|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - نسخهی قابل چاپ |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - kingmax - 28 آذر ۱۳۹۳ ۰۶:۲۳ ق.ظ
سلام بر همگی اللهم عجل لولیک الفرج |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - happy07 - 28 آذر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۸ ق.ظ
بسم الله الرحمن الرحیم سحر سوم و مکارم الاخلاق خدایا! بر محمد و دودمانش درود فرست و مرا از دلمشغولى به خویشتن و بازماندن از وظیفهى بندگى، کفایت کن، و مرا به کارى که در آخرت از آن بازخواست میکنى، برگمار، و روزگارم را به انجام دادن کارى که مرا براى آن آفریدهاى (عبودیت)، مصروف دار، و بینیازم کن، و در روزیام فراخى بخش، و مرا به فتنهى ناسپاسى و سرکشى (سنت امهال) میازماى، و عزیز و گرامیام دار، و به غرور و خودخواهى و خودبزرگ بینى گرفتارم مکن، و به بندگى درگاهت رام و تسلیم گردان، و عبادتم را با خودپسندىام تباه مگردان، و به دست من، خیر و نیکى را بر مردمان جارى کن، و به مباهات و فخر و به رخ کشیدن و منت نهادن، عبادتها و کارهاى نیکویم را ضایع مساز، و خلق و خوى عالى و برتر عطایم کن، و از مباهات و به خود نازیدن، آزادیام ده. اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ ، وَ اکْفِنِی مَا یَشْغَلُنِی الاِهْتَِمامُ بِهِ ، وَ اسْتَعْمِلْنِی بِمَا تَسْأَلُنِی غَداً عَنْهُ ، وَ اسْتَفْرِغْ أَیَّامِی فِیما خَلَقْتَنِی لَهُ ، وَ أَغْنِنِی وَ أَوْسِعْ عَلَیَّ فِی رِزْقِکَ ، وَ لَا تَفْتِنِّی بِالنَّظَرِ ، وَ أَعِزَّنِی وَ لَا تَبْتَلِیَنِّی بِالْکِبْرِ ، وَ عَبِّدْنِی لَکَ وَ لَا تُفْسِدْ عِبَادَتِی بِالْعُجْبِ ، وَ أَجْرِ لِلنَّاسِ عَلَى یَدِیَ الْخَیْرَ وَ لَا تَمْحَقْهُ بِالْمَنِّ ، وَ هَبْ لِی مَعَالِیَ الْأَخْلَاقِ ، وَ اعْصِمْنِی مِنَ الْفَخْرِ . صحیفه زیبای سجادیه، دعای بیستم سلاااااااام صبح بخیر دنیاااا حالتون خوب باشه امروز ایشالا، هرجا که هستین و تا اخر شب اینجوری باشید![]() هو ا گود دی، فول آف انرژی
|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - K@online - 28 آذر ۱۳۹۳ ۰۷:۱۵ ق.ظ
سلام صبح بخیر نه در این کوه صدایی،نه در این دشت غباری نه به این روز امیدی، نه از آن دور سواری برس ای عشق به داد دل ما چشم به راهان تا کنیم عزم خود جزم به یاری سواری |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - RASPINA - 29 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ق.ظ
من هنوز هستم البته روز سوم و چهارم سحر خیزی موفق نبودم ان شاالله فردا ... پس امشب زودتر می خوام اینبار دیگه ازش نمیگذرم باید سحر خیز بشم |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - sanahin - 29 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۶ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ببخشید که خارج از بحث تاپیکه این لینک.ولی خیلی حیاتیه.هرکی میدونه لطفا کمک کنه.مرسی Sent from my C6603 |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - kingmax - 29 آذر ۱۳۹۳ ۰۶:۳۴ ق.ظ
سلام ان شالله هفته ای سرشارژ از انرژی را شروع کنید به امید خدا بسم الله و توکلت علی الله الهی به امید تو |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - ziba.O - 29 آذر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۳ ق.ظ
سلام بچه ها صبتون بخیر باشه. پیام روز من اینه که واسه همدیگه خیلی دعا کنیم دعای من واسه خودم مستجاب نمیشه واسه بقیه چرا. واسه همین از شما دوستان میخوام منم دعا کنین. |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - happy07 - 29 آذر ۱۳۹۳ ۰۷:۲۳ ق.ظ
