|
|
آیات مورد علاقه شما - نسخهی قابل چاپ |
|
آیات مورد علاقه شما - yaser_ilam_com - 06 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۰۶ ب.ظ
شهید در قرآن : و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتاً بل احیاءُ عند ربهم یرزقون و گمان مبر آنان که در راه خدا کشته شده اند، مردگانی هستند، بلکه آنان زنده و در بارگاه پروردگارشان بهره مندند. (۱۶۹ آ ل عمران) والذین هاجروا فی سبیل الله ثم قتلوا اوماتو لیرزقنّهم اللّه رزقا حسنا وان اللّه لهو خیر الرازقین لیدخلنّهم مدخلا یرضونه. (۵۸ و ۵۹ سوره حج) یعنی آنان که در راه رضای خدا، از وطن هجرت نمودند و در راه دین خدا کشته شدند و یا مرگشان فرا رسید، البته خداوند، رزق و روزی نیکوئی در بهشت ابد نصیبشان می گرداند که همانا خداوند بهترین روزی دهندگان است. خداوند به آنان در بهشت منزلی عنایت کند که بسیار به آن راضی و خوشنود باشند. |
|
RE: آیات مورد علاقه شما - e_saeid - 06 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۲۱ ب.ظ
آرامش بخش ترین آیه برای من و امثال من گناهکار. ![]() قل یا عبادی الّذین اسرفوا علی انفسهم لا تقنطوا من رحمه الله انّ الله یغفر الذنوب جمیعا انّه هو الغفور الرحیم. (بگو ای بندگان من که بر خود اسراف وستم کرده اید! از رحمت خداوند نومید نشوید که خداوند همة گناهکاران را می آمرزد زیرا او بسیار آمرزنده ومهربان است.) |
|
آیات مورد علاقه شما - yaser_ilam_com - 06 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۲۳ ب.ظ
ماه مبارک رمضان در قرآن کریم
شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِیَ أُنزِلَ فِیهِ الْقُرْآنُ هُدًى لِّلنَّاسِ وَبَیِّنَاتٍ مِّنَ الْهُدَى وَالْفُرْقَانِ فَمَن شَهِدَ مِنکُمُ الشَّهْرَ فَلْیَصُمْهُ وَمَن کَانَ مَرِیضًا أَوْ عَلَى سَفَرٍ فَعِدَّةٌ مِّنْ أَیَّامٍ أُخَرَ یُرِیدُ اللّهُ بِکُمُ الْیُسْرَ وَلاَ یُرِیدُ بِکُمُ الْعُسْرَ وَلِتُکْمِلُواْ الْعِدَّةَ وَلِتُکَبِّرُواْ اللّهَ عَلَى مَا هَدَاکُمْ وَلَعَلَّکُمْ تَشْکُرُونَ ﴿۱۸۵ بقره﴾ ماه رمضان [همان ماه] است که در آن قرآن فرو فرستاده شده است [کتابى ] که مردم را راهبر و [متضمن] دلایل آشکار هدایت و [میزان] تشخیص حق از باطل است پس هر کس از شما این ماه را درک کند باید آن را روزه بدارد و کسى که بیمار یا در سفر است [باید به شماره آن] تعدادى از روزهاى دیگر [را روزه بدارد] خدا براى شما آسانى مىخواهد و براى شما دشوارى نمىخواهد تا شماره [مقرر] را تکمیل کنید و خدا را به پاس آنکه رهنمونیتان کرده است به بزرگى بستایید و باشد که شکرگزارى کنید |
RE: آیات مورد علاقه شما - hesab - 06 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۴۲ ب.ظ
(۰۶ فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۰۶ ب.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط: شهید در قرآن :شهید قلب تاریخ است |
|
آیات مورد علاقه شما - banou - 06 فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ب.ظ
یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا کَثیراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا وَ لا یَغْتَبْ بَعْضُکُمْ بَعْضاً أَ یُحِبُّ أَحَدُکُمْ أَنْ یَأْکُلَ لَحْمَ أَخیهِ مَیْتاً فَکَرِهْتُمُوهُ وَ اتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ تَوَّابٌ رَحیمٌ(سوره حجرات – آیه ۱۲) الف-تحقیق و جستجو در امور شخصی افراد از دیدگاه اسلام : از مسائل بسیار مهمی که دین اسلام به آن شدیدا اهتمام دارد ،نگهداری حرمت و آبروی مسلمین و پرهیز از جستجو و تفتیش عقاید آنها است .تجسس و خبر جویی از اندرون زندگی شخصی مردم جایز نیست و به هیچ کس اجازه داده نشده است که اسرار ولغزشهای مردم را افشا کند . امنیت و آسایش خاطر همگانی مردم با موارد فوق فراهم می شود .ای کسانی که ایمان آورده اید از بسیاری گمانها درباره دیگران بپرهیزید، به راستی که برخی از گمانها گناه است درباره یکدیگر جاسوسی نکنید و بعضی از شما غیبت بعضی نکنند ،آیا کسی از شما دوست دارد که گوشت برادر مرده خود را بخورد ؟که البته از آن بدتان می آید .طبق نظر مفسرین منظور از کلمه( و لا تجسوا) تحریم کنجکاوی و دنبال کردن لغزشهای اهل اسلام است چنانچه در مجمع البیان مرحوم طبرسی فرموده است که در پی جستجوی عیبهای مردم نباشید . امام صادق در این باره می فرماید اگر کسی لغزشها و گناهانی راکه از مومنین با دو چشم خود دیده و یا با دو گوش خود شنیده باشد و برای دیگران بازگو کند او از مصاریق این آیه شریفه است که می فرماید :آنان که نقل و پخش کردن کار بد در میان مومنان را دوست دارند ،در آخرت برایشان عذابی دردناک وجود دارد .( اصول کافی ج ۲ /۳۵۷ ،کتاب الایمان و الکو ،باب الغیمه والتهمه ،حدیث ۲) و پیامبر اسلام نیز می فرمایند: در باره لغزشهای مومنین تجسس نکنید ،چون که هر کس لغزشهای برادران مومن خود را پی جویی کند ،خداوند نیز لغزشهای خود او را پی جویی خواهد کرد و او را بی آبرو و رسوا خواهد کرد هرچند که در درون خانه اش باشد .(اصول کافی ج۲ /۳۳۵۵ ،کتاب ایمان و کفر ،باب من طلب ثمرات المومنین ج۵ ) امام علی در نامه معروف خود به مالک به عنوان حاکم مصر چنین می نویسد : کم ارج ترین افراد نزد تو باید کسانی باشند که نسبت به کشف و پخش عیوب و اسرار مردم حریص تر و بی باک ترند برای اینکه نوعا مردم دارای عیوبی هستند که حاکم برای پنهان داشتن آنها از همه سزاوارتر است .پس هرگز در صدد کشف کردن آن لغزشهایی که پنهان از تو (پنهان از حکومت )صورت گرفته بر نیا . چون تو به عنوان حاکم مسلمین فقط مسئول پاکسازی جامعه از آلودگی های آشکار و ظاهری هستی ،درباره لغزشهای پنهان مردم خداوند خود داوری خواهد کرد . بنابراین تا آنجا که می توانی اسرار مردم را پنهان نگه دار تا خداوند نیز اسرار تو را از مردم پنهان نگه دارد.