|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - نسخهی قابل چاپ |
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - vesta - 24 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۳۵ ق.ظ
(۲۴ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۲۸ ق.ظ)maneshty نوشته شده توسط: (جغدی در لباس چکاوک! خدا قبول کنه ازتون ![]() ------------------------ گشنمه، صبحانه میخوام نون تازه عطرش بپیچه تو فضااااااا همراه یه چای تازه دم یادش بخیر بابا صبح زود صبحانه میخورد بره سرکار به عطر نونی که میخرید یا نیمرویی که مامان براش میپخت بیدار میشدیم |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - SaMiRa.e - 24 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۴۹ ق.ظ
سلام بر سحر خیزان مانشتی ![]() شدم مثل زبل خان ، یکم اینطرفی یکم تاپیک شب زنده داران ![]() ![]() حالا از هردو بیرونم نکنید
|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - دلشکسته - ۲۴ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۵۱ ق.ظ
سحر خیز باشید تا به کارهاتون برسید، به قول ' maneshty' اگه به کارهاتون نمیرسید باید شبا دیر بخوابید ما که ساعت ۳ خوابیدیم الان بیدار شدیم ولی بازم به کارهامون نمیرسیم راه دیگری هم وجود دارد عایا؟؟؟؟
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - vesta - 24 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۵۴ ق.ظ
(۲۴ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۴۹ ق.ظ)SaMiRa.e نوشته شده توسط: حالا از هردو بیرونم نکنید کی جرات میکنه با اون رنگ صورتی که دارید ![]() (۲۴ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۵۱ ق.ظ)دلشکسته نوشته شده توسط: سحر خیز باشید تا به کارهاتون برسید، به قول ' maneshty' اگه به کارهاتون نمیرسید باید شبا دیر بخوابید ما که ساعت ۳ خوابیدیم الان بیدار شدیم ولی بازم به کارهامون نمیرسیمکلا بیخیال خواب شید
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - SaMiRa.e - 24 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۰۰ ق.ظ
(۲۴ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۵۴ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: کی جرات میکنه با اون رنگ صورتی که دارید ![]() ![]() خیلی ممنون ، الان دقیقا توجیح شدم
|
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - SaMiRa.e - 24 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۲۳ ق.ظ
خوب با اجازه سحر خیزان گرامی ، رفتیم تا ظهر ![]() نیام ببینم تاپیک ۶ صفحه رفته جلو ( نقض قوانین سحر خیــــــــــــــــزان ![]() )
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - vesta - 24 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۲۹ ق.ظ
(۲۴ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۱۳ ق.ظ)آخرین مبارز نوشته شده توسط: سلام...منم اومدم خوش اومدین، روز اول رو که خوب بیدار شدید ![]() (۲۴ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۲۳ ق.ظ)SaMiRa.e نوشته شده توسط: خوب با اجازه سحر خیزان گرامی ، رفتیم تا ظهر با خیال راحت برو خانم مدیر، حواسم هست بچه ها شیطونی نکنن
|
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - A V A - 24 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۵۷ ب.ظ
کاش اینجا الارم داشت ![]() Sent from my C6603 using Tapatalk |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - vesta - 25 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۲۱ ق.ظ
سلام به همگی صبحتون به خیر سرما خوردم بدجور گلوم درد میکنه...سردمه... |
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - دلشکسته - ۲۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۴۲ ق.ظ
(۲۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۲۱ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: سلام به همگی شما که کله ی سحر بیدار میشید سعی کنید نکات ایمنی رو هم رعایت کنید ![]()
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - SaMiRa.e - 25 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۴۷ ق.ظ
(۲۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۴۲ ق.ظ)دلشکسته نوشته شده توسط: شما که کله ی سحر بیدار میشید سعی کنید نکات ایمنی رو هم رعایت کنید سلام ، صبح همه بخیر ![]() یه سوال فنی ![]() هرکسی زود بیدار میشه ، مگه سرما میخوره ؟! ارتباطی نداره داره ؟ ![]() ![]() انشالله همیشه همگی سلامت باشید
|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - زهرا سادات - ۲۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۱۶ ب.ظ
رفتم تاپیک بغلی سرکشی گفتم به شما سر نزنم ناراحت می شین بلــــــــــــــه یه همچین آدم عادلی هستم من
|
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - vesta - 26 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۷ ق.ظ
سلام صبح به خیر خدایا سحر خیزان را زیاد بنما آمیــــــــــــــــــن
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - دلشکسته - ۲۶ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۵۴ ق.ظ
(۲۶ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۷ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: سلام خدایا در سال جدید به سحر خیزان پول خوب، کار خوب، همسر خوب، خونه ی خوب، ماشین توپ عطا بفرما ![]()
|
|
Re: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - negar.v - 26 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۲۳ ق.ظ
من ۶ بیدار شدما،ولی الان حاضر میزنم ![]() Sent from my ME172V using Tapatalk |