|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 01 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۹ ب.ظ
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۶ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط:به شرطی که چند جلسه خاستگاری طول بکشه. اما وقتی بعضی خانواده ها میخوان تو دو جلسه جمع کنن قضیه رو چجوری آدم میتونه صبر کنه؟(01 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: انجام کارهای خونه هم مهمه. پرسیدنش هم اشکالی نداره. بالاخره زندگیه، هزار تا نیاز داره.از نظر منم اشکالی نداره ولی تو جلسه اول که تازه اولین بار هست همدیگه رو میبینن، پرسیدنش یه خرده به دخترخانم بر میخوره. میتونن از جلسه دوم ، سوم بپرسن اینو. |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - tabassomesayna - 01 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۷ ب.ظ
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۲۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من کجا با این رفتار ها موافقم؟! حالا چون نگفتم مخالفم یعنی پس موافقم؟من نگفتم شما موافقید یا مخالفید.شما دردهای پسرا رو گفتید منم دردهای دخترا رو گفتم که یکم روشن بشید! الان مجبوریم مجردانه فکر کنیم.چون آینده رو که نمیشه پیش بینی کرد.تا کسی تو زندگی نیافته خیلی چیزها رو نمیتونه درک کنه یا تجربه کنه.حالا هی بشینیم بگیم فلان خانواده زندگیشون به فلان دلیل از هم پاشید کسی چمی دونه مسئله اصلی چی بوده.. اصلآ" همون چیزی که ما میبینیم واقعا" خون ِ یا نه سس قرمزه ؟ کسی با کفش های اونا راه نرفته (زندگی نکرده)..و به قولی شنیدن کی بود مانند دیدن. |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 01 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۲ ب.ظ
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۷ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: من نگفتم شما موافقید یا مخالفید.شما دردهای پسرا رو گفتید منم دردهای دخترا رو گفتم که یکم روشن بشید!اشتباه نشه، من نگفتم قضاوت کنید یا دلایل جدایی رو بررسی کنید. اما میتونید از آدمای متاهل بپرسید که قبل از ازدواج به چه نکاتی توجه نکردن که الان دیدن مساله مهمی بوده. حرف من اینه که زندگی فقط شخصیت نیست، ابزار و لوازم خودشم داره. |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 01 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۸ ب.ظ
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۳ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: دوستان اینجور بحث کردناتون بی فایده است و جز سرخوردگی و اعصاب خوردی چیز دیگری ندارد .پیشنهاد میکنم سنگاتون با خود خودتون وا بکنید.بستگی به رویکرد فرد داره. میتونه باعث بشه فکر ها به هم نزدیک بشه و از قضاوت های ناعادلانه جلوگیری کنه. اگه طرفین درک کنن و انصاف داشته باشن مشکلی ایجاد نمیشه. |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - m.teymourpour - 01 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۸ ب.ظ
آدم میاد این تاپیک از ازدواج متنفر میشه اینجوری که بعضی از دوستان میگن واسه ازدواج باید هفت خان رستم رو رد کرد که. فک کنم نصف عمرمون باید صرف مسائل قبل و بعد ازدواج، خرج و مخارج، راضی کردن خانواده دو طرف و ... بشه اگه دو طرف همدیگه رو بخوان هیچ مشکلی پیش نمیاد(البته اگه واقعا بخوانا نه اینکه فقط حرف باشه و حتما دوست داشتن از هر دو طرف باشه) حالا گیرم رفتیم و پدر دختر یه چیزی گفت که مطابق میل ما نبود، به نظرم پسر باید نشنیده بگیره. مگه بعد از ازدواج چقد قراره پدر خانمتو ببینی. شاید سال بیاد یه بار هم نبینیش یا اگه مادر پسر از دختر خانم ایراد گرفت نباید سریع ناراحت بشه و بگه این چه مادر شوهریه اگه شما خودتون هم واسه مادر شوهر بکشین، مهم اینه که مادر شوهر از زبون پسرش بشنوه که شما عروس خوبی هستین، حالا اگه آقا پسر شما رو دوست داشته باشه همیشه از شما پیش مادرش تعریف میکنه کسی که بخواد ازدواج کنه باید اینو در نظر بگیره که طرف مقابلش کلی فامیل داره، حالا اگه زمین و زمانو بهم برسونه نمیتونه همه رو راضی نگه داره، پس باید عادت کنه که بعضی حرفارو نشنیده بگیره به نظرم اگه اون دوست داشتنه باشه مشکل حل میشه، البته دو طرف باید یه استقلال نسبی هم داشته باشن. چون اگه استقلال نباشه بقیه زندگیشونو خراب میکنن اگه دو نفر بخوان زندگی شونو بسازن، میسازن. حتی اگه شده با دروغ به خونواده ها کسانی که با حساب و کتاب و دو دوتا چهار تا ازدواج میکنن شاید تونسته باشن ریسک طلاق رو کم کنن، ولی زندگیشون تا آخر عمر میشه دو دو تا .... یه جورایی ماشینی میشه ولی کسانی که ادمای جسورتری هستن زندگیشونو با عشق آغاز میکنن، شاید آسایش دسته اول رو نداشته باشن ولی به جاش یه چیزایی رو دارن که به نظر من خیلی با ارزشن. در کل به نظرم زندگی یه جاهاش ریسکه شاید بهتر باشه آدم بپره، شاید از ترس مردن اونقد تلاش کنه تا پریدن رو یاد بگیره نمیدونم شاید هم بهتر باشه هیچ موقع فکر پرواز به سرش نزنه و مثل آدم راه بره چیزی که مشخصه اینه که ادم باید واسه بدست آوردن هر چیزی سختی بکشه |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - پوونه - ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۸ ب.ظ
جدا پرسیدن اینکه آشپزی بلدین چه ایرادی داره؟ بهتر از اینه که بیان بگن خونتون چن متره! هرچن خود اون پسر باید طوری بپرسه که توهین آمیز به نظر نیاد این سوالش. همه چه آقا و چه خانوم آشپزی رو میتونن یاد بگیرن چون واقعا به درد بخوره.(کافیه یه ترم خوابگاهی باشید و مجبور بشید واسه خودتون غذا درست کنید اونوقته که به اهمیت آشپزی پی میبرید ) درکل آشپزی هنره چرا انقدر سطحی باید به این هنر نگاه بشه؟ بد هم نیس خود اون آقا پسر با کمی مزاح و به شکلی غیرمستقیم تو جلسه خواستگاری از دختر خانوم بپرسه. ایرادی نداره که. اتفاقا جلسه خواستگاری واسه اینه که راجع به اینجور مسائل حرف زده بشه نه متراژ خونه و درآمد بابای دختره و ..
