|
|
آزمون های جامع آزمایشی کنکور ارشد کامپیوتر کدام بهتر است؟(نظرات برای سال ۸۹) - نسخهی قابل چاپ |
RE: آزمون های جامع آزمایشی کنکور ارشد کامپیوتر کدام بهتر است؟ - Maryam-X - 06 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۵۰ ب.ظ
(۰۶ دى ۱۳۸۹ ۱۲:۲۷ ق.ظ)hsh88 نوشته شده توسط: هدفم رتبه زیر ۲۰ توی جمعیتی تا حد ممکن زیاد و سوالای شبیه کنکور استاندارد-پارسه را دیدم زیاد خوب نیست اما سوالای موسسات دیگه را نمیدونم ترخدا راهنمایی کنید باید رود ثبت نام کنم!مرسی با توجه به چیزهایی که گفتی فکر کنم ماهان بهترین گزینه باشه. بعد از پارسه بیشترین آمار رو داره و حداقل من یکی از سوالاش راضی هستم. |
|
آزمون های جامع آزمایشی کنکور ارشد کامپیوتر کدام بهتر است؟ - hsh88 - 07 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۴۴ ق.ظ
ماهان را میگند سخته سوالاش من نمیدونم فقط شنیدم!!! بچهها سنجش تکمیلی چیطوره؟ بابا حرف من سر دوتا جامعه! |
RE: آزمون های جامع آزمایشی کنکور ارشد کامپیوتر کدام بهتر است؟ - Masoud05 - 07 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۵۲ ق.ظ
(۰۷ دى ۱۳۸۹ ۱۲:۴۴ ق.ظ)hsh88 نوشته شده توسط: ماهان را میگند سخته سوالاش من نمیدونم فقط شنیدم!!!فکر کنم بتونی تصمیم نهایی رو تا آخر اسفند بگیری ![]() ای بابا اینقدر خودت رو زجر نده برو پارسه، البته یه نگاه به سوالات گاج و مهستان هم بنداز ببین چطورن( توی همین سایت سوالات رو میتونی دانلود کنی) ولی اینا جامعه آماری خوبی احتمالاً ندارن پس اگه قصدت جامعه آماری برو پارسه والا یه نگاه به سوالات گاج و مهستان بنداز |
|
آزمون های جامع آزمایشی کنکور ارشد کامپیوتر کدام بهتر است؟ - hsh88 - 07 دى ۱۳۸۹ ۰۱:۰۴ ق.ظ
او وه اونا رو دیدم- یه آغا معرفی منید واسه استخاره! من بین سنجش تکمیلی و پارسه شک دارم!کذوم؟ |
RE: آزمون های جامع آزمایشی کنکور ارشد کامپیوتر کدام بهتر است؟ - Maryam-X - 07 دى ۱۳۸۹ ۰۱:۱۸ ق.ظ
(۰۷ دى ۱۳۸۹ ۱۲:۴۴ ق.ظ)hsh88 نوشته شده توسط: ماهان را میگند سخته سوالاش من نمیدونم فقط شنیدم!!! دیگه زیادی ناز نکن..... اون یکی رو که گفتی سوالاش رو نپسندیدم این یکی هم که می گم سوالاش خوبه میگی سخته ...من می ترسم نمیرم سر جلسه... می خوای بری کنکور بدی یه ذره پشتت محکم شه برای آزمون اصلی یا می خوای بری فقط یه رتبه بالا بیاری دو روز باهاش پز بدی؟؟ در مورد جمله آخرتم...عزیزم نگران نباش.موسسات بهترین و ناب ترین سوالاشون رو می ذارن برای جامع های آخر که مهمون های تازوارد (مثل شما)هم بیان.در کل یه جوری می ترکونند.فکر کنم برای همهی موسسات بهترین سطح امتحانات در دو آزمون آخر برگزار می شه. در کل گزینهی اول پارسه است.(هر چند شاید سوالاش خوب نباشه)و اگر اصلا پارسه رو نمی خوای ماهان |
