![]() |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
دوستان سال دوم خوندن سخته؟؟ تازه سال اول قبول نشدیم - SOFT23 - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۵۵ ب.ظ
وقت خودتونو پشت کنکور تلف نکنید،من پارسال رتبم ۳۰۰ شد ولی از اونجایی که عشق صنعتی شریف بودم امسال با آمادگی کامل رفتم اما بااین امتحان نااستاندارد و باداشتن ۴،۵ تا سوال غلط فکر نکنم دیگه اونجا بیارم،اگر زیر ۱۰۰ هم بشم خدارا شکر میکنم |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - q88lp - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۰۹ ب.ظ
در جواب همه ی بچه های آی تی . من خودم آی تی شرکت کردم سوالای مهندسی نرم افزارش در حد کشک بود . و زبانش هم هر سال از کامپیوتر سخت تره نه فقط امسال . هرچند ریدینگ هاش آسون بود . در ضمن وقتی سوالا آسونه یعنی واسه همه آسونه و رتبه بالای ۴۰۰ تقریبا شانسی تو نرم افزار نداره . پس درس نخوندن خودتون رو با این حرفها توجیه نکنید . |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - mohammadali1990 - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۱۰ ب.ظ
ماهی رو هروقت از آب بگیری میمیره.. (۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۰۹ ب.ظ)q88lp نوشته شده توسط: سوالای مهندسی نرم افزارش در حد کشک بودلول ...کشک بادمجون؟ خیلی جالب گفتی نظرتو ... نقل قول: درس نخوندنمونو توجیه نکنیم .... ی سر به پست نرم افزار بزن ...۴تا فوق لیسانس ودکتر و بقیه بچه ها هنوز سر جواب ۲تا سوال دارن بحث میکنن دوست عزیز |
RE: بچه های نرم خسته نباشید - grayhat - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۱۸ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۱۶ ب.ظ)arezooparsafar86 نوشته شده توسط:(22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ ب.ظ)M.Amin.M نوشته شده توسط:(22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۳۳ ب.ظ)arezooparsafar86 نوشته شده توسط: بچه ها سنجش کی کلید ها رو میزنه؟ بالاخره همشهری ماست دیگه! ![]() |
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - grayhat - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۲۰ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۵۱ ب.ظ)adele_69 نوشته شده توسط: منم رستگار شدم ولی خیلی دیر!!خانوما بیشتر رستگار شن ![]() |
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - adele_69 - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۲۴ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۲۰ ب.ظ)grayhat نوشته شده توسط:(22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۵۱ ب.ظ)adele_69 نوشته شده توسط: منم رستگار شدم ولی خیلی دیر!!خانوما بیشتر رستگار شن شما چرا نمیشی؟؟ |
بچه های نرم خسته نباشید - nina69 - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۳۵ ب.ظ
بچه ها به نظرتون ارزش داره یه سال دیگه بخونم؟ یا امسال هرچی شد برم حتی غیرانتفاعی و ازاد،...... پیر شدیم پشت کنکور |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - q88lp - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۳۶ ب.ظ
فکر کنم اشتباه متوجه شدی . (منظورم درس مهندسی نرم افزار رشته آی تی بود !!!) من خودم نرم افزارم . بچه های آی تی می گفتن سوالای ما آسون بوده مال اونا خیلی سخت . در ضمن به نظرم بیشتر سوالا اشتباه داشتن تا اینکه سخت باشن . ( ریاضی کلا سخت بود محاسبات افتضاح ) مثلا سیستم عامل ۲ تا سوال آخر رو می دونستم فقط سر جلسه یادم نمی اومد . به بچه های آی تی گفتم توجیه نکنن !! |
بچه های نرم خسته نباشید - sunboymn - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۴۰ ب.ظ
سلام بچه ها فرمول محاسبه ی درصدها به این صورته (۳ * تعداد پاسخ های صحیح - تعداد پاسخ های غلط) / ۳ * تعداد سوالات |
RE: دوستان سال دوم خوندن سخته؟؟ تازه سال اول قبول نشدیم - alagh - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۴۰ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۵۵ ب.ظ)SOFT23 نوشته شده توسط: وقت خودتونو پشت کنکور تلف نکنید،من پارسال رتبم ۳۰۰ شد ولی از اونجایی که عشق صنعتی شریف بودم امسال با آمادگی کامل رفتم اما بااین امتحان نااستاندارد و باداشتن ۴،۵ تا سوال غلط فکر نکنم دیگه اونجا بیارم،اگر زیر ۱۰۰ هم بشم خدارا شکر میکنم واقعا سولاشون غیر استاندارده .سال اول هم که خیلی خوب بودید حالا ایشالله امسال به ارزوتون برسید.ولی از لحاظ خوندن سال دوم چه طور بود؟ |
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - mohammadali1990 - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۴۱ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۳۶ ب.ظ)q88lp نوشته شده توسط:نه درست متوجه شدم ...کاملا"(22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۱۰ ب.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط: من رشتم نرم افزاره.. ولی فقط آیتی امتحان دادم..به دلیل شرایط و... ... ولی من خونده بودم ..سوالا هرچی بود استاندارد نبود ... آیتی هم بالای ۲۰۰هیچی نمیشه قبول شد دوست من پارسال با ۲۳۵ نرم افزار روزانه شیراز قبول شد ..ما با ۲۳۵مجازی بزور میاریم (۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۳۶ ب.ظ)q88lp نوشته شده توسط: منظورم درس مهندسی نرم افزار رشته آی تی بود !!!منم همینطور ..سوالای مهندسی نرم رو گفتم .. که بری ی سر بزنی |
RE: دوستان سال دوم خوندن سخته؟؟ تازه سال اول قبول نشدیم - Sunshine Off - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۴۳ ب.ظ
اگه سال اول منابعتون درست بوده ودرسا رامفهومی خونده باشید برای سال دوم خوندن براتون راحت تره ومطمئن باشید میتونید به ظرطی که بخواهید. |
RE: دوستان سال دوم خوندن سخته؟؟ تازه سال اول قبول نشدیم - alagh - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۵۱ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۴۳ ب.ظ)آفتاب نوشته شده توسط: اگه سال اول منابعتون درست بوده ودرسا رامفهومی خونده باشید برای سال دوم خوندن براتون راحت تره ومطمئن باشید میتونید به ظرطی که بخواهید. سال اول نصف درسا رو امادگی داشتم جواب بدم .نرسیدم بقیه رو بخونم اخه ۱۹ واحد هم داشتم تابستون هم نخونده بودم.منابع هم اغلبشون پوران خوندم |
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - srj - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۵۳ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۰۹ ب.ظ)q88lp نوشته شده توسط: پس درس نخوندن خودتون رو با این حرفها توجیه نکنید .به نظرم تحلیل هرکس از سوالای آزمون به خودش برمیگرده! بهتره اجازه بدیم نتایج بیان گاهی وقتی مفهوم سوال رو درک نکنی میگی ساده بوده!! با این همه سوال کشک، با شما ، حتما به عنوان نفرات برتر مصاحبه میشه! |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - q88lp - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ب.ظ
من که آی تی رو تفننی شرکت کردم هرچند یه سوال سیستمش مثل نرم بود . در ضمن من هم مثل همه ی شما ۶ واحد مهندسی نرم افزار گذروندم که بدونم چی سخته چی آسون . من که واسه ۹۲ می خونم ولی شما میتونین از همین الان منابع مطالعاتی خودتون رو بذارید بچه ها استفاده کنن احتمالا عکستون هم میره روی بروشور موسسه ای که تو کنکور آزمایشی اون شرکت کردین !! |