|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - ziba.O - 03 دى ۱۳۹۳ ۰۶:۱۰ ق.ظ
سلام بچه ها صبه همگی بخیر باشه.انشاله ۴شنبمون به خیر و خوشی بگذره. انرژی مثبت داشته باشین و از آدمایی که انرژی منفی میدن دور باشین. پیامبر(ص) فرمودند که ۳ گروه از وسوسه های ابلیس و لشکریانش در امان هستند یکی گروهی که خداوند را زیاد یاد می کنند، گروهی که از بیم خدا گریانند و گروهی که سحرها استغفار می کنند. |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - kingmax - 03 دى ۱۳۹۳ ۰۶:۲۴ ق.ظ
سلام بر همه دوستان ماشاءالله ،احسنت و هزاران هزار درود بر خانم ziba.o واقعا غافلگیر شدم گفتم کی زودتر از من بیدار شده . روزگارت رنگ عشق،سالیانت پر فروغ،غصه باشد از تو دور،زنده باشی تا ظهور... حلول ربیع بر همه بچه های ماشنت علی الخصوص سحرخیزاش تبریک میگم چهار نفری که غیبت دارن کجان Bache Mosbat K@online happy07 persianboy1993 جریان چیشه یه روز بیش از نصف سحرخیزا نمیان؟!!!!!! |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - K@online - 03 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۱۱ ق.ظ
سلام صبحتون بخیر ما اینجایم جناب kingmax حال همهی ما خوب است ملالی نیست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خیالی دور، .... |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - software94 - 03 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۳۵ ق.ظ
سلام.صبح بخیر.جناب مهندس جریمه کن غایب هارو ![]() من مریضم خوب نمیشم .
|
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - kingmax - 03 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ ق.ظ
K@online:شما چون زودتر از بقیه خودتو تسلیم کردی میگم قاضی تو حکمت تخفیف بده ![]() . software94:هر چه بگندد نمکش زنند وای به روزی که بگندد نمک ![]() مدیر را چیکارش کنم؟ ![]() ان شاءالله خداوند شما را هم شفا عنایت فرماید |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - RASPINA - 03 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ب.ظ
هپی جان کجایی دلمون تنگ شده برات |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - K@online - 04 دى ۱۳۹۳ ۰۶:۰۷ ق.ظ
سلام صیح یخیر |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - kingmax - 04 دى ۱۳۹۳ ۰۶:۲۹ ق.ظ
سلام به همه ی دوستای گلم نخیر ما باید بپذیریم که دیگه سحرخیزترین نیستیم تبریک میگم به شما K@online . . من چک کردم هپی از یکم ان نشده یکی که ارتباطی غیر از اینجا باهاش داره ببینه حالش خوبه داریم نگران میشیم |
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - K@online - 04 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۲۰ ق.ظ
(۰۴ دى ۱۳۹۳ ۰۶:۲۹ ق.ظ)kingmax نوشته شده توسط: سلام به همه ی دوستای گلم خواهش می کنم نظر لطف شماست kingmax عزیز شما استاد ما هستی . به نظرم happy07 زیارت رفته باشه یک بار دیگم یک مدت غیبت داشت که کاشف به عمل آمد مشهد بوده . : دی انشالله هر جا هست سلامت باشه . |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - Aseman7 - 04 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۴۶ ق.ظ
سلام امیدوارم امروز یه روز عالی برای همه باشه
|
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - software94 - 04 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۲۷ ق.ظ
سلام دنیای سرد و خوشکلمون.بچه ها تا کنکور هرکی هرروز یه حدیث یادش بود یا جمله زیبا اینجا بنویسه تا انگیزه ها بیشتر شه.اجرتون با خدا روز کنکور ![]() هپی هم خوبه نگران نباشید.
|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - ziba.O - 04 دى ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ق.ظ
من دیشب دیر خوابیدم در نتیجه امروز خواب موندم. |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - Happiness.72 - 04 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۳۰ ب.ظ
دچار تردید شدم که شبا بخوابم یا نه ! از بس شب می چسبه مطالعه و کار ولی به گمونم بخوابم بهتر باشه نه غلام :-) |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - Aseman7 - 05 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۲۴ ق.ظ
سلام یه جمله جالب:« هنوز هم جامعه بهترین پاداش هایش را به بهترین هایش هدیه می دهد و این بهترین ها نوابغی هستند؛ که نبوغشان، استعدادِفراوانی است که در تلاش کردن و پشتکار از خود نشان می دهند.» دیشب خواب استاد راهنما م رو دیدم؛ عزیزم، دلم دو روزه واسه اش تنگ شده . کاش می شد فردا ببینمش ![]() امروز ۵ تا کار خیلی مهم را باید انجام بدم . خدا کنه همه کارام رو برسم تموم کنم. و خدا کنه امروز همه به برنامه ریزی هایی که تو ذهنشون یا روی برگه نوشته شده دارند ؛ برسند. |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - nazanin_sh - 05 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۲۹ ق.ظ
سلاااااااااااااااام صبح زیبای زمستونیتون بخییییییییییییییییییییر |