![]() |
کنکور آزمایشی مجازی مانشت - نسخهی قابل چاپ |
کنکور آزمایشی مجازی مانشت - admin - 06 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۵۴ ب.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۴۹ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: اگر امکان این باشه که ببینیم در هر رشته (کامپیوتر - آی تی - علوم) تا حالا چند نفر ثبت نام کردن خیلی خوب میشهان شا الله این قابلیت رو به همراه یه قابلیت دیگه به انجمن اضافه میکنیم. (۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۱۵ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: حالا انتظار خودتون چند نفر شرکت کننده است؟حداقل ۱۰۰۰ نفر ![]() (۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۱۵ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: در حال حاضر فقط آدم می دونه که یه کنکوری قراره برگزار بشه. خوب ریسک ثبت نام در چنین آزمونی بالاست مخصوصا برای کسی که خیلی جدی می خواد برای کنکور بخونهبله درسته و به خاطر همین هم احتمالاً آزمون رو یه مرحلهای برگزار میکنیم که برنامه بچههایی که شرکت کردن به هم نخوره و از طرفی زمانش رو هم یه موقع جالب میگذاریم که همه بهش احتیاج دارن ![]() |
کنکور آزمایشی مجازی مانشت - خراسانی - ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۳۴ ب.ظ
سلام خوب هستین؟ چند بیشنهاد( که البته فقط در زمینه ی مشورت و همفکری هست-شرمنده که دکمه p صفحه کلید کار نمیکنه و به جایش ب نوشته ایم) بیشنهاد می شود از اعضای فعال ، در انجمن استفاده کنید و به صورت نمایندگی مانشت در هر دانشگاه یک یا دو نفر ( به صئرت افتخاری ( که بار مالی نداشته باشیم ) استفاده کنیم. مثلا آقای ایکس و یا خانم ایگرگ از دانشگاه خرم آباد در دانشگاه خرم آباد، فلانی از دانشگاه مشهد در همان دانشگاه و ... میشه هرزمان که طرح نتیجه داد و به یک حداقلی رسیدیم ، برای نماینده های افتخاریمان ، در مد یا باداش و ... در نظر بگیریم . برای ثبت نام لازم نیست که هزینه ی خیلی بایینی داشته باشیم بلکه کیفیت کار هست که بچه ها رو جذب می کنه. هزینه ی خیلی بایین هم عامل منفی حساب میشه چون ناخود آگاه به داوطلب این طور القا میشه که کیفیت کار هم کمتر بوده . برای ما که می خواهیم عدالت اجتماعی باشه، بعد از محاسبه ی هزینه های دقیق ، و درآمد کافی ( نه خیلی کم یا خیلی زیاد برای افراد گروه، سعی کنیم هزینه ها معقول باشه تا هم کار دنباله دارذ باشه و ادامه بیدا کنه( یعنی خیلی هم کم نباشه ) هم خیلی زیاد نباشه( که مثلا شخص بگه اگر بخواهیم این قدر هزینه کنیم ، خوب به جای مانشت ، در فلان موسسه ثبت نام می کنیم) اگر آزمون ها را تحت بسیج ( یا انجمن یا یک گروه دانشگاهی فراگیری که در تمام دانشگاه ها نماینده داشته باشه) برگذار کنیم اعتبارمان ( و البته اعتبار آن گروه ( که بیشنهاد میشود بسیج باشد) بیشتر خواهد شد.( به علت انجام کار علمی ای در این سطح و به وسعت تمام کشور .) بیشنهاد میشود برگذاری آزمون به صورت حضوری هم (علاوه بر مجازی یا اینترنتی که مد نظر داشته ایم)برگذار بشود. این طوری اعتماد بچه ها برای رسیدگی ، بیشتر میشه( تا وقتی که آزمون ها فقط اینترنتی باشه. البته این مسائل فقط در حد بیشنهاد بوده و شاید تنها بعضی از مسایل آن کاربردی باشد . موفق باشین |
کنکور آزمایشی مجازی مانشت - ania_13 - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ ق.ظ
سلام ببخشید هزینه این آزمونا به چه صورته؟ من پارسال پارسه بودم درواقع اگه نمیرفتم شاید رتبم الان خیلی بهتر بود. برنامتون چیه؟ سئوالا رو کی طرح میکنه؟ (۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۲:۳۴ ب.ظ)خراسانی نوشته شده توسط: برای ثبت نام لازم نیست که هزینه ی خیلی بایینی داشته باشیم بلکه کیفیت کار هست که بچه ها رو جذب می کنه. هزینه ی خیلی بایین هم عامل منفی حساب میشه چون ناخود آگاه به داوطلب این طور القا میشه که کیفیت کار هم کمتر بوده .باور کنید ما همچین فکری نمیکنیم قیمتو نبرید بالا ![]() من آی تی ثبت نام کردم تو ردیف ۲۸۰ قرار گرفتم یعنی ۲۸۰ نفر تا حالا ثبت نام کردن؟ |
کنکور آزمایشی مجازی مانشت - ania_13 - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۲ ق.ظ
آقای تنهایی نکنه آزمون رو بیخیال شدین که جواب نمیدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