|
آزمون های جامع آزمایشی کنکور ارشد کامپیوتر کدام بهتر است؟ - hsh88 - 07 دى ۱۳۸۹ ۰۱:۳۶ ق.ظ
مرسی البته میشد مودبانهتر هم گفته میشد
|
|
آزمون های جامع آزمایشی کنکور ارشد کامپیوتر کدام بهتر است؟ - admin - 07 دى ۱۳۸۹ ۰۳:۵۹ ب.ظ
بهتره همگی با هم یه جا ثبتنام کنید تا جامعهتون بزرگتر بشه. من خودم تنها یه آزمون آزمایشی دادم و اون هم جامع پارسه بود. هر چند که سوالاش خیلی مشکل داشتند اما واقعاً مفید بود. خیلی از مشکلاتم رو فهمیدم. پیشنهاد من تنها پارسه است واسه امتحان جامع. |
|
آزمون های جامع آزمایشی کنکور ارشد کامپیوتر کدام بهتر است؟ - javadjj - 08 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۵۹ ق.ظ
نه دکتر جان ما که وسعمون در این شرایط به پارسه نمیرسه همون تسلط سنجش رو شرکت می کنیم.فقط از تنظیم وقتش استفاده میکنم از سال قبل که توو نصیر شرکت کردم کلا دیگه اعتقادی به این کنکور های ازمایشی ندارم.انشا الله سال دیگه کنکور ازمایشی مانشت رو راه بندازیم!!!! همه میان مانشت و بعدش پارسه باید بیاد سهام شما رو بخره...... حالا یکی از دوستای من که سال اولشه برق شرکت میکنه میگه بیا سنجش استادای طراح سوالش همون استادای طراح اصلی هستند؟؟؟!!!! در نظر بگیرید اینجوری باشه.در ضمن حالا دیگه پارسه تک مرحله نمیشه |
|
آزمون های جامع آزمایشی کنکور ارشد کامپیوتر کدام بهتر است؟ - hsh88 - 08 دى ۱۳۸۹ ۱۰:۵۹ ب.ظ
ولی من هم بعد از تحقیقها به ای نتیجه رسیدم پارسه! |
RE: آزمون های جامع آزمایشی کنکور ارشد کامپیوتر کدام بهتر است؟ - Masoud05 - 08 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۰۷ ب.ظ
(۰۸ دى ۱۳۸۹ ۱۰:۵۹ ب.ظ)hsh88 نوشته شده توسط: ولی من هم بعد از تحقیقها به ای نتیجه رسیدم پارسه!خدایا شکرت که بالاخره hsh88 تونست تصمیمش رو بگیره( تصمیم کبری)
|
RE: آزمون های جامع آزمایشی کنکور ارشد کامپیوتر کدام بهتر است؟ - admin - 09 دى ۱۳۸۹ ۰۲:۱۱ ب.ظ
(۰۸ دى ۱۳۸۹ ۱۲:۵۹ ق.ظ)javadjj نوشته شده توسط: نه دکتر جان ما که وسعمون در این شرایط به پارسه نمیرسه همون تسلط سنجش رو شرکت می کنیم.فقط از تنظیم وقتش استفاده میکنم از سال قبل که توو نصیر شرکت کردم کلا دیگه اعتقادی به این کنکور های ازمایشی ندارم.انشا الله سال دیگه کنکور ازمایشی مانشت رو راه بندازیم!!!! همه میان مانشت و بعدش پارسه باید بیاد سهام شما رو بخره...... اتفاقاً مدتیه به آزمون آزمایشی مانشت فکر میکنم. اما مشکلات زیادی وجود داره و هنوز نتونستم رفعشون کنم. یکی اینکه باید سوالات استاندارد طرح بشه و مثل برخی از موسسات سوالات غلط و مندرآوردی توش نباشه. یکی دیگه بحثهای مربوط به اجرای طرح هست. اگه بشه یه سیستم طراحی کرد که همه فرآیند برخط بشه عالی