|
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - نسخهی قابل چاپ |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - ka arman - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۶ ق.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ق.ظ)sinaaaaa نوشته شده توسط: سلام اقا مهدی داداش دمت گرم با این تخصصیت ![]() من اگه درصدامو در ضریباشون ضرب کنم و با هم جمعشون کنم به ۲۵۴ نمیرسه
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - kimidoonekekie - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۳۹ ق.ظ
(۰۴ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۲۸ ب.ظ)kimidoonekekie نوشته شده توسط: دوستانی که اطلاع دارند و میتونن راهنمایی کنند دوستانی ک ه اطلاع دارن میشه دوباره رو این نظر بدن ؟ واقعا نگرانم و نیازمند دونستن... |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sinaaaaa - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۷ ق.ظ
داداش نذاشتی حاج مهدی یه تخمینی بگیره برای دقائقی شاد بشیم بعد مچمو بگیری ![]() به نظرت مجاز میشم؟ البته با تخصصی ۲۵ نه ۲۵۴
|
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - be_sooye_movafaghiat - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۱۸ ق.ظ
اینم دوستم که آی تی می خواست گفته بود... یه بار دیگه بپرسم... الان افرادی که تخمین میزنن عوض شدن شاید نتیجه بهتر شد ![]() زبان: ۲۰ مشترک: ۶ مدیریت ۶۸ تخصصی ۴۰ نظرتون چیه راجع بهش؟ |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - eliiinaz - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۲۸ ق.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۱۸ ق.ظ)be_sooye_movafaghiat نوشته شده توسط: اینم دوستم که آی تی می خواست گفته بود...چه قدر درصداش شبیه منه فک کنم غیرانتفاعی هم به زور قبول شیم تازه اگه شانس بیاریم |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - gholizadeh1992 - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۵۰ ق.ظ
سخنی با دوستانی دارم که میگن بچه ها رو ناراحت می کنید شما خودت قضاوت کن با تخصصی زیر ۱۰ چطور میشه رتبه خوبی آورد ؟ در یک صورت که بقیه دروس رو عالی زده باشی نه اینکه از حد معمولی هم پایین تر یا حتی سفید ! چرا باید بگم آره روزانه قبولی بعد نتایج بیاد بخوره تو پرش !!! خوشحالی موقتی بگیره و بعد اعلام نتایج ضربه روحی ! امید دادن باید معقول باشه ، من هرکسی رو که می گفتم احتمال قبولیتون کمه به سال بعد امیدوارشون می کردم و میگفتم که شما تجربه ای دارید که اکثر داوطلبین سال بعد اونو ندارن و خام هستند و ... |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sadradin - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۵۲ ق.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۲۸ ق.ظ)eliiinaz نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۱۸ ق.ظ)be_sooye_movafaghiat نوشته شده توسط: اینم دوستم که آی تی می خواست گفته بود...چه قدر درصداش شبیه منه فک کنم غیرانتفاعی هم به زور قبول شیم تازه اگه شانس بیاریم دانشگاه غیرانتفایی یکجورایی فقط گرفتن مدرک هست ..... ![]() از بین غیرانتفایی ها بابل و امام رضا بهترین هستن به نظر بنده .... به شخصه هم امام رضا خوندم و صنعتی فولاد که هر ۲ تاش را بعد از یک ترم بیخیال شدم ![]() اما امسال امیدم به دولتی هست .... توکل برخدا |
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Asemaneabi - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۵۵ ق.ظ
اای واااااااااااااااااااااای ای هوااااااااااااااااااااااااااااااار چرا جواب منو نمیدید واقعاااااااااااااااااااااا؟؟؟ ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اصلا پست های من نمایش داده میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای زبان ۴۰ مشترک ۱۵ تخصصی ۵۹ معماری سفید به خدا اگه نگید خودمو از برج میلاد پرت میکنم پایین اه |
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - gholizadeh1992 - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۱۲ ق.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۵۵ ق.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: اای واااااااااااااااااااااای من خودم رو در برابر جان شما مسئول میدونم زبانتون خیلی خوبه ، تخصصیتون هم همینطور مدیریت و معماری ؟! هیچی مشترک هم یه خورده پایینه ولی نه خیلی کم زیر ۳۰۰ هستید ولی نه زیر ۱۰۰ |
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - kimidoonekekie - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۰ ق.ظ
خواهش میکنم ب من هم جواب بدید برا من هم تخمین بزنیدددددددددددددددد زبان ۳۷ مشترک ۱۰ تخصصی ۳۰ معماری ۱۷ |
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - saeedehs - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ق.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۳۱ ب.ظ)saeedehs نوشته شده توسط: زبان زیر۱۰ درصد کسی هم نظری برای این درصدا نداد امیدی به ۱۰۰-۲۰۰ هست؟ |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sadradin - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۸ ق.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ق.ظ)saeedehs نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۳۱ ب.ظ)saeedehs نوشته شده توسط: زبان زیر۱۰ درصد به نظر شبانه و روزانه قبولید به امید خدا .....