کنکور آزمایشی مجازی مانشت - admin - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۰ ق.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۲ ق.ظ)ania_13 نوشته شده توسط: آقای تنهایی نکنه آزمون رو بیخیال شدین که جواب نمیدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بیخیال نشدیم اما با توجه به استقبالی که تا الان شده خیلی امیدی به برگزاری نداریم. (۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ ق.ظ)ania_13 نوشته شده توسط: ببخشید هزینه این آزمونا به چه صورته؟در مورد هزینه تصمیمگیری نشده. بستگی مستقیم به تعداد شرکتکننده و تخمینهایی داره که میزنیم. با یه سری از افراد در مورد طراحی صحبت شده (چه دانشجو و چه هیات علمی)، طراحهای پارسه هم حاضر هستند برای ما طراحی کنن. هر چند به شخصه طراحی سوالات موسساتی مثل پارسه و ماهان رو بسیار ضعیف میدونم. |
RE: کنکور آزمایشی مجازی مانشت - Mahbanoo313 - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۳ ب.ظ
من می خوام آزمون ثبت نام کنم . دلمو خوش کرده بودم به آزمون مانشت .آخه هیچکدوم از موسسات رو دوست ندارم توروخدا بیخیال نشیددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد دلم نمی خواد به اجبار برم و توی این موسسه ها شرکت کنم ![]() |
کنکور آزمایشی مجازی مانشت - admin - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۲۸ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۳ ب.ظ)Mahbanoo313 نوشته شده توسط: من می خوام آزمون ثبت نام کنم . دلمو خوش کرده بودم به آزمون مانشت .آخه هیچکدوم از موسسات رو دوست ندارمآزمونهای مانشت در صورت برگزاری مرحلهای نخواهد بود. نهایتاً دو تا آزمون جامع خواهد بود. البته این امر ناشی از ناتوانی ما نیست، بلکه اعتقاد داریم که تعداد آزمون بیشتر از این حد باعث مشکلاتی برای داوطلبان میشه. ان شا الله برگزار میشن. تا ببینیم خود داوطلبان چی میخوان. قیمتهای موسسات هم امسال وحشتناک بالا رفته. |
کنکور آزمایشی مجازی مانشت - saharjooon - 08 تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۷ ب.ظ
age emkan dare zaman azmoonha v hazinashoo begin mamnoon |
RE: کنکور آزمایشی مجازی مانشت - انرژی مثبت - ۰۸ تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۲۲ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۷ ب.ظ)saharjooon نوشته شده توسط: age emkan dare zaman azmoonha v hazinashoo beginدوست عزیز لطفا فارسی بنویسید فینگلیش نوشتن ممنوعه ![]() |
کنکور آزمایشی مجازی مانشت - e4me - 09 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۶ ب.ظ
ثبت نام کردم. ![]() تا حالا آزمون اینترنتی ندادم میشه بگید چطوری برگزار میشه ![]() ![]() |
کنکور آزمایشی مجازی مانشت - e4me - 11 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۸ ق.ظ
سلام کسی نیست ![]() الو... ![]() ![]() دکتر... ![]() ![]() کسی نیست جواب بده؟؟؟ یعنی کجا میتونن رفته باشن این موقع شب؟!! ![]() ![]() |
کنکور آزمایشی مجازی مانشت - admin - 11 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۵ ق.ظ
فعلاً که به حد نصاب نرسیده تعداد. احتمالاً امسال آزمونی نداشته باشیم. |
RE: کنکور آزمایشی مجازی مانشت - Masoud05 - 11 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ق.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۶ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:(11 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۵ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: فعلاً که به حد نصاب نرسیده تعداد. فردادجان حمایتت میکنیم ![]() |
کنکور آزمایشی مجازی مانشت - banou - 11 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۹ ب.ظ
لطفا واسه کنکور آزمایشی دکترا هم برنامه ریزی کنید.کاش یه تاپیکی واسه کنکور دکترای آزاد و سراسری بصورت جداگانه ایجاد می کردید و با جزئیات راهنمایی می کردید. |
کنکور آزمایشی مجازی مانشت - MSZ - 11 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ب.ظ
کم کم داره میشه ۲ سال و هنوز بسته مانشت ۲ تهیه نشده! اون موقع هم قرار بود ظرف چند ماه آماده شه! نمیدونم باید چند نفر بشیم که به حد نصاب برسه... بعضی از این موسسات جامعه آماری رشته آی تی شون حدود ۳۰۰ نفره و مرتب هم کنکور برگزار می کنن. به هر حال ایشالا که این قول هایی که داده میشه، کمی زودتر عملی بشن. چون اگه دیر بشه، برای خیلی ها که الان و امسال بهش نیاز دارن دیگه فایده ای نداره منتظر خبرای خوبتون هستیم. |