![]() |
بهترین مدرک برای رفتن به خارج از کشور - نسخهی قابل چاپ |
RE: بهترین مدرک برای رفتن به خارج از کشور - پشتکار - ۰۵ فروردین ۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ ق.ظ
(۲۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۲۱ ب.ظ)wildcoder نوشته شده توسط: شما باید اول هدفتونو مشخص کنید بعد.اگه هدفتون یادگیری زبان که دانشتون بره بالا کلا تو محیط زبان باشید واستون خوبه.مهم هم نیست چی و چه جوری کار میکنید.کتاب فیلم موسیقی.هدفم رو در پست اول گفتم: میخوام واسه زبان ارشد آزاد بخونم، میخوام طوری باشه که بتونم بعدش روی یکی از این مدارک هم حساب باز کنم. ضمنا آزمون تولیمو چطوره و به چه دردی میخوره؟ |
RE: بهترین مدرک برای رفتن به خارج از کشور - wildcoder - 05 فروردین ۱۳۹۱ ۰۸:۳۴ ب.ظ
هدف اگه کنکوره که هر کاری بکنی تو قالب زبان خوبه ولی خوندن متن بیشترین کمک و میکنه.ولی آزمون های دیگه باید با هدف باشند که کدوم کشور و کی و چه نمره ای می خواید بگیرید.چون هم هزینه ی آزمون بالاست هم ۲ سال بیشتر اعتبار نداره.و کشور با کشور فرق داره دانشگاه با دانشگاه نمرش با هم متفاوت.کسی که از آیلتس ۶ می خواد باید حداقل ۳ ماه روزی ۴ ۵ ساعت کار کنه. |
بهترین مدرک برای رفتن به خارج از کشور - پشتکار - ۰۷ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۳۹ ق.ظ
این نرم افزارهای نارسیس که واسه تافل و vocab و ۵۰۴ داره مناسبه؟ چطورین؟ قیمت چنده؟ به نظرتون واسه کنکور کدوم یکی بیشتر به درد می خوره؟ ضمنا اگه کسی داره بگه چطوری نحوه استفاده شون رو ممنون می شم ![]() مرسی |
RE: بهترین مدرک برای رفتن به خارج از کشور - پشتکار - ۱۳ فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۰۸ ب.ظ
(۰۷ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۳۹ ق.ظ)پشتکار نوشته شده توسط: این نرم افزارهای نارسیس که واسه تافل و vocab و ۵۰۴ داره مناسبه؟ کسی نیست راهنمایی کنه؟ کسی نیست استفاده کرده باشه؟ |
بهترین مدرک برای رفتن به خارج از کشور - saeed_orage - 14 آبان ۱۳۹۱ ۰۹:۳۶ ق.ظ
بهترین و جدیدترین محصولات آموزش زبان سریال،کارتون،سریهای صوتی و... مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: بهترین مدرک برای رفتن به خارج از کشور - tahmasebi - 26 اسفند ۱۳۹۱ ۰۸:۰۵ ب.ظ
(۱۳ فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۰۸ ب.ظ)پشتکار نوشته شده توسط:(07 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۳۹ ق.ظ)پشتکار نوشته شده توسط: این نرم افزارهای نارسیس که واسه تافل و vocab و ۵۰۴ داره مناسبه؟ از نرم افزار نارسیس واسه تافلش که استفاده کردم راضی بودم |
RE: بهترین مدرک برای رفتن به خارج از کشور - hosseinAlimoradi - 26 مرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۲۴ ق.ظ
سلام من خودم از jMemorize یه ذره استفاده کردم دیدم فایده نداره چون اولا حفظ صرف لغات کمکی به شکا نمی کنه و نمی تونی در ترجمه یا مکالمه از اونها استفاده کنی چون هر لغت در شرایط خاصی استعمال می شه ثانیا ماندگار نیست من از روی کتاب ۵۰۴ و لغات ضروری تافل رو حفظ کردم و یه مدتی ۱۱۰۰ رو شروع کردم واقعا سنگینه |
بهترین مدرک برای رفتن به خارج از کشور - ppositiveenergy - 22 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۹ ب.ظ
دانشگاههای کانادا چه مدرکی را برای زبان قبول دارند؟کسی اطلاع داره؟ |
بهترین مدرک برای رفتن به خارج از کشور - Abrekhoshhal - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۸ ب.ظ
باید برید تو سایت دانشگاه ها جداگونه اینها رو چک کنین !! معمولا ایلس و تافل وو قبول دارن اما مینیمم نمره فرق داره تو دانشگاه های مختلف ![]() |
بهترین مدرک برای رفتن به خارج از کشور - ریحان - ۰۱ خرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۲۲ ب.ظ
درنهایت چه منابعی واسه شروع ایلتس بخریم؟ امتحانش کی است؟ ثبت نامش کیه؟ |