(نهج البلاغه نامه ۵۳ )مجموعه آیات و روایاتی که در این زمینه وجود دارد به خوبی بیانگر آن است که از دیدگاه اسلام هرگز نباید حقوق افراد مسلمان با استراق سمع ،تفتیش و تجسس و افشاگری مورد تعرض قرار گیرد . پیامبر گرامی اسلام (ص): «ای کعبه خداوند چقدر تو را بزرگ و حرمتت را گرامی داشته است!!. به خدا قسم حرمت مومن از تو بیشتر است زیرا خداوند تنها یک چیز را از تو حرام کرده ولی از مومن سه چیز را حرام کرده: جان، مال و آبرو تا کسی گمان بد به او نبرد» + «ربا هفتاد و سه قسم است و آسانتر از همه چنان است که کسی با محارم خود زنا کند و بدتر ازهمه رباها تجاوز به آبروی مسلمان است» + «ای مردم! خون و مال و آبروی شما حرمت دارد تا قیام قیامت» منبع:http://www.porseman.org/q/show.aspx?id=124978 |
|
آیات مورد علاقه شما - yaser_ilam_com - 06 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ب.ظ
خلق زمین در ۶ روز : بر طبق قرآن, آفرینش این جهان در شش روز یا شش هنگام صورت گرفته است. این موضوع در ۱۰ آیه شرح داده شده است ۱- سوره: ۷ , آیه: ۵۴ در حقیقت پروردگار شما آن خدایى است که آسمانها و زمین را در شش روز آفرید سپس بر عرش [جهاندارى] استیلا یافت روز را به شب که شتابان آن را مى طلبد مىپوشاند و [نیز] خورشید و ماه و ستارگان را که به فرمان او رام شدهاند [پدید آورد] آگاه باش که [عالم] خلق و امر از آن اوست فرخنده خدایى است پروردگار جهانیان ۲- سوره: ۲۵ , آیه: ۵۹ همان کسى که آسمانها و زمین و آنچه را که میان آن دو است در شش روز آفرید آنگاه بر عرش استیلا یافت رحمتگر عام [اوست] در باره وى از خبرهاى بپرس [که مىداند] ۳- سوره: ۵۷ , آیه: ۴ اوست آن کس که آسمانها و زمین را در شش هنگام آفرید آنگاه بر عرش استیلا یافت آنچه در زمین درآید و آنچه از آن برآید و آنچه در آن بالارود [همه را] مىداند و هر کجا باشید او با شماست و خدا به هر چه مىکنید بیناست ۴- سوره: ۱۱ , آیه: ۷ و اوست کسى که آسمانها و زمین را در شش هنگام آفرید و عرش او بر آب بود تا شما را بیازماید که کدامیک نیکوکارترید و اگر بگویى شما پس از مرگ برانگیخته خواهید شد قطعا کسانى که کافر شدهاند خواهند گفت این [ادعا] جز سحرى آشکار نیست ۵- سوره: ۳۲ , آیه: ۴ خدا کسى است که آسمانها و زمین و آنچه را که میان آن دو است در شش هنگام آفرید آنگاه بر عرش [قدرت] استیلا یافت براى شما غیر از او سرپرست و شفاعتگرى نیست آیا باز هم پند نمىگیرید ۶- سوره: ۱۰ , آیه: ۳ پروردگار شما آن خدایى است که آسمانها و زمین را در شش هنگام آفرید سپس بر عرش استیلا یافت کار [آفرینش] را تدبیر مىکند شفاعتگرى جز پس از اذن او نیست این استخدا پروردگار شما پس او را بپرستید آیا پند نمىگیرید ۷- سوره: ۵۰ , آیه: ۳۸ و در حقیقت آسمانها و زمین و آنچه را که میان آن دو است در شش هنگام آفریدیم و احساس ماندگى نکردیم این شش روز, در آیات زیر شرح داده شده اند ۸- سوره: ۴۱ , آیه: ۹ بگو آیا این شمایید که واقعا به آن کسى که زمین را در دو هنگام آفرید کفر مىورزید و براى او همتایانى قرار مىدهید این است پروردگار جهانیان ۹- سوره: ۴۱ , آیه: ۱۰ و در [زمین] از فراز آن [لنگرآسا] کوهها نهاد و در آن خیر فراوان پدید آورد و مواد خوراکى آن را در چهار روز اندازه گیرى کرد [که] براى خواهندگان درست [و متناسب با نیازهایشان] است ۱۰- سوره: ۴۱ , آیه: ۱۲ پس آنها را [به صورت] هفت آسمان در دو هنگام مقرر داشت و در هر آسمانى کار [مربوط به] آن را وحى فرمود و آسمان [این] دنیا را به چراغها آذین کردیم و [آن را نیک] نگاه داشتیم این است اندازه گیرى آن نیرومند دانا |
|
آیات مورد علاقه شما - یاقوت سرخ - ۰۷ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۵۹ ق.ظ
سوره : الزمر آیه : ۳۶ أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ وَیُخَوِّفُونَکَ بِالَّذِینَ مِن دُونِهِ وَمَن یُضْلِلِ اللَّهُ فَمَا لَهُ مِنْ هَادٍ آیا خداوند کفایتکننده (امور) بندهاش نیست؟! و تو را از کسانى غیر او مىترسانند! و هر کس را خداوند در گمراهى واگذارد هرگز او را راهنمایى نخواهد بود
Is not Allah sufficient for His servant? And they seek to frighten you with those besides Him; and whomsoever Allah makes err, there is no guide for him. |
آیات مورد علاقه شما - ali reza - 07 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ب.ظ
(۰۶ فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۰۲ ب.ظ)uniquegirl نوشته شده توسط:من نمیدونستم خیلی جالبه! ممنون(06 فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۳۴ ب.ظ)ali reza نوشته شده توسط: «و هرگاه بندگان من از تو درباره من بپرسنداگه اشتباه نکنم، این آیه، معروف به لطیف ترین آیه ی قرآن هستش... --------------- یه نظر... اول از دوستمون جناب آقا یاسر تشکر میکنم به خاطر این مطالبشون و سایر دوستانی که پست گذاشتن من فکر میکنم اینجور تاپیکها اگه کوتاه باشه بیشتر مورد توجه قرار میگیره! لیست کردن چندین آیه یا قرار دان تفسیر تو این جور تاپیکها ممکنه توجه خواننده رو کمتر کنه ببخشید فقط این یه نظر بود |
|
آیات مورد علاقه شما - farhud - 07 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۳۳ ب.ظ
کُتِبَ عَلَیْکُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ کُرْهٌ لَّکُمْ وَعَسَى أَن تَکْرَهُواْ شَیْئًا وَهُوَ خَیْرٌ لَّکُمْ وَعَسَى أَن تُحِبُّواْ شَیْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّکُمْ وَاللّهُ یَعْلَمُ وَأَنتُمْ لاَ تَعْلَمُونَ ترجمه مجتبوی بر شما کارزار نوشته شد و آن شما را دشوار و ناخوش است و شاید که چیزى را خوش ندارید و آن براى شما بهتر باشد و شاید که چیزى را دوست دارید و آن براى شما بدتر باشد، و خدا [صلاح شما را] می داند و شما نمی دانید. |
|
آیات مورد علاقه شما - yaser_ilam_com - 07 فروردین ۱۳۹۱ ۰۳:۱۲ ب.ظ
« نام پیامبر بزرگوار اسلام چهار بار در قرآن کریم آمده »
« وَالَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَآمَنُوا بِمَا نُزِّلَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَهُوَ الْحَقُّ مِن رَّبِّهِمْ کَفَّرَ عَنْهُمْ سَیِّئَاتِهِمْ وَأَصْلَحَ بَالَهُمْ » محمد - جزء ۲۶ - آیه ۲ و آنان که ایمان آورده و کارهاى شایسته کردهاند و به آنچه بر محمد [ص] نازل آمده گرویدهاند [که] آن خود حق [و] از جانب پروردگارشان است [خدا نیز] بدیهایشان را زدود و حال [و روز]شان را بهبود بخشید « مَّا کَانَ مُحَمَّدٌ أَبَا أَحَدٍ مِّن رِّجَالِکُمْ وَلَکِن رَّسُولَ اللَّهِ وَخَاتَمَ النَّبِیِّینَ وَکَانَ اللَّهُ بِکُلِّ شَیْءٍ عَلِیمًا » الأحزاب - جزء ۲۲ - آیه چهل محمد پدر هیچ یک از مردان شما نیست ولى فرستاده خدا و خاتم پیامبران است و خدا همواره بر هر چیزى داناست « مُّحَمَّدٌ رَّسُولُ اللَّهِ وَالَّذِینَ مَعَهُ أَشِدَّاء عَلَى الْکُفَّارِ رُحَمَاء بَیْنَهُمْ تَرَاهُمْ رُکَّعًا سُجَّدًا یَبْتَغُونَ فَضْلًا مِّنَ اللَّهِ وَرِضْوَانًا سِیمَاهُمْ فِی وُجُوهِهِم مِّنْ أَثَرِ السُّجُودِ ذَلِکَ مَثَلُهُمْ فِی التَّوْرَاةِ وَمَثَلُهُمْ فِی الْإِنجِیلِ کَزَرْعٍ أَخْرَجَ شَطْأَهُ فَآزَرَهُ فَاسْتَغْلَظَ فَاسْتَوَى عَلَى سُوقِهِ یُعْجِبُ الزُّرَّاعَ لِیَغِیظَ بِهِمُ الْکُفَّارَ وَعَدَ اللَّهُ الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ مِنْهُم مَّغْفِرَةً وَأَجْرًا عَظِیمًا » الفتح - جزء ۲۶ _ آیه ۲۹ محمد [ص] پیامبر خداست و کسانى که با اویند بر کافران سختگیر [و] با همدیگر مهربانند آنان را در رکوع و سجود مىبینى فضل و خشنودى خدا را خواستارند علامت [مشخصه] آنان بر اثر سجود در چهرههایشان است این صفت ایشان است در تورات و مثل آنها در انجیل چون کشتهاى است که جوانه خود برآورد و آن را مایه دهد تا ستبر شود و بر ساقههاى خود بایستد و دهقانان را به شگفت آورد تا از [انبوهى] آنان [خدا] کافران را به خشم دراندازد خدا به کسانى از آنان که ایمان آورده و کارهاى شایسته کردهاند آمرزش و پاداش بزرگى وعده دادهاست « وَمَا مُحَمَّدٌ إِلاَّ رَسُولٌ قَدْ خَلَتْ مِن قَبْلِهِ الرُّسُلُ أَفَإِن مَّاتَ أَوْ قُتِلَ انقَلَبْتُمْ عَلَى أَعْقَابِکُمْ وَمَن یَنقَلِبْ عَلَىَ عَقِبَیْهِ فَلَن یَضُرَّ اللّهَ شَیْئًا وَسَیَجْزِی اللّهُ الشَّاکِرِینَ » آل عمران - جزء ۴ - آیه ۱۴۴ و محمد جز فرستادهاى که پیش از او [هم] پیامبرانى [آمده و] گذشتند نیست آیا اگر او بمیرد یا کشته شود از عقیده خود برمىگردید و هر کس از عقیده خود بازگردد هرگز هیچ زیانى به خدا نمىرساند و به زودى خداوند سپاسگزاران را پاداش مىدهد بِسْمِ اللّهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحیمْ رسول خدا - صلى الله علیه و آله - فرمود: حیثما کنتم فصلوا على فان صلاتکم تبلغنى ؛ هرجا که باشید برمن درود فرستید؛ زیرا درود شما به من مى رسد. |
|
RE: آیات مورد علاقه شما - parvaz_hj - 07 فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۲۱ ب.ظ
الا بذکر الله تطمئن القلوب... بهترین آیه ی آرامش... |
|
آیات مورد علاقه شما - banou - 07 فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۱۲ ب.ظ
