|
|
۱ علوم کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
|
علوم کامیپوتر : ۱ - The BesT - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۹ ب.ظ
احسنت برشما بهتون تبریک میگم باعث افتخارم هست با چنین دوستانی تو این سایت آشناهستم آرزوی بهترینها براتون دارم |
|
علوم کامیپوتر : ۱ - computerscience88 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۷ ب.ظ
سلام تبریک میگم بهتون انشالله همیشه توی زندگیتون موفق باشین ببخشید من توی کارنامتون معدل موثرتون رو ندیدم میشه معدلتون هم بگید |
علوم کامیپوتر : ۱ - sd_javadi - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۹ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۴ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: آقای حاج سید جوادی Smile اسم تاپیکو درستش کن علوم کامی پوتر غلطه ! کامپیوتر درستشه Big Grinیه نصفه روز طول کشید فامیلی منو رمز گشایی کنی :دی . کار سختی نبودهها ! هرچی باشه من ۵ ساله تو این دانشگامو ، شما ۱۰ ماهه ... ضمن اینکه "حاجی سید جوادی" درسته . |
|
علوم کامیپوتر : ۱ - Msccom - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۲ ب.ظ
تبریک ویژه... |
|
علوم کامیپوتر : ۱ - bahar62 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۱ ب.ظ
تبریک فراوان امیدوارم در تمام مراحل زندگی این چنین موفق باشید |
|
RE: علوم کامیپوتر : ۱ - firouzi.s - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۲ ب.ظ
تبریک تبریک تبریک |
RE: علوم کامیپوتر : ۱ - Pegasus - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۲ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ ب.ظ)sd_javadi نوشته شده توسط: بچه ها واقعا لطف دارید ... شاید صمیمانه ترین تبریکها رو از شما شنیدم و باور کنید شنیدنش، از دیدن رتبه ۱ خیلی بیشتر منو شاد کرد ... بینهایت ممنون . خواهش میکنم شما مایه افتخار مانشت هستین. راستی یه سوال شما روزی چند ساعت درس میخوندین؟ البته بی صبرانه منتظر مصاحبه شما هستم.
|
|
علوم کامیپوتر : ۱ - sd_javadi - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۰۳ ب.ظ
منم منتظرم سوالات رو برام بفرستن تا جوابشون رو بدم تا شما بیشتر از این منتظر نمونید ... |
|
علوم کامیپوتر : ۱ - hnarghani - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۲۱ ب.ظ
براتون آرزوی موفقیت میکنم. |
|
RE: علوم کامیپوتر : ۱ - eris229 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۳۸ ب.ظ
بهتون واقعا تبریک میگم. دستتون درد نکنه شادیتون رو با مانشت تقسیم کردید. همیشه موفق و پیروز باشی. |
|
علوم کامپیوتر : ۱ - nikou - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ ب.ظ
تبریک میگم!:-) |
|
علوم کامپیوتر : ۱ - p.parsaee - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۶ ب.ظ
خیلی خوب تستها رو زدین. درصدهای جالبی دارین. احسنت ما شا الله |
|
علوم کامپیوتر : ۱ - rozaa - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۰۸ ب.ظ
تبریک میگم عالیه،امیدوارم از راهنماییهاتون مانشت رو بی بهره نذارین. |
|
علوم کامپیوتر : ۱ - esi - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۷ ب.ظ
تبریک رفیق کار نشد نداره واقعا کارت درسته ، این یعنی درس خوندن ، یادبگیر esi یادم می مونه رفیق واقعا تبریک قسمت شد ما شریف قبول شدیم !!!!!!!، می بینیمت همیشه موفق یاشید |
علوم کامپیوتر : ۱ - sd_javadi - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ق.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۷ ب.ظ)esi نوشته شده توسط: قسمت شد ما شریف قبول شدیم !!!!!!!،کی گفت میرم شریف حالا ؟ |