|
|
چه طور دکترا قبول بشیم ؟ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
چه طور دکترا قبول بشیم ؟ - mig - 02 مرداد ۱۳۸۹ ۰۷:۱۵ ب.ظ
نه بابا اینقدر کشکه؟! حالا من دختر وزیری سفیری چیزی نیستیم باید برم کشکم رو بسابم |
|
چه طور دکترا قبول بشیم ؟ - admin - 03 مرداد ۱۳۸۹ ۰۷:۵۵ ب.ظ
کشک سابی هم عالمی داره واسه خودش می تونید توی این رشته دکتری بگیرید
|
|
چه طور دکترا قبول بشیم ؟ - mig - 03 مرداد ۱۳۸۹ ۱۱:۰۶ ب.ظ
ادمین جان شما می دونی باید چه چیزایی خوند، ببخشید اما کسی از نزدیکام تا حالا آزاد شرکت نکرده. کتاباشو بخونم کافیه یا باید جزوه بچه های اون دانشگاه هم گیر بیارم؟ |
|
چه طور دکترا قبول بشیم ؟ - admin - 09 مرداد ۱۳۸۹ ۰۲:۰۸ ق.ظ
عنوان این تاپیک در مورد دانشگاه آزاد نیست، من امتحان دانشگاه آزاد شرکت نکردم تا به حال، خیلی خبر ندارم. اما دوستام که برخی شرکت کرده بودن می گفتن که امتحان تشریحیه و سوالهاش هم از همه نوع داره. به هر حال سوال تشریحی یه خورده سلیقه ای می شه هم طرح کردنش و هم تصحیح کردنش. |
|
چگونه میتوانید دکترا بگیرید ؟ - princoo - 11 مرداد ۱۳۸۹ ۰۸:۱۷ ب.ظ
چگونه میتوانید دکترا بگیرید ؟ ترجمة عنوان کتاب How to get a Ph.D? اثر ام. اس. فیلیپس و دی.اس. پیو، است که مطالب خواندنی را در ارتباط با تحصیلات تکمیلی در بر می گیرد. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. منبع:http://gsa.um.ac.ir/ جناب تنهایی برای آپلود ۲۰۰کیلو جاگذاشتید خب همون رو هم نمی گذاشتید دیگه |
|
چه طور دکترا قبول بشیم ؟ - taha_h - 12 شهریور ۱۳۸۹ ۰۹:۱۳ ب.ظ
با سلام. از امسال که کنکور دکتری نیمه متمرکز میشه. قضیه با سال های قبل فرق داره/ اون وقت معلوم نیست که از چه در سهایی سوال طرح میشه؟؟ آیا برای رشتهی امنیت اطلاعات (یکی از گرایش های آِ تی) کنکور دکترا داریم؟؟ تو شریف این رشته تو مقطع دکترا هست؟؟ دقیقا چه گرایش هایی از کامژیوتر تو شریف در سطح دکترا هست؟؟ سوال آخر: مدرک زبان رو کی باید آماده داشته باشیم؟؟ یعنی همون موقع که کنکور می دیم؟؟ یا مهلت می دن؟؟ یه سوال دیگه . با توجه به وقت کم. کدوم امتحان زبان رو برای دکترای داخل پیشنهاد میدین؟؟ وکدوم موسسهی زبان رو برای کلاس؟ ببخشید که بعضی از سوال هام به این قسمت مربوط نبود |
|
چه طور دکترا قبول بشیم ؟ - admin - 13 شهریور ۱۳۸۹ ۱۲:۱۱ ق.ظ
اون طور که توی این طرح مشخص شده، این دو مرحله ای به نفعتون خواهد بود و عدالت آموزشی رو بیشتر می کنه و دست دانشگاهها رو واسه امتیاز دادن به بچه های خودشون می بنده. در مورد رشته دکتری امسال که چیزی به عنوان آی تی توی دانشکده ما نگرفتن. توی دکتری تز مهمه نه گرایش . آی تی زیر مجموعه ای از مهندسی کامپیوتر هستش و مثلاً من هم می تونم الان تز توی زمینه آی تی بردارم!. خیلی دکتری گرایش نداره و گرایش شما همون چیزیه که ازش دفاع می کنید. |
|
چه طور دکترا قبول بشیم ؟ - اسما - ۰۱ فروردین ۱۳۹۰ ۰۳:۲۷ ب.ظ
در کل رفتن دانشگاه شریف وغیره با بندپ میسر هستش. |
RE: چه طور دکترا قبول بشیم ؟ - M*Gh - 21 فروردین ۱۳۹۲ ۰۲:۱۱ ب.ظ
(۳۱ تیر ۱۳۸۹ ۱۰:۵۲ ق.ظ)mig نوشته شده توسط: سلام من دانشجوی ارشد ازادم، می خوام دکترا علوم تحقیقات بخونم ممکنه منم راهنمایی کنید کسی از دوستانم تو این زمینه اطلاعی نداره کار نشد نداره. من که در حد خودتونم. ولی مطمئنم با تلاش می تونید موفق بشید. ببخشید پایان نامتون در چه موردیه؟ |
|
چه طور دکترا قبول بشیم ؟ - M.J.R.S - 24 فروردین ۱۳۹۲ ۰۸:۴۱ ب.ظ
الگوریتم و محاسبات: ظرفیت دو نفر - محل تحصیل پردیس جزیره کیش شریف باید گِل گرفت درِِ این مملکت و سیستم آموزشی و سازمان سنجش رو! |
|
چه طور دکترا قبول بشیم ؟ - Potential - 25 فروردین ۱۳۹۲ ۰۸:۴۸ ق.ظ
واقعاً !!! |