![]() |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - ali123321 - 13 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۲۵ ب.ظ
من که استرس ندارم!!! چون رتبه ۱ مال خودمه............ جون عمم!!! ![]() |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - lotus - 13 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۱ ب.ظ
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۱ ب.ظ)ayubes نوشته شده توسط: دوستان جند تا از کارنامه هی پارسال خودم و دوستان رو گداشتتم ممنون اما ای کاش معدل موثر رو هم میذاشتید!میگن کم تاثیری هم نداره این معدل!! شما با این رتبه ۱۱۰۰ تون پارسال کجا قبول شدید؟ انتخاب رشته کردید؟ |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - ستاره قطبی - ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ب.ظ
کامپیوتر من خراب شد شماره پرونده و داوطلبیم پاک شده!!! به نظزتون بایدچکار کنم حالا؟؟ |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - yahoo_manesht - 14 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۱۴ ق.ظ
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۵۱ ب.ظ)ستاره قطبی نوشته شده توسط: کامپیوتر من خراب شد دوست عزیز نگران نباشین. حتما خود مسئولین پیش بینی همچین اتفاق هایی رو کردن. من دقیقا یادم نمی یاد. اما فکر می کنم که کارت ورود به جلسه رو می تونستیم بدون داشتن اینها و براساس کارت ملی و شناسنامه هم از سایت دانلود کنیم. من هم استرس دارم. برا منم دعا کنید. بهش احتیاج دارم |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - ayubes - 14 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ق.ظ
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۴۱ ب.ظ)lotus نوشته شده توسط:من با ۱۱۰۰ مجازی شیراز مدیریت سیستم های اطلا عات قبول شدم ونرفتم(13 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۱ ب.ظ)ayubes نوشته شده توسط: دوستان جند تا از کارنامه هی پارسال خودم و دوستان رو گداشتتم |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - persian_boy - 14 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۰۰ ق.ظ
سلام. خدایا مرا آن ده که آن به. خدایا! مرا معبر آرامش کن ؛ تا آنجا که نفرت هست ، عشق جاری سازم. آنجا که خطا هست ، بخشایش بگسترم . آنجا که جدایی هست ، وصل بیافرینم. آنجا که لغزش و دروغ هست ، حقیقت بیاورم. آنجا که تردید هست ، ایمان بیاورم. آنجا که ظلمت هست ، نور بتابانم . و آنجا که اندوه است ، شادی منتشر کنم. خدایا! مرا موهبت آن عطا کن تا به جای آسودن ،به دیگران آسایش بخشم. و بجای آنکه دیگران درکم کنند ، درکشان کنم. و بجای آنکه عشق دریافت کنم ، عشق بورزم. زیرا با فراموش کردن خویش است که می توان به هرچیز رسید. ----------------------------------------------------------------------------- و من یتق الله یجعل له مخرجاً و یرزقه من حیث لا یحتسب ومن یتوکل علی الله فهو حسبه ان الله بالغ امره قد جعل الله لکل شیء قدرا (قرآن کریم-سوره طلاق-آیه ۲ و ۳) ترجمه: و هر کس تقوای الهی پیشه کند، خداوند راه نجاتی برای او فراهم میکند،و او را از جایی که گمان ندارد روزی میدهد؛ و هر کس بر خدا توکل کند، کفایت امرش را میکند؛ خداوند فرمان خود را به انجام میرساند؛ و خدا برای هر چیزی اندازهای قرار داده است! ----------------------------------------------------------------------------- دوستان خودتون و سرنوشتتون رو به دست خدا بسپارید، دلتون رو با خدا بی ریا کنید و مطمئن باشید که هرچی مقدر باشه، خیر و صلاح همه مون در اون بوده. قلباً امیدوارم و از خدا با اخلاص می خوام که همه ی دوستانی که زحمت کشیدن به بهترین چیزی که استحقاق و انتظارش رو دارن برسن. منم راضیم به رضای خودش. یا علی |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - nader618 - 14 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۵۳ ق.ظ
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۱۶ ب.ظ)adele_69 نوشته شده توسط:(13 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۲۳ ب.ظ)nader618 نوشته شده توسط: به نظر من فرق بین ازاد و دولتی ارزش این همه زحمت و این همه استرس رو نداره بله من هم قبول دارم که دولتی یه چیزه دیگس و خودم هم توی حرفام گفتم فرق بین ازاد و دولتی!!!!!!ولی یه نظر دادم که به نظرمن ارزشش رو نداره.اون هم به این دلیل که خیلی ها به دلایل مختلف توی روز کنکور نمیتونن از معلوماتشون درست استفاده کنن و زحماتشون بر باد میره.خیلی ها خودشون و خانوادشون چند ماه زندگیشون یه جورایی مختل میشه.من خودم کنکورم اونطور که انتظار داشتم نشد و عوامل زیادی هم توش موثر بود ولی من راحت باهاش کنار اومدم و اطرافیانم هم کمکم کردن ولی خیلی از دوستان که ازمونشون خوب نبوده رو میبینم که نتونستن باهاش کنار بیان و یه جورایی به مشکل بر خوردن.روی صحبت من بیشتر با دوستانی بود که کنکور رو زیاد خوب ندادن نه با کسایی که خوب بودن و منفی دادن ![]() ![]() (۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ ب.