میشه. یعنی ثبتنام اینترنتی، ارسال سوال و برگزاری آزمون اینترنتی باشه. مثلاً طراحهای سوال در صورتی که سوالشون تایید شد و برای یه کنکور آزمایشی انتخاب شد به ازای تعداد سوالهای تایید شده مزد دریافت کنند و کارهای عجیب غریبی از این شکل. سیستم بر خط در یک زمان خاص برای کاربران فعال شده و اجازه پاسخ به سوالات رو بده. کارنامه رو دقیقاً بعد از پایان کنکور روی سایت قرار بده. تخمین رتبه بزنه و .... فکر میکنم بشه یه سری کارها رو بشه انجام داد. اما وقت میخواد و هزینه!! |
|
RE: آزمون های جامع آزمایشی کنکور ارشد کامپیوتر کدام بهتر است؟ - leilast - 09 دى ۱۳۸۹ ۰۲:۴۳ ب.ظ
من که سوالای پورانو دیدم به نظر بهتر از بقیه اومد رفتم جامع های پوران به جمعیتشم کار ندارم چند تا آزمونو بذارین کنار هم مقایسه کنید با توجه به معیارهاتون باید خودتون انتخاب کنید |
RE: آزمون های جامع آزمایشی کنکور ارشد کامپیوتر کدام بهتر است؟ - Maryam-X - 09 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۰۸ ب.ظ
(۰۸ دى ۱۳۸۹ ۱۲:۵۹ ق.ظ)javadjj نوشته شده توسط: نه دکتر جان ما که وسعمون در این شرایط به پارسه نمیرسه همون تسلط سنجش رو شرکت می کنیم.فقط از تنظیم وقتش استفاده میکنم از سال قبل که توو نصیر شرکت کردم کلا دیگه اعتقادی به این کنکور های ازمایشی ندارم.انشا الله سال دیگه کنکور ازمایشی مانشت رو راه بندازیم!!!! همه میان مانشت و بعدش پارسه باید بیاد سهام شما رو بخره...... آقای جواد اگر آزمون سنجش شرکت کردید حتما آپلود سوالات تو سایت یادتون نره...... فکر کنم سوالات تسلط سنجش از اون کنکورهایی که حداقل یک بار نگاه کردن بهش ضروریه... |
RE: آزمون های جامع آزمایشی کنکور ارشد کامپیوتر کدام بهتر است؟ - Masoud05 - 09 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۱۹ ب.ظ
(۰۹ دى ۱۳۸۹ ۱۱:۰۸ ب.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط:نه اونقدرا هم نیاز به دیدنشون نیست . هرچند از سال قبل بهتره اما بازم خیلی جالب نیست . اما همون طور که آقا جواد گفته برای تنظیم وقت خوبه(08 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۵۹ ق.ظ)javadjj نوشته شده توسط: نه دکتر جان ما که وسعمون در این شرایط به پارسه نمیرسه همون تسلط سنجش رو شرکت می کنیم.فقط از تنظیم وقتش استفاده میکنم از سال قبل که توو نصیر شرکت کردم کلا دیگه اعتقادی به این کنکور های ازمایشی ندارم.انشا الله سال دیگه کنکور ازمایشی مانشت رو راه بندازیم!!!! همه میان مانشت و بعدش پارسه باید بیاد سهام شما رو بخره...... |
|
آزمون های جامع آزمایشی کنکور ارشد کامپیوتر کدام بهتر است؟ - ف.ش - ۰۹ دى ۱۳۸۹ ۱۱:۲۹ ب.ظ
آزمونهای تسلط سنجش امسال که آقای PARSANA لینکش رو توی بایگانی پیوندها گذاشتن! |