|
|
گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - hamid_c - 15 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۱۴ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۱۰ ب.ظ)Saagharmh نوشته شده توسط:(15 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۰۳ ب.ظ)hamid_c نوشته شده توسط: وفت مشترک یا تخصصی و ۲۰ دقیقه کم کردن ...فک کنم امتحان پشت سر همهروی کارت زده ۲ دفترچه و ۲۳۰ دقیقه.۱۵۰ دقیقه دفترچه اول + ۸۰ دقیقه تخصصی. شما چطوری حساب کردی ؟ راست میگی فک کردم تخصصی ۱۰۰ دقیقست ..بنا به کنکر سالای قبل |
|
RE: گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - virtual girl - 15 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۱۴ ب.ظ
برای من که باز نمیشه لعنتی اگه پنج شنبه باشه سکته ناقص میزنم ..... ![]() ای تف تو این شانس ... پنج شنبه ست که این لعنتتتتتتتتتتتتتتی... |
|
گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - Mehrdad7soft - 15 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۱۶ ب.ظ
دوستانی که کارت گرفتن بگن که فناوری ازمونش چندم |
|
RE: گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - user22 - 15 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۱۶ ب.ظ
ای بابا من فکر میکردم جمعه عصریم ![]() کلی الکی خوشحال بودم این چند روز ... عجب شانسی ... |
|
گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - phantomfu2014 - 15 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۱۷ ب.ظ
کارت اوووووووووووووومد آِی تی رو نامردا انداختن صبح زوووووووووووود پنجشنبه با این نوناشون.... |
RE: گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - Mehrdad7soft - 15 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۱۹ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۱۴ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: برای من که باز نمیشه لعنتی یعنی ۳ روز دیگه خلاصیم |
|
RE: گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - asiehmohammadian - 15 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۲۱ ب.ظ
دستشون درد نکنه خداخیرشون بده انداختن صبح جمعه فشاروبرداشتن خدایی
|
RE: گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - maryam.raz - 15 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۲۲ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۰۰ ب.ظ)hamid_c نوشته شده توسط: اومد جدی کامپیوتر جمعه است؟؟آخ جووووووووون!! یه روز بیشتر وقت داریم! ![]()
|
RE: گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - SarahRad - 15 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۲۳ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۱۰ ب.ظ)nader618 نوشته شده توسط:دفترچه اول ۱۵۰ دقیقه است! ۹۰ دقیقه چرا؟؟(15 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۵۷ ب.ظ)SarahRad نوشته شده توسط: من امروز کنکور ۹۰ رو دادم. خیلی خیلی بد بود . وقت کم اوردم! کلی سوالم با اطمینان زدم که غلط بود! بچه ها بیاید دعا کنیم اونایی که بلدیم رو منفی نزنیم!!!
|
RE: گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - m@hboobe - 15 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۲۳ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۰۵ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: ای بابا...سرور Down شده...شانس ندارم... سرور تحمل این همه جمعیت رو یکجا نداشته گویا چی شد پسسسسس!! چه زندگیههههه |
|
RE: گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - virtual girl - 15 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۲۵ ب.ظ
کوفتشون بشه الهی بچه های آی تی همه با هم عارععععععع |
RE: گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - m@hboobe - 15 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۲۵ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۲۲ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:(15 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۰۰ ب.ظ)hamid_c نوشته شده توسط: اومد آخخخخخخخ جوووون ![]()
|
RE: گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - asiehmohammadian - 15 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۲۷ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۲۳ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط:(15 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۰۵ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: ای بابا...سرور Down شده...شانس ندارم... یعنی من عاشق این نظم و تدابیر وسرورهای پرقدرت سنجشم اینهمه پول از ما میگیرن حداقل یکمشو خرج خودمون کنین این سروراتون و درست کنین که ۴ تا آدم باهم میرن نمیرن زیر بارفشار
|
|
RE: گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - virtual girl - 15 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۲۷ ب.ظ
بچه ها ی کامپیوتر ... حالا هی پز بدین ...
|
RE: گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - nader618 - 15 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۲۸ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۲۳ ب.ظ)SarahRad نوشته شده توسط:(15 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۱۰ ب.ظ)nader618 نوشته شده توسط: [quote='SarahRad' pid='158456' dateline='1359887239']دفترچه اول ۱۵۰ دقیقه است! ۹۰ دقیقه چرا؟؟ پارسال که ۹۰ دقیقه بود شما کامپیوتر مگه نیستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |