تالار گفتمان مانشت
امروز: دومین سالگرد افتتاح مانشت (تولد انجمن مانشت) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
امروز: دومین سالگرد افتتاح مانشت (تولد انجمن مانشت) - kavehn - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۱ ق.ظ

Heartمانشت تولدت مبارک ... بهترین آرزوها برای مدیران مانشتHeart

امروز: دومین سالگرد افتتاح مانشت (تولد انجمن مانشت) - nomad:D - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۱ ق.ظ

تولد تولد تولدت مباررررررررررررررررک
بیا شمع ها رو فوت کن تا صد سال زنده باشی Big Grin
حالا همه مانشتی ها دسسسسسسسسسسسسسسسسست
دستا شولههههههههههههههههه Smile))))))))))

امروز: دومین سالگرد افتتاح مانشت (تولد انجمن مانشت) - fatima1537 - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۶ ق.ظ

امروز ۸ خرداده و دومین سالگرد تولد مانشته
مانشت انشاالله ۱۰۰ ساله شی Smile [تصویر:  94914_1_1379092261.gif]

RE: امروز: دومین سالگرد افتتاح مانشت (تولد انجمن مانشت) - ماه بانو - ۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۳ ق.ظ

تولد مانشت مبارکککککک
با آرزوی شادی و موفقیت روز افزون برای همه ی مانشتی ها و مخصوصاً دکتر

[تصویر:  94923_1_1379092201.jpg]
کیکش کوچیکه دیگه یه جوری تقسیمش کنید Big Grin به همه ی ۲۲,۲۲۵ کاربر برسه Angel

RE: امروز: دومین سالگرد افتتاح مانشت (تولد انجمن مانشت) - homa - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۵۴ ق.ظ

تولدت مبارک مانشت Smile

تقدیم به مانشت که برای من فقط یک سایت نبود بلکه یک دوست بود و تقدیم به دوستان مانشتی که قلب مانشت هستن و بدون قلب هیچ چیزی معنا نداره :

"دوستی فصل قشنگیست پر از لاله سرخ
دوستی تلفیق شعور من و توست
دوستی رنگ قشنگیست به رنگ خدا
دوستی حس عجیبیست میان من و تو"

و دوستان مانشتی و مانشت فراموش نشدنی هستند و حضورشون تو زندگی خیلی برام مفید بوده به خاطر لحظه لحظه های این حضور از همتون متشکرم:

نوشته های روی شن مهمان اولین امواج دریا هستند،

اما حکاکی های روی سنگ مهمان همیشگی تاریخ هستند.

و تشکر ویژه از دکتر تنهایی که تمام این لحظه های با مانشت بودن رو مدیون زحمت ها و تلاش های ایشون هستیم.

امروز: دومین سالگرد افتتاح مانشت (تولد انجمن مانشت) - admin - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۵ ق.ظ

(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۰ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط:  کیکم میدید؟ یا فقط باید کادو بدیم ؟ Big Grin قبول شده ها کادو یادشون نره [تصویر:  94937_1_1379092201.gif]
کیکش رو قراره من و فرداد به نمایندگی از ۲۲ هزار نفر نوش جان کنیم Big Grin شما هم تشریف میارید مهمانی فرداد ؟ Smile

امروز: دومین سالگرد افتتاح مانشت (تولد انجمن مانشت) - luna - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۰ ق.ظ

مانشت جان تولدت مبارک! ایشالا که امسال به همه آرزوهات برسی!

منم پست ۱۰۰۰ امم تبریک تولد مانشت شد!!!
یعنی من درعرض ۲ سال ۱۰۰۰ تا پست زدم! تازه کلیشم پاک کردم Smile)))
راستی این مهمونی کیه؟ مام میایم!Big Grin

امروز: دومین سالگرد افتتاح مانشت (تولد انجمن مانشت) - Bache Mosbat - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ ق.ظ

من آمادگی حضور در مهمونی در هر جای ایرانو دارم Big Grin
منم خبر کنین.

RE: امروز: دومین سالگرد افتتاح مانشت (تولد انجمن مانشت) - Parva - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۱ ب.ظ

Heartمــــــــانشــــــــــــــت جونمHeart

******** تولـــــــــدت مبارک ********

مانشت ما امروز ۲ ساله شدAngel

الهی صد ساله شیSleepy

نه Huh

صدو بیست ساله شیTongue

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

امروز: دومین سالگرد افتتاح مانشت (تولد انجمن مانشت) - s.sadri - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ب.ظ

سالروز تولد مانشت رو به پدید آورنده و هدایت کننده های این انجمن و همچنین تمام کاربران عزیز تبریک میگم. مطمئنم در آینده مدیون مانشت خواهم بود.
پاینده باشید

RE: امروز: دومین سالگرد افتتاح مانشت (تولد انجمن مانشت) - M.H.P - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۲ ب.ظ

سلام منم تولد دوسالگی مانشت رو به مدیرای خوبشون و همه اعضای مانشت تبریک میگمSmile
سایت فوق العاده خوب و مفیدیهHeart
اینم کیک دوسالگی مانشت از طرف منBig Grin

[تصویر:  95222_1_1379092201.JPG]

RE: امروز: دومین سالگرد افتتاح مانشت (تولد انجمن مانشت) - انرژی مثبت - ۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۹ ب.ظ

(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۳ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:  
(08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط:  من آمادگی حضور در مهمونی در هر جای ایرانو دارم Big Grin
منم خبر کنین.
مهمونی ساعت ۱۳ ظهر امروزدر عرض جغرافیایی ۲۲ درجه و ۱۳ دقیقه و طول جغرافیایی ۵۰ درجه شرقی در جایی بفاصله ۲۰ کیلومتری از بندر بوشهر بر روی آبهای نیلگون خلیج فارس برگزار میشه. گفتم خبر بدم که نگید نگفتین.Coolخودتونو برسونید.Tongue
الان مهمونی در حال برگزاری هست Big Grin کیکم دارن می خورن فکر کنم . ابهای خلیج فارس هم خیلی ارومه الان روی عرشه کشتی هستید دیگه؟Big GrinBig Grin
یه جوری قرار گذاشتید با هواپیما هم نشه اومد Big GrinBig Grin

امروز: دومین سالگرد افتتاح مانشت (تولد انجمن مانشت) - admin - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ب.ظ

جاتون خالی بچه‌ها، این اسکله‌های نفتی خیلی با صفا هستند. Big Grin

RE: امروز: دومین سالگرد افتتاح مانشت (تولد انجمن مانشت) - Bache Mosbat - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۸ ب.ظ

(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۳ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:  
(08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط:  من آمادگی حضور در مهمونی در هر جای ایرانو دارم Big Grin
منم خبر کنین.
مهمونی ساعت ۱۳ ظهر امروزدر عرض جغرافیایی ۲۲ درجه و ۱۳ دقیقه و طول جغرافیایی ۵۰ درجه شرقی در جایی بفاصله ۲۰ کیلومتری از بندر بوشهر بر روی آبهای نیلگون خلیج فارس برگزار میشه. گفتم خبر بدم که نگید نگفتین.Coolخودتونو برسونید.Tongue

اتوبوس یا تاکسی خطی داره؟ Big Grin

امروز: دومین سالگرد افتتاح مانشت (تولد انجمن مانشت) - esi - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ

تبریک به مناسبت دومین سالگرد مانشت.
تبریک به تک تک بچه ها مانشت.