اما تاثیر اعداد مجموعه تعریف شده بالا در کجای مسئله است؟ باید گفت هیچ جا.!! چرا که برای فرمول بالا برای تمامی اعداد غیر منفی صحیح است و در اینجا فقط ما اعداد انتخابی رو محدود کرده ایم. پس گزینه صحیح همان گزینه ۱ دفترچه A است. سوال ۴۴ همین سوال با یک تغییر کوچک در سراسری ۸۶ اومده بود. اونجا گفته بود که، صفر نباشه - اعداد ۱۱ و ۱۲ و ۲۱ و ۲۲ نباشه.که جواب مسئله ۷An-1 + 14An-2 بود که متاسفانه من به اون ۲۲ ای که در صورت سوال بود توجه نکردم و همون گزینه ۷An-1 + 14An-2 رو زدم که غلطه.!! گزینه صحیح ۷An-1 + 15An-2 است. سوال ۴۵ رو هم در یکی از سالهای کنکور دیده بودم ومن نزدم سوال ۴۶ مسطح نیست. تعریف مسطح اینه که یالی در گراف با هم برخورد نداشته باشند. مثلا اگر شما یال (۵و۶) رو از پشت راس ۷ عبور بدید، اون وقت نمی تونید یال (۱و۷) رو رسم کنید. موارد صحیح ، مسیر همیلتونی داشت ولی دور نداشت و با رنگهای آبی و قرمز می شد رنگ کرد. |
RE: ساختمان گسسته ۹۱ مهندسی کامپیوتر - _MAjid_ - 01 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۰۶ ب.ظ
(۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۲۴ ب.ظ)mbayati نوشته شده توسط:(30 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۲۹ ب.ظ)saeed_435 نوشته شده توسط: اون سوال راستگو بودن و ...... =-=-=-=-=-=--=-=-===-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==--==- به نظر من گزینه دو دفترچه A درسته.گزینه یک و چهار که فکر نکنم شکی توش باشه که غلطه.عبارت شرطیم باید تاتولوژی باشه دیگه وگرنه که اگه بعضی جاها درست باشه بعضی جاها غلط که عملا مشخص میشه که قسمت دومو نمیشه همیشه نتیجه گرفت،یعنی هروقت شرط درسته نمی تونیم بگیم که نتیجه درست وقتی تاتولوژی نباشه. |
|
ساختمان گسسته ۹۱ مهندسی کامپیوتر - fardin_ss - 03 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۵۳ ق.ظ
بچه ها من پاسخنامه ی ماهان رو دیدم.گفته سوال آخر گزینه ۱ میشه. (د - ه) من که اشتبا حل کردم.ایشالا شما درست زدین |