|
|
هوش ۹۳ امیر کبیر - نسخهی قابل چاپ |
RE: هوش ۹۳ امیر کبیر - pkpooria - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ق.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۹ ب.ظ)PanizIr نوشته شده توسط: بچه هایی که میخوان درس جبرانی بردارن به ظرفیت درسها هم نگاه کنن بد نیستمن ساختمان باید جبرانی بردارم اما ساعتش خوب نیس نمیخام الان بردارم ظرفیتشم پر شده ( از تو لیست دروس جبرانی هم حذف شده ) اگه نرم بگم اضافم کنین مشکلی پیش میاد؟ (میخام یه جور بپیچه این ترم )
|
هوش ۹۳ امیر کبیر - PanizIr - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۵ ق.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۳ ق.ظ)pkpooria نوشته شده توسط: من ساختمان باید جبرانی بردارم اما ساعتش خوب نیس نمیخام الان بردارم ظرفیتشم پر شده ( از تو لیست دروس جبرانی هم حذف شده ) اگه نرم بگم اضافم کنین مشکلی پیش میاد؟ (میخام یه جور بپیچه این ترم Big Grin ) والا نمیدونم دروس اجباری رو حتمن باید این ترم بردارین یا نه. اگه لازم نباشه که مشکلی نیست. وگرنه خودشون اخطار میزنن براتون و مجبور میشن اضافه ظرفیت بزنن بردارین. |
|
هوش ۹۳ امیر کبیر - matt2007 - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ ق.ظ
ببین با مدیر گروهت صحبت کن چون آموزش دانشکده ها معمولا گیرن مو رو از ماست می کشن بیرون خیلی به این موضوع دلت رو خوش نکن بستگی به مدیر گروهت ممکنه خیلی هم اصرار نکنن که برداری من رفتم گفتم جبرانیم افتاده رو درس اصلیم گفت عیب نداره این ترم برندار باز با این حال مطمین نیستم که بعدا زیرش نزنه خلاصه خیلی امیدوار نباش |
هوش ۹۳ امیر کبیر - PanizIr - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ق.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: امیرکبیر شام نمیده؟ بعد از اینکه خوابگاهتون ثبت بشه شام هم دارین. |
RE: هوش ۹۳ امیر کبیر - azarakhsh1986 - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ق.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۰۰ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ ب.ظ)PanizIr نوشته شده توسط:پس شام مستلزم خوابگاهه، نه روزانه بودن(19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ق.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: امیرکبیر شام نمیده؟بعد از اینکه خوابگاهتون ثبت بشه شام هم دارین. نه اتفاقاً شام مستلزمه خوابگاهه و خوابگاهم مستلزم روزانه بودن ![]() چون به شبانه ها که خوابگاه نمیدن میدن؟؟
|
|
هوش ۹۳ امیر کبیر - arman1993 - 31 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ ب.ظ
سلام دوستان اوضاع تون چطوره!؟ خوابگاه بهتون دادن؟! میشه از اوضاع خوابگاه های امیرکبیرهم بگید؟! شرایط آزمایشگاه هاش!؟! اگه شد از خوابگاه ها یا آزمایشگاه ها یا امکاناتی که در اختیار یک دانشجوی ارشد هوش قرار میدن عکس هم بذارید ازش خیلی خوب میشه. نشه حالا که رفتید اونجا ما بچه های کارشناسی رو فراموش کنید!
|
هوش ۹۳ امیر کبیر - arman1993 - 13 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ ب.ظ
(۳۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ ب.ظ)arman1993 نوشته شده توسط: سلام دوستان هوش امیرکبیر ، اونجا رو دیدید دیگه مانشت یادتون رفته ؟!
|