|
|
بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - نسخهی قابل چاپ |
|
بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - ف.ش - ۱۴ آذر ۱۳۸۹ ۰۸:۵۹ ق.ظ
shore ساحل The shore of a sea, lake, or wide river is the land along the edge of it. مترادف: bank, beach |
|
بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - Soheil - 14 آذر ۱۳۸۹ ۰۱:۵۶ ب.ظ
منم بازی: Everlasting جاودانی، ابدی، همیشگی، دائمی |
|
بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - ف.ش - ۱۴ آذر ۱۳۸۹ ۰۵:۲۸ ب.ظ
آقا سهیل به جمع ما خوش آمدید .... gain=obtain بدست آوردن، کسب کردن،سود و منفعت Gainful means useful or profitable با grain (دانه جو،گندم) اشتباه نکنید!! |
RE: بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - حامد - ۱۵ آذر ۱۳۸۹ ۰۲:۰۲ ق.ظ
(۱۲ آذر ۱۳۸۹ ۰۳:۱۵ ب.ظ)grayman نوشته شده توسط: تا حالا برنامه تلوزیونی American big talent رو دیدین؟اسم صحیح برنامه مورد نظرتون America's Got Talent می باشد. nebulous نامعلوم،ابری،تیره،بی شکل توضیحات دیکشنری:
neb‧u‧lous / nebjələs, nebjʊləs / adjective formal
۱/an idea that is nebulous is not at all clear or exact SYN vague: ‘Normality’ is a rather nebulous concept. ۲/a shape that is nebulous is unclear and has no definite edges: a nebulous ghostly figure مترادف:vague, hazy, indistinct, Unclear, obscure, indefinite، confused |
|
بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - max_15s - 17 آذر ۱۳۸۹ ۱۱:۲۲ ق.ظ
stupendous بهت اور. شگفت انگیز. شگفت . حیرت اور. عجیب . گزاف |
|
بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - ف.ش - ۱۹ آذر ۱۳۸۹ ۱۰:۴۵ ب.ظ
stable پایدار |
|
بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - javadjj - 20 آذر ۱۳۸۹ ۰۷:۵۶ ب.ظ
evade دو در کردن |
|
RE: بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - Masoud05 - 20 آذر ۱۳۸۹ ۰۸:۳۲ ب.ظ
satan= devil به کلمه satan فکر کنید ببینید ربطش با کلمه شیطان در عربی چیه!!! |
|
بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - ف.ش - ۲۲ آذر ۱۳۸۹ ۱۰:۱۷ ق.ظ
novel جدید (فکر کنم معنی رمان هم میده) |
RE: بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - Masoud05 - 23 آذر ۱۳۸۹ ۱۲:۳۲ ق.ظ
(۲۲ آذر ۱۳۸۹ ۱۰:۱۷ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: novel جدید (فکر کنم معنی رمان هم میده) novel: noun a story long enough to fill a complete book, in which the characters and events are usually imaginary to write / publish / read a novel * detective / historical / romantic novels * the novels of Jane Austen » adjective (often approving) different from anything known before; new, interesting and often seeming slightly strange: a novel idea / feature / design * Job-sharing is still a novel concept and it will take a while for employers to get used to it. منبع: فرهنگ لغت Oxford Advanced Genie |
|
بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - mehdi2388 - 24 آذر ۱۳۸۹ ۰۳:۳۷ ب.ظ
linger ماندن، تاخیر کردن، دیر رفتن |
|
بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - sepid - 02 دى ۱۳۸۹ ۱۲:۲۵ ق.ظ
resent رنجیدن از،خشمگین شدن Bertha resented the way her boyfreind treated her. |
|
بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - ف.ش - ۰۲ دى ۱۳۸۹ ۱۲:۵۳ ق.ظ
tension فشار،کشمکش، فکر کنم معنی استرس هم بده. نحوه به خاطر سپاری: شباهت با کلمه تنش. |
|
بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - Maryam-X - 03 دى ۱۳۸۹ ۱۱:۵۶ ق.ظ
سلام بچهها لطفا هر کلمه ای که می نویسید طرز تلفظ آن را هم در پرانتز کنارش بنویسید.(اگر فینگلیش هم باشه اشکال نداره) من که تا یک کلمه رو نتونم درست بخونم نمی تونم حفظش کنم. ممنون |
|
بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - ف.ش - ۰۵ دى ۱۳۸۹ ۱۰:۱۲ ق.ظ
native بومی،طبیعی،محلی،اهلی |