تالار گفتمان مانشت
چگونگی استفاده از باطری لپ تاب - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲
RE: چگونگی استفاده از باطری لپ تاب - کنکوری - ۰۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۳۱ ق.ظ

(۳۱ مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۶ ب.ظ)alirrrrrr نوشته شده توسط:  لپ تاپ منم asus n55sf-b هستش،هر وقت بخوام با باطری بازیا رو اجرا کنم کلا به پت پت میافته!! و پرش صفحش خیلی زاد میشه.
به شکلی که این سیستمه گرافیک ۲gb داره اما مثلا با باطری توی یه بازی نه چندان سنگین مثل pes2012 به رقت، رنج میبره!
این مشکل عادیه؟!

منم جاهای زیادی خوندم و شنیدم که دیگه باطریها مشکل قدیمیشون رفع شده مثلا هر وقت به ۹۵% میرسه باطری من دیگه عملیات شارژ شدنش متوقف میشه و اگه زیر ۹۵% باشه شارژ انجام میشه. ولی درکل واسه من نتیجه این شد که اگه بخوام مرتب باطری بیرون بیارمو بیرون ازش نگهداری کنم،همون بهتر اینه که روی سیستم خراب بشهBig Grin.آخه واقعا خطرات بیشتری رو متحمل میشد بیرون از سیستمBig Grin!!!

اتفاقا منم چون باطریم بیرون از لپ تاپ امنیت نداشت میذاشتمش رو لپ تاپ بمونه.اما سیستمم موقع کار خیلی داغ میکرد.تو یکی از سایت ها خوندم که باطری روی لپ تاپ میتونه از عوامل داغ شدنش باشه.از وقتی باطری رو برداشتم از روی لپ تاپ خیلی خیلی کمتر داغ میشه.!!!Smile

RE: چگونگی استفاده از باطری لپ تاب - eris229 - 10 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۰۴ ق.ظ

خوب من ۱۶ ارسال قبلی رو خوندم و حسابی گیج شدم (حتی بعضی چیزهایی که تا الان فکر میکردم درسته نقض شدBig Grin)
حالا سوالی که همین چند وقت پیش یه نفر ازم پرسید رو از شما میپرسم که اگر به اون بنده خدا غلط جواب دادم بهش بگم

چطوری میشه از باطری یک لپ تاپ که همیشه در یک مکان از ان استفاده میشود به بهترین نحو مراقبت کرد؟ (اصلا نیازی به حمل کردنش به ۲متر اونطرفتر هم نیست)
اینکه باطری تا چند درصد شارژ شده باشه و بعد از لپ تاپ جدابشه خیلی مهمه؟

RE: چگونگی استفاده از باطری لپ تاب - آرتا - ۲۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۵۵ ب.ظ

دیگه برنامه به روز شبکه سه آب پاکی رو ریخت رو دست همه ما.

لپ کلام توضیحات کارشناس برنامه راجب استفاده از باطری لپ تاپ :

توی تکنولوژی های جدید ساخت باطری دیگه نگرانی راجب اینکه باطری به برق وصل باشه یا نباشه و از اون استفاده کنیم نیستش . و این نگرانی ها ماله تکنولوژی های خیلی قبلتره .

البته به این هم اشاره کردن که بسته به نوع استفاده و اینکه لپ تاپ یه جا باشه یا نباشه خودتون با باطری یا بدون باطری استفاده کنید.

دانلود انواع مقالات - niloofaraneh - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۵۲ ب.ظ

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

چگونگی استفاده از باطری لپ تاب - ۰۶medinfo - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۳۸ ب.ظ

سلام
همانطور که دوستمون Avicenna گفتن من تجزبه اش رو داشتم و حرفهای ایشون رو تصدیق میکنم.من از سال ۸۹ از بهار لپتاپ خریدم و مدام هم باطری شارژ و دیشارژ میشده و خیلی خیلی کم از لپتاپ جداش کردم یعنی حتی وقتی به برق هم بوده اون سر جای خودش بوده ولی خداروشکر مشکلی نداشته تا حالا.

RE: چگونگی استفاده از باطری لپ تاب - menrabb - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۰۹ ب.ظ

(۰۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۳۱ ق.ظ)کنکوری نوشته شده توسط:  اتفاقا منم چون باطریم بیرون از لپ تاپ امنیت نداشت میذاشتمش رو لپ تاپ بمونه.اما سیستمم موقع کار خیلی داغ میکرد.تو یکی از سایت ها خوندم که باطری روی لپ تاپ میتونه از عوامل داغ شدنش باشه.از وقتی باطری رو برداشتم از روی لپ تاپ خیلی خیلی کمتر داغ میشه.!!!Smile

یه فروشنده لپ تاپ به من توصیه میکرد وقتی که شارژر به لپ‌تاپ متصله باتری رو در نیارم چون میگفت (خدای نکرده!) اختلال برق میتونه مادربرد رو بسوزونه اما وقتی که شارژر متصله و باتری هم سرجاش هست خطری مادربرد رو تهدید نمیکنه. در هر حال توکل به خدا Confused.