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - saho - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۰ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۵۵ ق.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: اای واااااااااااااااااااااایفکر کنم شانس بالایی دارین برای روزانه (۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ق.ظ)saeedehs نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۳۱ ب.ظ)saeedehs نوشته شده توسط: زبان زیر۱۰ درصد اره امید هست |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - kimidoonekekie - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۰ ق.ظ)kimidoonekekie نوشته شده توسط: خواهش میکنم ب من هم جواب بدید منم باید داد و هوار کنم ؟ خب بابا ب منم بگید ....گنا ک نکردم با وقار میگم ...... لطفا ب منم بگید رتبم تو چه مایه ایه...
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - mahdi.68 - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ق.ظ)sinaaaaa نوشته شده توسط: سلام اقا مهدی سلام دوست عزیز. یه پیشنهاد بهت میدم. کلا به حرف هیچ کس توی این نظر سنجی ها نمیشه صد در صد اطمینان کرد. در آخر فقط نظر سازمان سنجش هست که مهمه. پس به حرف هیچ کس اطمینان نکن. ولی به نظر من شما هم میتونید امیدوار باشید. توی گرایش ۱ و ۴ بنظرم می تونید امید روزانه یا شبانه داشته باشید. (۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۵۵ ق.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: اای واااااااااااااااااااااای سلام دوست عزیز. امیدوام هنوز از برج پرت نشده باشی پایین!! بنظرم خوبه نسبت به امسال فکر میکنم بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ (۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ق.ظ)saeedehs نوشته شده توسط:(02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۳۱ ب.ظ)saeedehs نوشته شده توسط: زبان زیر۱۰ درصد آره دوست عزیز . درصد مشترک شما از میانگین بیشتر خدارو شکر شک نکن حداقل گرایش ۱ و ۴ نزدیک ۱۰۰ میشی گرایش ۲ و ۳ هم بین ۱۰۰ تا ۲۰۰/ (۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ب.ظ)kimidoonekekie نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۰ ق.ظ)kimidoonekekie نوشته شده توسط: خواهش میکنم ب من هم جواب بدید سلام دوست عزیز دوست ندارم بگم خوب نزدی ولی امسال هیچ چیز رو نمیشه تعیین کرد امیدوارم که روزانه قبول شید این نظر شخصی بنده هست ولی اطمینانی بهش نیست. بنابراین تا نظر سازمان سنجش صبر کن. فکر میکنم بالای ۳۵۰ هستید همه گفتن و پرسیدنو ما هم تا تونستیم دلداری دادیم و جواب دادیم. ولی هیچ کی پیدا نشد مارو دلداری بده. یادتووووووون باشه. بازم واسه اطمینان میذارم بلکه یکی بفکر حال خراب ما افتاد و یه دلداری داد. زبان: سفید مشترک: ۱۰ ![]() هوش: ۷۷ پایگاه: ۸۳ سیستم عامل: ۵۵ معماری: ۱۰ ![]() (۰۴ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۳۵ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط:(04 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۵۴ ب.ظ)mahdi.68 نوشته شده توسط:(04 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۴۷ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: تخمین بزنید که حلالتون نمیکنماااا آخه . . . !!! ![]() باشه اگه راست میگی پس منم راستشو بهت میگم بالای ۶۰۰ میشی! البته با امیدواری امسال واقعا خونده بودی؟ |