![]() |
راهنمای بخش هدیه - نسخهی قابل چاپ |
راهنمای بخش هدیه - admin - 03 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۵ ق.ظ
این مشکل ستل کردن هست. اگه مبلغ کم شده مشخصاتش رو برای من ارسال کنید تا بررسی کنم. |
RE: راهنمای بخش هدیه - Manix - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۲۱ ب.ظ
یه مشکل جدید ![]() |
RE: راهنمای بخش هدیه - Masoud05 - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۰۵ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۲۱ ب.ظ)Manix نوشته شده توسط: یه مشکل جدید من امروز که امتحان کردم ، یه لحظه این اومد اما بعد وارد خود سایت مانشت شد و یه پیام مبنی بر موفقیت آمیز بودن عملیات داد |
RE: راهنمای بخش هدیه - Manix - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۲۲ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۰۵ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: من امروز که امتحان کردم ، یه لحظه این اومد اما بعد وارد خود سایت مانشت شد و یه پیام مبنی بر موفقیت آمیز بودن عملیات داد من هم ریفرش رو زدم ولی این اومد: |
راهنمای بخش هدیه - admin - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۴۹ ب.ظ
فکر میکنم به تومان باشه. از شروع تا الان حدود ۱ میلیون کمک شده و حدود ۱ میلیون هزینه شده. (شروع از ۳ سال پیش هست!) امروز برای اولین بار صندوق مانشت ترازش منفی شد ![]() ![]() |
راهنمای بخش هدیه - fatima1537 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۵۸ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۴۹ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: امروز برای اولین بار صندوق مانشت ترازش منفی شدمن یادمه قبلا هم یکبار منفی شده بود. حالا انشاالله دوباره پر میشه ![]() مخصوصا که الان وقت شیرینی گرفتن از دوستای مانشتی هست ![]() |
راهنمای بخش هدیه - admin - 23 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۰۳ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۵۸ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: مخصوصا که الان وقت شیرینی گرفتن از دوستای مانشتی هستاگه بدن ![]() ![]() |