این آیه رو هر وقت می خونم حس عجیبی به من میده: من اینجور برداشت کردم که هرچقدر هم که بخواهیم در گفتار و توصیفاتمون خدا رو والامقام وصف کنیم باز هم خدا از آنچه می گوییم والاتر و بالاتر است و این یعنی عظمت پروردگار عالمیان. سوره إسراء آیه ۴۳ متن آیه : سُبْحَانَهُ وَتَعَالَى عَمَّا یَقُولُونَ عُلُوّاً کَبِیراً ترجمه : خداوند از آنچه آنان ( درباره خدا به هم میبافتند و از ناروا و نقائصی که در حق او ) میگویند ، بسیار به دور و ( از اندیشه ایشان ) خیلی والاتر و بالاتر است . منبع:http://tafseerenoor.persiangig.com/17.htm |
|
آیات مورد علاقه شما - yaser_ilam_com - 07 فروردین ۱۳۹۱ ۰۸:۰۰ ب.ظ
« اعجاز در قرآن کریم » اشاره به وجود گلبول های سفید برای محافظت از بدن إِن کُلُّ نَفْسٍ لَّمَّا عَلَیْهَا حَافِظٌ سوره ۸۶: الطارق - آیه ۴ « هر کسی در درون خود نیروی پشتیبانی دارد » ناکید قرآن بر زمین که از ۷ لایه تشکیل شده است طلاق آیه ۱۲ اللَّهُ الَّذِی خَلَقَ سَبْعَ سَمَاوَاتٍ وَمِنَ الْأَرْضِ مِثْلَهُنَّ یَتَنَزَّلُ الْأَمْرُ بَیْنَهُنَّ لِتَعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ وَأَنَّ اللَّهَ قَدْ أَحَاطَ بِکُلِّ شَیْءٍ عِلْمًا خدا همان کسى است که هفت آسمان و همانند آنها هفت زمین آفرید فرمان [خدا] در میان آنها فرود مىآید تا بدانید که خدا بر هر چیزى تواناست و به راستى دانش وى هر چیزى را در بر گرفته است اتمسفر زمین در قرآن وَجَعَلْنَا السَّمَاء سَقْفًا مَّحْفُوظًا وَهُمْ عَنْ آیَاتِهَا مُعْرِضُونَ سوره انبیا - آیه ۳۲ آسمان را سقفى محفوظ قرار دادیم ولی آنان از نشانه های آن اعراض مى کنند مراحل تشکیل جنین در قرآن (مومنون آیات ۱۲ تا ۱۴) وَلَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ مِن سُلَالَةٍ مِّن طِینٍ « و به یقین انسان را از عصارهاى از گل آفریدیم » ثُمَّ جَعَلْنَاهُ نُطْفَةً فِی قَرَارٍ مَّکِینٍ « سپس او را [به صورت] نطفهاى در جایگاهى استوار قرار دادیم » ثُمَّ خَلَقْنَا النُّطْفَةَ عَلَقَةً فَخَلَقْنَا الْعَلَقَةَ مُضْغَةً فَخَلَقْنَا الْمُضْغَةَ عِظَامًا فَکَسَوْنَا الْعِظَامَ لَحْمًا ثُمَّ أَنشَأْنَاهُ خَلْقًا آخَرَ فَتَبَارَکَ اللَّهُ أَحْسَنُ الْخَالِقِینَ آنگاه نطفه را به صورت علقه درآوردیم پس آن علقه را [به صورت] مضغه گردانیدیم و آنگاه مضغه را استخوانهایى ساختیم بعد استخوانها را با گوشتى پوشانیدیم آنگاه [جنین را در] آفرینشى دیگر پدید آوردیم آفرین باد بر خدا که بهترین آفرینندگان است |
|
آیات مورد علاقه شما - hamid.adldoost - 07 فروردین ۱۳۹۱ ۰۸:۵۴ ب.ظ
به نظر من این امید آفرین ترین آیه ی قرآن هست : قل یا عبادی الذین اسرفوا علی انفسکم ، لا تقنطوا من رحمه الله ، ان الله یغفر ذنوبکم جمیعا بگو ای بندگان من که بر خود ستم کرده اید ، از رحمت خدا نا امید نشوید ، خداوند همه ی گناهانتان را می بخشد سوره زمر |
|
RE: آیات مورد علاقه شما - setaiesh - 07 فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۱۲ ب.ظ
*الا بذکر الله تطمئن القلوب* *من یتوکل علی الله فهو حسبه* |