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - tabassomesayna - 01 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۰ ب.ظ
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: ابزار و لوازم خودشم داره.مثلا" ؟ |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - shamim_70 - 01 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۴ ب.ظ
این نوشته رو قبول دارم...و میدونم وطیفه ی زن پاسداری از خانواده ش بخصوص همسرش هست. و این دلیل نمیشه من دست از تحصیل و کار و فعالیت اجتماعیم بکشم و بشینم تو خونه ک پاسداری بکنم؟!!؟؟ دین ما دین اعتداله!یعنی هرچیز باید در جای خودش باشه. همسرداری ،خانه داری ،فرزند داری جای خودشو داره و نیازهای اجتماعی و مادی یک زن هم جای خودشو داره. |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 01 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۵ ب.ظ
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۰ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط:مثلا همین قضیه که ممکنه توجه افراطی بشه به شخصیت طرف ولی یکی نپرسه شما اصلا یه خورشت بلدی درست کنی؟(01 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: ابزار و لوازم خودشم داره.مثلا" ؟ |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - shamim_70 - 01 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۱ ب.ظ
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۷ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: ازدواج شده یک معامله. گرو گذاری و خرید و فروش.عزیزم موضوع اینه که هرکسی فقط خودشو میبینه و فک میکنه فقط اون چیزی ک خودش میگه درسته! خودشو مظلوم و دیگرونو ظالم میدونه. |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 01 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۵ ب.ظ
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۷ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: این تایپک سر درده فقط!در صورتی که خواست جمع باشه من دیگه ادامه نمیدم. |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - tabassomesayna - 01 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۷ ب.ظ
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: مثلا همین قضیه که ممکنه توجه افراطی بشه به شخصیت طرف ولی یکی نپرسه شما اصلا یه خورشت بلدی درست کنی؟شما خیلی کلیک کردید رو این قضیه آشپزی.من تو اطرافم دختری رو تا حالا ندیدم که بره خونه شوهر و بلد نباشه به قول شما یه خورشت درست کنه.این جزء سوالای خصوصی میشه موقع خواستگاری پسر از دختر بپرسه.بدترین حالتش اونم تو ۱۰ درصد مواقع اینه که دختر میگه من اصلآ" خوشم نمیاد از آشپزی! خب واسه پسری که این قضیه مهمه این گزینه مردود شده س.دیگه بحثی باقی نمیمونه ! ولی مسئله شما یه چیزی دیگه بود.شما شاکی بودید از اینکه چرا دخترا ناراحت میشن وقتی مادر پسر به دختر میگه آشپزی بلدی یا نه.که اونم تو ارسالهای قبلیم جواب دادم چون درآمد مهمتر از بلد بودن یا نبودن آشپزیه.وقتی پولی وجود نداشته باشه (درآمد و کاری وجود نداشته باشه)دیگه بلد بودن یا نبودن اشپزی معنی پیدا نمیکنه. منم میام اینجا حالم بد میشه.بسته بشه اصلا". خودم به خودم :حالا یه بار اومدم نظرمو بگماااا |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 01 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۳۳ ب.ظ
باشه من دیگه ادامه نمیدم. |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - khayyam - 01 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۷ ب.ظ
بچه ها واقعا تایپیک خوبیه اینقدر از کنکور صحبت کردیم که مردیم ولی بحث در مورد ازدواج خیلی مهمه تو اسلام هم خیلی بهش تاکید میشه ولی آیا یه حدیث در مورد کنکور هست آیا !!!؟؟ پس خواهشا این موضوع رو جدی بگیرید و به یه جمع بندی خوب و عملی برسید فقط صحبت ها در حد یه حرف زدن نباشه این در واقع یه کمپینه آیا موافقید ؟؟؟ |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 01 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۵ ب.ظ
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۷ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: ولی آیا یه حدیث در مورد کنکور هست آیا !!!؟؟قال بلک هیلو (خ): الکنکور کنکوران. کنکور الدنیا و الکنکور الآخره. |