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط:(13 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۲۳ ب.ظ)nader618 نوشته شده توسط: من که با اینکه ۵ ماه زحمت کشیدم کاملا بیخیال دولتی شدم و میخام ازاد یه جای نزدیک برم.اصلا استرسش رو هم ندارم.یعنی کاملا پشیمونم از وقتی که واسه درس خوندن گذاشتم.باید همون سال قبل راحت میرفتم ازاد الانم ۲ ترمش رو گذرونده بودم.به نظر من فرق بین ازاد و دولتی ارزش این همه زحمت و این همه استرس رو ندارهفارق از اینکه کدومیک چه کیفیتی داره و جای کنکاش داره این نظر شما دوست عزیز اگه یه چند ماهی تشریف ببرین سره کار هزینه هاش در میاد. البته اگه نگی تو کار بهمون بده من خودم میرم سره کارر ![]() ![]() ![]() |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - adele_69 - 14 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۵۵ ق.ظ
(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۵۳ ق.ظ)nader618 نوشته شده توسط:(13 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۱۶ ب.ظ)adele_69 نوشته شده توسط: [quote='nader618' pid='175111' dateline='1367578414'] بله من هم قبول دارم که دولتی یه چیزه دیگس و خودم هم توی حرفام گفتم فرق بین ازاد و دولتی!!!!!!ولی یه نظر دادم که به نظرمن ارزشش رو نداره.اون هم به این دلیل که خیلی ها به دلایل مختلف توی روز کنکور نمیتونن از معلوماتشون درست استفاده کنن و زحماتشون بر باد میره.خیلی ها خودشون و خانوادشون چند ماه زندگیشون یه جورایی مختل میشه.من خودم کنکورم اونطور که انتظار داشتم نشد و عوامل زیادی هم توش موثر بود ولی من راحت باهاش کنار اومدم و اطرافیانم هم کمکم کردن ولی خیلی از دوستان که ازمونشون خوب نبوده رو میبینم که نتونستن باهاش کنار بیان و یه جورایی به مشکل بر خوردن.روی صحبت من بیشتر با دوستانی بود که کنکور رو زیاد خوب ندادن نه با کسایی که خوب بودن و منفی دادن ![]() ![]() [quote='Trex2008' pid='175172' dateline='1367604746'] [quote='nader618' pid='175111' dateline='1367578414'] منم فکر کنم مجبورشم برم آزاد ![]() |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - samaneh_aftab - 14 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۰۲ ق.ظ
دلم میخواد امسال هرطور شده قبول شم چقدر دلم میخواست دانشگاه اصفهان قبول شم. هر روز که از سرکار دارم میرم خونه با حسرت به درش نگاه میکنم و غصه میخورم چی فکر میکردم چی شد فقط امیدوارم ۱ جا قبول شم. غیرانتفاعی/مجازی/.... دیگه حوصله ندارم ۹ ماه از زندگیم دوباره بزنم بشینم به درس خوندن. ۱ عالم برنامه برای بعد کنکور داشتم بدشانسی همه جا را هم پر کرده بدم که دارم برای ارشد درس میخونم. سر کار/ جمع دوستان/ فامیل/ همه جا حالا همه هی ازم سراغ میگیرن ![]() ***************************************** بچه ها به نظرتون ۲۲ اردیبهشت نتیجه ها را ۱۲ شب میزنن ؟ یا ۸ و ۹ صبح؟ دلم نمیخواد تو محل کارم از رتبم با خبر بشم. میترشم همونجا بزنم زیر گریه |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - nina69 - 14 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۱۱ ق.ظ
دوستان عزیز صبور باشید،غصه خوردن و استرس داشتن زمان کوتاه نمیکنه |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - virtual girl - 14 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۱۱ ق.ظ
ایشالا همه به نتیجه برسیم ولی اگه دوستایی که اینجا پیدا کردم قبول شن و برن و بعد من تنها بمونم ... دلم خیلیییییییی میگیره ![]() |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - Amir V - 14 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۱۴ ق.ظ
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۱۱ ب.ظ)arcsin نوشته شده توسط: آقا شما ها چند سال تو زمینه ی خواب شفاف (lucid dreaming) کار کردید که خواب هاتون اینقدر وضوحش بالاست، من تو خواب هام شب و روز رو تشخیص نمیدم حالا شما دارید میگید رتبتون رو هم دیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عجب روزگاریه.....آره من خوابای مهمم رو یادم میمونه. خوابهایی که میبینم گاها با وضوح HD هم هست! ![]() |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - H3NGAM3H - 14 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۳۴ ق.ظ
من که اصلا عین خیالم نیست کلا یادم رفته بود کنکوری هم دادم دیشب متوجه شدم نتیجه ها رو میخوان بزنن : دی |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - neda_Network - 14 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۱۴ ق.ظ
(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۲۵ ب.ظ)ali123321 نوشته شده توسط: من که استرس ندارم!!! چون رتبه ۱ مال خودمه............ جون عمم!!! رتبه یک قبلا توسط اینجانب رزرو شده است لطفا به فکر دوم به بعد شدن باشید با تشکر روابط عمومی خودم ![]() |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - Mohammad-A - 14 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۲۱ ق.ظ
حالا خوبه دوستان رتبههای کامل رو خواب میبینند. من یه بار خواب دیدم رتبهم ۱۹۵.۵ شده ![]() نمیدونم این نیمنفر کیه بهتر از من بوده کارنامهش. |