![]() |
گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - fo-eng - 13 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ق.ظ
سلام به همه دوستای گل و عزیزم .... بچه ها به نظرتون واسه کسی که تا االان شروع نکرده به خوندن چی کار کنه و چی رو اول بخونه .. من فعلا این ها مد نظرم هست چون ضریب خوبی داره ... می خوام رشته هوش هم امتحان بدم: سیستم عامل - هوش مصنوعی - پایگاه داده و اگه شد زبان و ساختمان داده ... |
RE: گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - olom tahghighat - 13 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ ق.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۴۴ ب.ظ)goodcrazygirl69 نوشته شده توسط: بچه ها من مطقی فصل ۶ ام یه کوچولو هم نظریه و نرم خوندم....بنظرم پایگاه داده راحتتره بعدش الگوریتم این به خودت بستگی داره دیگه ولی خوب مطالب الگوریتم کمی حفظیه موفق باشی ![]() (۱۳ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ق.ظ)fo-eng نوشته شده توسط: سلام به همه دوستای گل و عزیزم .... بنظرمن که هوش اول بخون چون دوست داری و مطالبش شیرین و مبحثش زیاده بعد شما که میخای هوش قبول شی بعدش پایگاه بعد نظریه بعدم زبان صددر صد قبولی ![]() (۱۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۰۸ ق.ظ)negar.v نوشته شده توسط: دوستان ،این روزای نزدیک عید اصلا حس درس خوندن نیست،شما هم اینطوری هستید ؟فاز منفی نده بزار بخونند کی کارداره دشمن. |
RE: گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - zeitun - 13 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۳۴ ق.ظ
(۱۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۵۵ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:(12 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۴۹ ب.ظ)negar.v نوشته شده توسط: از صبح تا حالا هنوز دو ساعت نخوندم،۱ ساعت و نیم خوندم!آووررررین! ئه عمو جان شمام واسه آزاد می خونی؟ البته بهتره بگم قصد داری بخونی؟ ![]() (۱۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۲۵ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: نه به اون موقع که من ١٢ ساعت میخوندم (سراسری) نه به الان که ١٢ دقیقه هم نمیتونم بخونمآخه آدم خداییش زورش میاد. می گه بخونم واسه آزاد؟!!! ![]() |
گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - rasoulzamani - 13 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۴۵ ق.ظ
دوستان لطف کنید سوالات آی تی ۹۱ و ۹۲ رو بذارید. |
Re: RE: گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - negar.v - 13 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ ق.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۴۵ ق.ظ)rasoulzamani نوشته شده توسط: دوستان لطف کنید سوالات آی تی ۹۱ و ۹۲ رو بذارید. من نرم افزار و دارم ،آیتی ندارم ولی میخوام بگردم براتون پیدا کنم ![]() Sent from my ME172V using Tapatalk |
RE: گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - Amoojan - 13 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ب.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۳۴ ق.ظ)zeitun نوشته شده توسط: ئه عمو جان شمام واسه آزاد می خونی؟ البته بهتره بگم قصد داری بخونی؟ نه بابا! ما بچه های پایین شهر وسعمون به آزاد نمیرسه! ![]() خدا بخواد برای انفوماتیک می خونیم... ![]() |
گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - hamid88 - 13 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۴۰ ب.ظ
امروز میخوام شروع کنم با فصل شبکه عصبی . فقط و فقط هم واسه باراجین قزوین میخونم Sent from my iPhone using Tapatalk |
RE: گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - olom tahghighat - 13 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۵۷ ب.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ ب.ظ)مهرانگیز نوشته شده توسط: سلام به همگی سلام من دیگه از اسمم معلومه ها بخدا من باید علوم تهران قبول شم. |
RE: گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - goodcrazygirl69 - 13 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۳۴ ب.ظ
منم تهران زدم بعد تبریز ......یکیشو باید قبول شم ![]() Sent from my GT-I9200 using Tapatalk راستی علوم تحقیقات معتبرتره یا خود دانشگاه ازاد؟؟؟؟ تهران کدوم پذیزششون تو نرم بیشتره؟؟؟؟ Sent from my GT-I9200 using Tapatalk |
RE: گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - Pegasus - 13 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۰۲ ب.ظ
سلام بچه ها تصمیم گرفتم ساعت مطالعم رو تغییر بدم گاه گاهی شبا بخونم Sent from my GT-N8000 using Tapatalk (۱۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۴۰ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: امروز میخوام شروع کنم با فصل شبکه عصبی . میگم شما اول جاهایی رو میخونی که کامل نخوندی یا اول دوره میکنی? Sent from my GT-N8000 using Tapatalk |
گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - fo-eng - 13 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۵۶ ب.ظ
دوستان عزیز بیایید یک برنامه ریزی درست انجام بدیم ... فرضا اعلام کنیم که در این روز این درس رو می خونیم و ... که با هم پیش بریم و بتونیم به حداکثر نتیجه برسیم ... |
گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - sahar bano - 13 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۱۰ ب.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۵۶ ب.ظ)fo-eng نوشته شده توسط: دوستان عزیز بیایید یک برنامه ریزی درست انجام بدیم ... منم موافقم من هنوز درست شروع نکردم به درس خوندن یه جورای حس درس خوندم از بین رفته و نیاز دارم یکی مجبورم کنه ![]() |
گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - be_sooye_movafaghiat - 13 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۲۵ ب.ظ
سلام دوستان لطفا بیاید با هم درس به درس و کتاب به کتاب شروع کنیم و بخونیم... من همش می خوام بخونم ولی نمیشه ![]() خواهشا کمک کنین ![]() بچه ها همتون خوندین تا الان؟ آخه من برای دولتی هم آی تی شرکت کردم نه کامپیوتر... بعضی درسا رو اصلا نمی دونم خب |
گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - fo-eng - 13 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۳۶ ب.ظ
خب اول بگید چه گرایشی رو می خواید کنکور بدید ... بعد میشه یک برنامه ی دقیق تر چید .. من می خوام هوش مصنوعی رو کنکور بدم. |
گروه درسی مانشت اسفند ماه ۹۲ - کنکور ارشد آزاد ۹۳ - be_sooye_movafaghiat - 13 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۵۸ ب.ظ
من می خوام نرم افزار رو کنکور بدم... ممنون میشم واقعا |