![]() |
ازدواج یا ازدواج بعد از اتمام ارشد - نسخهی قابل چاپ |
ازدواج یا ازدواج بعد از اتمام ارشد - banou - 21 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۵۱ ب.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۴۸ ق.ظ)Br2011 نوشته شده توسط: دوستای گرام برای بار دوم خواهش میکنم این بحثو ادامه ندید این بحث هم کلیشه ای هست هم باعث به وجود اومدن کدورت بین کاربرا. ممنون ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (۲۱ شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۴۸ ق.ظ)Br2011 نوشته شده توسط: بابا به اون بنده خدا که کمک خواسته کمک کنید اگه چیزی بلدیت یا تجربه ای دارید چرا اینقد میریت تو حاشیه و اما بعد: ::::::: یعنی شما تا حالا نفهمید باید به nanoc چی بگید؟با این همه آی کیو بالا.بابا پسر راضی دختر هم راضی بگید بله و خلاص.بابا این بنده خدا می خواد ازدواج کنه.شما بجای اینکه اینقدر فلسفه ببافید واسش باید حولش بدید جلوووووووووووو.آقا داماد مبارکه.برو ازدواج کن مگو چیست ازدواج که سرمایه جاودانگیست ازدواج.مدیریت انجمن روحیه دهدهی به مجردات(Abstractionها). ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آقای br2011 اینم کمک دیگه چی می خوای؟ ![]() ![]() ![]() ![]() دیگه تصمیم نهایی رو واسش گرفتم میره ازدواج می کنه.خلاص. حالا اگه می گفتن یه الگوریتم بنویسید که همه در می رفتن.ببین این موضوع چقدر جذابه که همه میان جواب میدن. ![]() ![]() ![]() ![]() (۲۱ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۰۷ ق.ظ)ronaldo نوشته شده توسط: قابل توجه نیما: تو یه عملیات انتحاری تاپیک رو منفجر کن و نشون بده که ما بالاخره این موضوع رو به سر انجام میرسونیم .به سرانجام رسید.انفجارهم لازم نداره.یه بله فقط لازم داره. ![]() ![]() |
ازدواج یا ازدواج بعد از اتمام ارشد - nanoc - 21 شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۱۴ ب.ظ
سلام ۴ صفحه رو دیدم گفتم من جوابی ندادم این همه صفحه چی بحث شده !!!! چند چیز هست ۱- سربازی( که میگن بعدا میتونی امریه میگیری و میپیچونیش) ۲- کار( که میگن آیندت خوبه ....... )اما الان باید یه چیزی باشه که بری جلو بگی ..... که خودت اگه بودی دخترتو بدی دست طرف !!!! ۳- تحصیل (که میگن اگه صحبت کنی با خانوادشون که من دو سال درس دارم و .... مشکلی پیش نمیاد وگرنه شاید ۶ ماه بعد بگن داماد بیا عروسو ببر یالا !!!) بهترین پیشنهاد رو یکی از اساتیدم داد که همه چی رو پوشش میده و نه سیخ میسوزه نه کباب ! ![]() که دو ترم اول رو بخونم بعد ........... اینجوری بار سنگینه درس رد شده، یا حداقل ارشد دستت اومده . (مورد ۳) تا اون موقع یه کار خوب ردیف میکنم. (مورد ۲) بعد اون موقع خودم میشم یه کیس توووووووپ !! ![]() ![]() ![]() بعد هی کیسا میان جلو، بعد من هی جواب رد میدم ![]() ![]() فعلا چند کتاب که شنیدم خوبه دارم میخونم که یکم شناخت و .... رم بالا بره. ![]() یه نکتهی جالب هم بگم در مورد افرادی که صحبت کردم ۲ گروه میشن ۱- افرادی که مثبت بودن یا عقل درست حسابی داشتن و فکرشون به یه نکته از ازدواج محدود نشده بود ۲- افرادی که سر و گوششون میجنبیده و میجنبه یا بعد ازدواج بچه و زن و .... شدن شبیه خودش دارن خونشو میمکن ! گروه یک میگن کاش زودتر زن میگرفتم، خیلی خوبه و ........ گروه دو میگن یه وقت خررررررررررر نشیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی، .... شرف داره به زن !!! واستا ۳۰ ۳۵ خوبه بودو برو بگیر دیرت نشه !!!!!!!!! فعلا جونی کن !!! در اینجا باید حرف های گروه یک رو گوش کرد و عمل کرد و حرف های گروه دو رو گوش کرد و دید داره از کجا میسوزه و درس گرفت! ![]() مخلص همهی دوستان گل ![]() |
ازدواج یا ازدواج بعد از اتمام ارشد - موج - ۲۱ شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۲۰ ب.ظ
تو هم از اول اهل ازدواج نبودی ما رو گذاشتی سر کار ![]() |
ازدواج یا ازدواج بعد از اتمام ارشد - akbar_speed - 21 شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۵۰ ب.ظ
من از همه عذرخواهی می کنم شما حالا دختر خوب هم پیدا کردید. آیا کار دارید, خونه دارید, آیا می تونید توقعات مالی دختر را فراهم کنید. ما تحصیل کرده ایم. من از شما خواهش می کنم واقعات زندگی امروز را ببینید. |
ازدواج یا ازدواج بعد از اتمام ارشد - nanoc - 21 شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۲۲ ب.ظ
سلام واقعیت همینه کار دارم اما در آمدش کمه دارم کارمو عوض میکنم ........ خونه دارم. برای همین گفتم تا آخر ترم ۲ صبر میکنم تا بتونم از پس مسائل مالی بر بیام اون موقع میچرخم یه کیس خوب پیدا میکنم . یه چند سایت نسبتا خوب تو این زمینه مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: ازدواج یا ازدواج بعد از اتمام ارشد - pos - 21 شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۴۶ ب.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۲۲ ب.ظ)nanoc نوشته شده توسط:(21 شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۵۰ ب.ظ)akbar_speed نوشته شده توسط:برای همین گفتم تا آخر ترم ۲ صبر میکنم تا بتونم از پس مسائل مالی بر بیام ولی فکر کنم قبلا شروع کردین به پیدا کردن کیس خوبا. ![]() |
ازدواج یا ازدواج بعد از اتمام ارشد - ronaldo - 21 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۲۷ ب.ظ
pos عزیز، میبینی فردا پس فردا اومده و میگه بسلامتی عقدم کردیم، این چرچیل میخاد شیرینی نده . |
ازدواج یا ازدواج بعد از اتمام ارشد - pos - 21 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۲۹ ب.ظ
فکر نکنم. اگر زن داشت که دیگه با ماها صحبت نمی کرد. ![]() |
ازدواج یا ازدواج بعد از اتمام ارشد - banou - 22 شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۲۷ ق.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۲۲ ب.ظ)nanoc نوشته شده توسط: اون موقع میچرخم یه کیس خوب پیدا میکنم .اووووووووووووووووووووو هنوز پیدا نکردی؟من فک کردم پیدا کردی فقط مونده بله خودت و بله اون دختره. ببین آقا nanoc دیگه بهت مشاوره نمی دیم.بچهها ممبعد nanoc خان میره تو لیست سیاه همه.مشاوره بی مشاوره.این همه مشاوره دادیم آخرش می گه استادم بهترین راه حلو داد.اه اه اه چه افاده ها. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |