|
|
دانشگاه آزاد قزوین (باراجین) ۹۲-۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
RE: مسائل پیرامون ثبت نام و انتخاب واحد دانشگاه آزاد قزوین (باراجین) - shokoohsun - 11 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ب.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۵ ق.ظ)milDereD نوشته شده توسط: آین آقای اسماعیلی دقیقا مسئول چی هستن ؟اقای اسماعیلی کارشناس گروه کارشناسی ارشد کامپیوتر هستن |
|
مسائل پیرامون ثبت نام و انتخاب واحد دانشگاه آزاد قزوین (باراجین) - sara1983 - 12 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۹ ق.ظ
سلام کلاسا این هفته تشکیل میشه ؟ |
RE: مسائل پیرامون ثبت نام و انتخاب واحد دانشگاه آزاد قزوین (باراجین) - bargozide - 12 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۷ ب.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۹ ق.ظ)sara1983 نوشته شده توسط: سلام کلاسا این هفته تشکیل میشه ؟ سلام بله. از همین هفته شروع میشه... |
|
مسائل پیرامون ثبت نام و انتخاب واحد دانشگاه آزاد قزوین (باراجین) - sara1983 - 12 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۲ ب.ظ
یعنی امروز کلاسا تشکیل شده ؟ |
RE: مسائل پیرامون ثبت نام و انتخاب واحد دانشگاه آزاد قزوین (باراجین) - shokoohsun - 12 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۱ ب.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۲ ب.ظ)sara1983 نوشته شده توسط: یعنی امروز کلاسا تشکیل شده ؟من امروز دانشگاه بودم البته خودم کلاس نداشتم ولی از بقیه پرسیدم گفتن تشکیل شده |
RE: مسائل پیرامون ثبت نام و انتخاب واحد دانشگاه آزاد قزوین (باراجین) - avril22 - 12 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۳ ب.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۱ ب.ظ)shokoohsun نوشته شده توسط:(12 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۲ ب.ظ)sara1983 نوشته شده توسط: یعنی امروز کلاسا تشکیل شده ؟من امروز دانشگاه بودم البته خودم کلاس نداشتم ولی از بقیه پرسیدم گفتن تشکیل شده ای بابا شما مطمئنید؟آخه کی این هفته میره دوستتون ارشد بوده؟ اصلا حوصله ندارم این همه راه توی سرما برم آخرم هم تشکیل نشه کلاسا
|
|
مسائل پیرامون ثبت نام و انتخاب واحد دانشگاه آزاد قزوین (باراجین) - shima_24 - 12 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۳ ب.ظ
قزوین خیلی سخت گیره.از همون روز اول کلاساش شروع میشه .من ترم قبل یک هفته دیر رفتم و یک جلسه از هر کلاسم تشکیل شده بود. |
|
مسائل پیرامون ثبت نام و انتخاب واحد دانشگاه آزاد قزوین (باراجین) - arminjahan - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۱ ق.ظ
جو الکی ندید هفته اول هیچ دانشگاه آزادی تشکیل نمیشه، ترم قبل هم جلسه اول تشکیل نشد |
RE: مسائل پیرامون ثبت نام و انتخاب واحد دانشگاه آزاد قزوین (باراجین) - shokoohsun - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۹ ق.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۳ ب.ظ)avril22 نوشته شده توسط:(12 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۱ ب.ظ)shokoohsun نوشته شده توسط:(12 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۲ ب.ظ)sara1983 نوشته شده توسط: یعنی امروز کلاسا تشکیل شده ؟من امروز دانشگاه بودم البته خودم کلاس نداشتم ولی از بقیه پرسیدم گفتن تشکیل شده بله ارشد نرم افزار بودن و کلاسشون برگزار شده بود.البته اینم شنیدم که بعضی از کلاسا برگزار نشده |
|
مسائل پیرامون ثبت نام و انتخاب واحد دانشگاه آزاد قزوین (باراجین) - BufeKur - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۳ ب.ظ
بچه ها کلاس هام افتاده شنبه، هیچ کدومش هم سکشن ۵شنبه نداره... منم که نمیتونم هر هفته شنبه رو مرخصی بگیرم! به این آقای اسماعیلی گفتم شاغل هستم ها ولی ببین چی شده، حالا چیکار کنم؟؟؟؟ :-((( کسی میدونه کلاس های ۱۱ الی ۱۲:۳۰ و ۱۳:۳۰ الی ۱۵ قزوین معمولا چطور برگزار میشه؟ بینش استراحت میدن یا اینکه ۲:۳۰ ساعتش رو یکسر برگزار میکنن؟ و اینکه اگه کسی شماره ی تماس با آموزش یا آقای اسماعیلی رو داره لطفا بده. خیلی ممنون میشم... |
RE: مسائل پیرامون ثبت نام و انتخاب واحد دانشگاه آزاد قزوین (باراجین) - bargozide - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۴ ب.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۳ ب.ظ)BufeKur نوشته شده توسط: بچه ها کلاس هام افتاده شنبه، هیچ کدومش هم سکشن ۵شنبه نداره... عجیبه!!!!!!!!!! کلاس های من سه شنبه، چهار شنبه هستش. شماره ی دانشگاه رو که گرفتی ۰۲۸۱۳۶۶۵۲۷۵ بعد با این شماره ۳۰۶۵ به کارشناس گروه (ارشد و دکتری) وصل میشی. |
مسائل پیرامون ثبت نام و انتخاب واحد دانشگاه آزاد قزوین (باراجین) - Breeze - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۱۲ ب.ظ
(۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۳ ب.ظ)BufeKur نوشته شده توسط: کسی میدونه کلاس های ۱۱ الی ۱۲:۳۰ و ۱۳:۳۰ الی ۱۵ قزوین معمولا چطور برگزار میشه؟ بینش استراحت میدن یا اینکه ۲:۳۰ ساعتش رو یکسر برگزار میکنن؟اکثر اساتید کلاس رو یکسره میکنن یعنی از ۱۱ تا ۱/۳۰ ولی اساتیدی مثل دکتر فائز نه ! همیشه وسطش تایم ناهار و نماز میدن. شماره آقای اسماعیلی هم ۷-۳۶۶۵۲۷۵-۰۲۸۱ داخلی ۲۰۴۷ هستش |
|
مسائل پیرامون ثبت نام و انتخاب واحد دانشگاه آزاد قزوین (باراجین) - amirali_s69 - 15 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۲ ب.ظ
سلام به همگی از دوستان کسی خبر داره امروز کلاس ها تشکیل شده یا نه؟ |
|
مسائل پیرامون ثبت نام و انتخاب واحد دانشگاه آزاد قزوین (باراجین) - arashmobileboy - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ ق.ظ
سلام .کلاس شبکه اجتماعی سه شنبه تشکیل شد و یه سری مقدمات رو گفت.کلا ۸ نفر اومدن |
|
مسائل پیرامون ثبت نام و انتخاب واحد دانشگاه آزاد قزوین (باراجین) - BufeKur - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۸ ب.ظ
بچه ها جریان سمینار چیه؟ مگه خودشون نمیگن که موضوع سمینار و پایان نامه بهم نزدیک باشه. اگه آره؛ پس چرا به مایی که تازه اومدیم توی این دانشگاه و شناختی روی استاد ها و مباحث نداریم، این واحد رو دادن؟؟؟ |