![]() |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sahar_rostami2 - 08 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۵ ب.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۶ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: منم بلاخره از مسافرت اومدم احتمالا از فردا دوباره به این اجتماع زیر مجموعه میشویم D: کتابخونه نمیتونم! یعنی خودم مشکلی ندارما ! بقیه مشکل پیدا میکنن! آخه با صدای بلند درس میخونم! ![]() |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mohammad.ardeshiri - 08 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۵ ب.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۲ ۰۶:۵۸ ب.ظ)h4cker نوشته شده توسط: به نام خدا اگه فصل هشت طراحی واسط کاربر هست برای من چاپ شده بود (۰۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۵ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:میتونی یه چند روزی به کل درسو بزاری کنار نه حتی ۱ دقیقه هم نخونی چون بار روانی داره بعدش خوب میشه(08 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۶ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: منم بلاخره از مسافرت اومدم احتمالا از فردا دوباره به این اجتماع زیر مجموعه میشویم D: |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - El@he - 08 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۷ ب.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۱ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: :| هنوز که سر شبه... هنوز میتونین بخونین...میگین از فردا ..فردا هم میگین از پس فردا ..البته من خودم اینطوریم نه خب من استثناعن (خوبه ادبیات تو کنکور نمیاد :ی ) امروز مشکل داشتم و هنوز هم درست نشده... میانگین روزی ۵/۵ ساعت از اول مهر شروع کردم، خوبه به نظرتون؟ |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - helena - 09 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ق.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۱ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط:(08 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۱۹ ب.ظ)fatemeh69 نوشته شده توسط:(08 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ ب.ظ)El@he نوشته شده توسط: امروز خیلی خیلی بد بود آخ آخ ریزپردازنده!!! قلبم درد گرفت !! |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sahar-it88 - 09 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ق.ظ
سلام سلام من اومدم ![]() امروز ۶ساعت و نیم خوندم.خداروشکر.البته امروز میخواستم بیشتر بخونم بعد یه خبر خوبی بهم رسید که تا چند ساعت ذوق میکردم اصلا تمرکز نداشتم.اصلا این خبرای خوب و بد هر دوشون مشکل سازن ![]() الان هم دیگه نمیخوام بخونم میخوام تفریح کنم ![]() شب همگی خوش به امید فردای بهتر راستی دوستان فردا دهو الارضه روزه گرفتن خیلی ثواب داره.برای اونایی گفتم که یادشون نبود و دوست دارن که روزه بگیرن ![]() |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - abji22 - 09 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۲۷ ق.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۰۶ ب.ظ)IT_SUT نوشته شده توسط: تا اینجای روز واقعا خوب بود .اگه بعد اینم خوب باشه امروز رو ترکوندم منم امروزم ترکیییییید ![]() خودم باورم نمیشه ایقد خوندمه |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - iammiti - 09 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۳۲ ق.ظ
(۰۸ مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۵۷ ب.ظ)El@he نوشته شده توسط::دی یکی ادبیات یکی عربی(08 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۱ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: :| هنوز که سر شبه... هنوز میتونین بخونین...میگین از فردا ..فردا هم میگین از پس فردا ..البته من خودم اینطوریم ![]() من خودم به زور به ۷ رسوندم ولی خوب مث امروز که دانشگاه بودم ۳ ساعت خوندم ساعتش ملاک قرار ندین بهتره...تموم کردن مبحث مهمه من خودم امروز ۳ ساعت معماری خوندم از رو کتاب پارسه..دریغ از یه کلمه که بفهمم !! |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - f2000 - 09 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
من بدون ساعت درس خوندم گسسته فصل اولش از روی کتاب وحیدی حدودا ۵۰ صفحه پایگاه داده ۲ فصل اول حق جو فکر میکنم ۳ ساعتی بیشتر نخوندم ![]() |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - abji22 - 09 مهر ۱۳۹۲ ۱۲:۵۶ ق.ظ
خوندن امروزم بافهم بووووووود |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Mehrdad_CS - 09 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ق.ظ
امروز با اینکه دانشگاه بودم و قسمت عمده ای از وقتم رو گرفت، اما با این حال ۴ ساعت نظریه ی زبان ها خوندم و تقریبا فصل های ۲ و ۳ و ۴ کتاب لینز تمام شد. |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Pegasus - 09 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ ق.ظ
متاسفانه امروزاصلا نشد بخونم فردا جبران میکنم |
RE: گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - black_knight - 09 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ ق.ظ
(۰۹ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ق.ظ)Mehrdad_CS نوشته شده توسط: امروز با اینکه دانشگاه بودم و قسمت عمده ای از وقتم رو گرفت، اما با این حال ۴ ساعت نظریه ی زبان ها خوندم و تقریبا فصل های ۲ و ۳ و ۴ کتاب لینز تمام شد.۴ ساعت ۳ فصل ![]() |
گزارش - Mindhunter - 09 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۴۰ ق.ظ
سلام دوستان یه گزارشی بدم و خلاص : امروز سیستم عامل فرآیند و با تستاش قورت دادم ![]() معماری دوره دومو شروع کردم زبان لغتارو یه نگاه کردم هوش تا جستجوی آگاهانه A* رو خوندم آهان فصل متودولوژی نرم هم RUP Agile ساخت یافته و اینارم قورت دادم ۲۵% به پایان رسید هیپ هیپ هوووووووووورا ![]() راستیی من صبح ساعت ۹ پا میشم ۱۰ درس شروع میکنم این چه وضعشهههههه ![]() |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Mehrdad_CS - 09 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ق.ظ
(۰۹ مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ ق.ظ)black_knight نوشته شده توسط:البته فصل سه رو تقریبا چند روز پیش تمام کرده بودم و امشب با دو فصل دیگه مرورش کردم.(09 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ق.ظ)Mehrdad_CS نوشته شده توسط: امروز با اینکه دانشگاه بودم و قسمت عمده ای از وقتم رو گرفت، اما با این حال ۴ ساعت نظریه ی زبان ها خوندم و تقریبا فصل های ۲ و ۳ و ۴ کتاب لینز تمام شد.۴ ساعت ۳ فصل ![]() ![]() |
گروه درسی مانشت مهرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hamid88 - 09 مهر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۱ ق.ظ
امروز کم خوندم و نتونستم خون و خونریزی رابندازم.اعصابمم خورده(سیستم موسوی طیبی + طراحی پوران و مقسمی) ![]() ![]() ![]() امروز بهشون رحم کردم ولی فردا ........ ![]() ![]() میکوشمشووووووووووووون ![]() ![]() یه کاریشون میکنم که help help کنن ![]() ![]() حالا ببینید |