بسم الله الرحمن الرحیم سحر چهارم و مکارم الاخلاق خدایا! بر محمد و خاندانش درود فرست، و در پیشگاه مردم، بر مقام و منزلت من میفزا، مگر این که از منزلت و مقام من نزد خودم بکاهى، و عزت و سربلندى آشکار برایم ایجاد مکن، مگر به همان اندازه مرا پیش نفسم خوار و پست گردانى. اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ ، وَ لَا تَرْفَعْنِی فِی النَّاسِ دَرَجَةً إِلَّا حَطَطْتَنِی عِنْدَ نَفْسِی مِثْلَهَا ، وَ لَا تُحْدِثْ لِی عِزّاً ظَاهِراً إِلَّا أَحْدَثْتَ لِی ذِلَّةً بَاطِنَةً عِنْدَ نَفْسِی بِقَدَرِهَا . صحیفهی زیبای سجادیه، دعای بیستم سلااااااام صبح بخیر دنیاااا صبح بخیر آدمهای خوب دنیاااا صبح بخیر خوبیها دنیاااا حرف این هفتهی من: "ادامه بده" ![]() امروز دوست دارم حداقل یک نفر جدید به جز دوستانی که هر روز محبت دارند و پست میذارند، صبح بخیر بگه، حالا ببینم کی حاضرمیشه منو به آرزوم برسونه ![]() روز پرتلاطم و پرانرژی داشته باشید، فول آف انرژی هم که همچنان کمافیالسابق برقراره ![]() شکر خدا، همه در پناه خدا
|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - K@online - 29 آذر ۱۳۹۳ ۰۷:۴۲ ق.ظ
سلام صبح همه مانشتی های عزیز بخیر بزرگی میگه : نامم را پدرم انتخاب کرد فامیلم را اجدادم...دیگر بس است راهم را خودم انتخاب خواهم کرد! دکتر علی شریعتی |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - Bache Mosbat - 29 آذر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۲ ق.ظ
صبخ بخیر. |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - happy07 - 29 آذر ۱۳۹۳ ۰۸:۱۱ ق.ظ
خب من به آرزوم رسیدم، تشکر ![]() پینوشت: من مدیر نیستم که بتونم به ارسالتون پانوشت اضافه کنم وگرنه جاش بود مثل پانوشتی که شما برای یکی از کاربرها گذاشتید و نوشتید "حدس" منم براتون پانوشت میذاشتم مینوشتم "صبح" ![]() (۲۹ آذر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۲ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: صبخ بخیر. |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - software94 - 29 آذر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ ق.ظ
سلاااااام.صبح همه دنیا بخیر. بچه ها صبح که از خواب بیدار میشید اول شکرانه داشته باشید واسه سلامتیتون.هر روز که خدا بهتون هدیه میده فرصت دوباره ایی واسه موفقیت. من جمعه ها ازمونم شرمنده پست نمیزارم.انروزم مریض شدم به طرز فجیعی.انشالله سلامت باشید. |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - Happiness.72 - 29 آذر ۱۳۹۳ ۱۱:۲۳ ق.ظ
درسته الان ساعت ۱۰:۱۵ هستش ولی صبح مانشتی ها بخیر |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - kingmax - 30 آذر ۱۳۹۳ ۰۶:۴۵ ق.ظ
بسم الله الرحمن الرحیم سلام داغی اگر نبود که گریان نمی شدیم/لطفی اگر نبود مسلمان نمی شدیم یا ایها الرسول بدون دعای تو/از پیروان عترت و قرآن نمی شدیم رحلت حضرت رسول صلی علیه و آله و شهادت امام حسن علیه اسلام را به تمام ماشتی های عزیز علی الخصوص سحرخیزاش تسلیت عرض میکنم. ان شاءالله که امروز سر حال باشید و با توسل به این دو بزرگوار به اهدافتون برسید و همگی عاقبت بخیر بشیم صــــــــــــــــــــــــــــــــــــلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــوات |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - K@online - 30 آذر ۱۳۹۳ ۰۷:۲۰ ق.ظ
سلام صبح بخیر رحلت حضرت رسول اکرم - شهادت امام حسن مجتبی تسلیت باد . |